Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZoardNoel

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendszerváltás óta fokozódó érdeklődés mellett egyre növekvő szinten foglalkoztatja az embereket őseink származásának kérdése. Vajon mely népből származunk? Kik lehettek őseink? Kik a legközelebbi rokonaink? A szkíták, hunok, avarok leszármazási „vonalán” helyezkednek el az „ősmagyarok”, vagy…..
ZoardNoