Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gogyimogyi

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Android Samsung Galaxy SIII videón 2012.04.20 15:50:00
Hónapok óta ömlenek a Samsung Galaxy SIII-ról a kiszivárgott infók minden csatornán, egyre nagyobb a felhajtás, de nem is csoda, hiszen a minden idők legsikeresebb androidos telefoncsaládjának legújabb tagjáról van szó, aminek a londoni bemutatójáig már csak 13-at kell aludni.…..
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
gogyimogyi 2012.02.13 11:26:37
@kamasuka: nekem is pont ez jutott eszembe. Gondolom valami tarisznyás bölcsész rétegzenét hallgat sixx, amit még betépve sem értesz, mit akar, de k..va jó...

Amúgy a Compact Disco és Juli volt a legjobb szerintem. Mondom szerintem.
Rájöttem! Geszti Péter 2011.08.08 17:07:00
Szövegíró, énekes, üzletember, ötletgazda. Geszti Péter az egyik legtehetségesebb magyar ember, túlzás nélkül arannyá válik, amihez hozzányúl. Remekül bánik a nyelvvel, szellemes szóviccein egy egész generáció nőtt föl. Pillanatra sem tud megpihenni, láthatóan sosem az…..
gogyimogyi 2011.08.09 12:43:26
@Mike36: Nem vagyok antiszemita, de ennek ellenére elég sok mindent. Amúgy berobbantál, mint megmondó? Gondolom te már mindent megteremtettél, ha mindjár arcocskáddal ugrasz a témába.
gogyimogyi 2011.08.09 12:44:32
+t
gogyimogyi 2011.08.09 12:45:48
@Mike36: visszaolvastam ellenben veled. Vagy mire vered már magad? Nem teljesen értem...
Blog harakiri Meghívót kaptam a Facebookon 2011. június 30-ra, a médiatörvény életbe léptetése előtti napra, ahol a meghívó blogger nyilvánosan megsemmisíti a blogját. Nem akar áldozat lenni, sem üldözött a véleménye miatt a saját hazájában. Erre mondhatja valaki, hogy "azt mondták", a blogokra nem…..
gogyimogyi 2011.06.23 23:04:10
@Bognár L: Ez milyen hülye kérdés, már bocs. Blogot írhatok úgy is, hogy sima html-ben minden nap átszerkesztem drímvívörben offkóz. Blogmotor? Hogy jön ez ide? Blogmotoron nem tudok egy céges weblapot létrehozni pl? Akkor az blog?

A blogot inkább a kommunikáció egy műfajának nevezném, tudod, amolyan napló...

Ez az egész nem a blogokról szól...
gogyimogyi 2011.06.23 23:15:55
@Bognár L: Egyébként szerintem már akkor is elég idejétmúltan gondolkodtál a marketingről, amikor úgy '95 körül adtam neked egy lemezt, amin az Eye candy PS plugin volt, hátha hasznosítod és nem csak kocka H**I-Galéria hirdetések születnek a szép zöld újságba. Már akkor sem csak Ogilvy létezett :)
Kiderült, hogy a világ leggyorsabb Macje nem egy Mac Pro. A Macworld tesztje szerint lehet olyan iMac konfigurációt kérni, ami leveri a 326 napja frissült Pro család tagjait.Lehetőség van ugyanis 4,3 3,4 gigahertzes Core i7-essel és 256 gigás SSD-vel kérni a 27 colos asztali gépet, ez…..
gogyimogyi 2011.06.19 14:57:05
@lyesmith: haverod a NASA-nak fotóz? :)
gogyimogyi 2011.06.19 15:22:36
@Monçada bíboros: a síkfilm az más, de itt 50 mpx-ről volt szó. Azért még hiába a sok megapixel, a síkfilm az igazi. Ha valaki igazán komolyan nyomja, arra fotóz. Amúgy valljuk meg, az a sok megapixel is túlzás... Mivel a nyomtatott média erősen nem tudja megjeleníteni, hacsak nem citylightra akarsz 600 dpi-t, aminek ismét nem sok értelme van. Talán a légifotózásnál látom az ilyen extrém felbontás létjogosultságát.
gogyimogyi 2011.06.19 15:38:23
@Reggie: persze, ok, csak ezelőtt is voltak ekkora állományok, mégsem halt bele senki. Dolgoztam én még G4-en és hasonló gépeken is ekkora fotókkal.
Ilyen-olyan beszélgetéseken rendre felmerül két téma. Vissza-visszatér, mint egy búvópatak. Jól láthatóan olyan témák ezek,  amelyek (vagy amik, kinek hogy tetszik) érdeklik a zembereket. Bocs, az embereket. (Akik gondolkoznak, ugye.)Ez a két téma a könyvkiadás jövője és a…..
Időről-időre felparázslik a vita a villányi borok árazását illetően, gondoltuk célszerű lenne már egy próbafelmérést végeznünk, hátha csuklóból sikerül rácáfolnunk a folytonos vádakra. Első körben a belépő kategóriát céloztuk meg, 2000 forintnál húzva meg a felső…..
A Super Bowl alatt sugárzott reklámok marketingértéke meglehetősen magas: hárommillió dollárért cserébe százmilliós nézettség, ráadásul a nagydöntő alatt az emberek kifejezetten szeretnek reklámokat nézni, így nem fenyeget az a veszély, hogy átkapcsolnak róla valami másra.…..
gogyimogyi 2011.02.06 19:02:11
@sixx: akkor írd már le légyszives, hogy miért is?
Mert leírtam, hogy kicsit szelektív egyesek látása? vagy?
Japánban imádják a különböző automatákat: az unalmas italautomatákon vásárolhatunk rizst, mp3-lejátszót, telefont, zoknit automatából. Nem meglepő tehát, hogy náluk jelent meg az első olyan műköröm-automatája, mely tetszés szerinti képeket fest körmünkre. A teendő:…..
Elkezdődött a CES kiállítás, és már a show előestéjén egy igazán érdekes Andoid koncepció bukkant fel. A Parrot Asteroid egy okos autóhifi, ami képes zenét játszani, telefonhívásokat bonyolítani, vagy akár navigálni. A készülék igazából egy látványos fejegység, amiben…..
gogyimogyi 2011.01.06 11:48:50
@ChPh: Látod, pont te írod, hogy az elektronika nem megy a kukába. Szerinted egy összeforrasztott nyáklap milyen rázkódást nem bír ki? Egy telót nem arra terveztek, hogy egy hónapra az autóban legyen, de nyilván egy specifikusan oda tervezett dolognál ez jelenthet gondot.

Tehát technológiailag egy ilyen full elektronikus készüléket százszor egyszerűbb a körülményekhez szabni, mint egy mechanikust. Szerinted amikor totál vízálló, ütésálló, hőálló mp3 és egyéb lejátszók léteznek, akkor olyan nagy gond egy hétköznapi autóba átültetni ezt a technológiát? Gyakorlatilag 1-2 chip és néhány illesztőáramkör az egész. Hol van ez bonyolultságában egy cd-hez vagy kazettás magnóhoz képest...
gogyimogyi 2011.01.06 12:43:21
@ChPh: géptervező a szakmám, gondolod én olvassak utána?

Szerinted a hőtágulás jobban fáj egy nyáklapnak, mint egy mechanikus szerkezetnek? Hát itt neked kéne néhány fizika leckét venned inkább...
Tegnap megkezdődött az, amit az utókor Nagy iOS 4.2 nyomkodás napjának nevez majd el, az eseményt kísérte a Hová a francba tűntek el a zenéim és a Fogom-e használni a Find my iPhone funkciót kérdéskör megválaszolása.Én is letöltöttem az iPhone 4-esemre a cuccot (erre kétszer…..
Ennyi a nagy hír, amire tegnap óta várunk: az iTunesban elérhető a Beatles életműve, az Apple.com weboldalon pedig a zenészek képével találkozhatunk.Hogy ezt annak ellenére csalódásnak érezzük, hogy Magyarországon egyáltalán nincs iTunes Store, vagyis számunkra továbbra is…..
gogyimogyi 2010.11.16 20:08:40
Ákos - A katona imája (FalconMedia / Szerzői kiadás) Azt hiszem, én nagyon nem szeretnék Kovács Ákos lenni. 2010-ben már több mint húsz éve lennék a pályán, vitathatatlanul - láthatóan és hallhatóan - sokat dolgoznék egy-egy produkciómon, a munkámról viszont tömegesen csak…..
  Jó nézni a különleges fotósteljesítményeket, szédítően kreatív editorialokat, extrém divatkoncepciókat és avantgárd külsejű (most finom voltam) modelleket. De férfiként mindennél üdítőbb látvány, ha egy új kollekciónál minden fakszni és erőlködés nélkül…..
gogyimogyi 2010.10.28 19:22:41
Csak az gondolhatta, hogy az Apple mobilja képes lesz megőrizni elsőségét az Androiddal szemben, aki semmit sem ért a piacból. A kaliforniai cég egyetlen készüléket árul, ami egyértelműen prémiumtermékként van pozícionálva, míg az Android most már harmincezer forintos…..
Ezt is megéltük, felbukkant az App Store-ban az iWiW. Pont három napja kerestem rá, amikor egy rendszerüzenetre kattintva képtelen voltam eljutni a közösségi oldal megfelelő bugyrába, de akkor még nem volt az App Store-ban, amin meglepődtem. Főleg, hogy kész tragédia volt az iWiW…..
gogyimogyi 2010.07.21 19:49:19
Nem írjuk ide, hogy mi ez, nem gyártunk prekoncepciókat és nem erősítjük a mindenféle mendemondákat. Csak fotózunk és konstatálunk. Ez a gép itt van, egész kellemes teremtés. És ilyeneket tud, tegnap ezt mutatta a fedélzeti rendszere, miközben végigcsorogtam a Budai alsó…..
Spanyolország Torres mellőzésével lemondott a centerjátékról, de ezzel összességében jóval többet nyertek, mint veszítettek. Intenzív letámadásukkal azonnal megfojtották a német próbálkozásokat, támadásban és védekezésben is szinte folyamatos emberelőnyt alakítottak ki.…..
OurFashion Enikő fürdőruhában 2010.07.05 11:12:00
Együtt a két kedvencem: Mihalik Enikő és a brazil Vogue. hogy miért tetszik?Enikőnek itt olyan gyönyörű Bambi-arckifejezése van, hogy szinte megsajnálom.A fotózás helyszíne kísértetiesen emékeztet a Lukács fürdőreA egyetlen kérdőjel a fejemben az, hogy ki visel ekkora méretű…..
Oké, hogy lehet, na de hogyan? Aki azt hiszi, hogy a lakótelepi konyhák egy-egy őszi hétvégére át fognak alakulni pálinkafőzdévé az téved. Forradalom ide, forradalom oda, ehhez még egész biztos hiányzik valami "technikai forradalom" jellegű a konyhában. Mert, hogy jó…..
Az idei CES legkúlabb játéka egyértelműen a Parrot AR.Drone volt, egy iPhone-nal irányítható négyrotoros helikopter wifi-kapcsolattal és kamerával. Mai korunk digitális világában úgy kellett valami megfogható iPhone-os játék, mint egy falat kenyér. Kiderült, hogy a kicsike…..
Amikor arról olvasunk úton-útfélen, hogy a kiadók meg szeretnék menteni az offline lapokat, akkor igazából arról van szó, hogy meg szeretnék őrizni a korábbi években megszokott profitjukat. Nem kell itt nagy iparági féltésre, meg mindenféle magasztos eszmére gondolni. A nagy…..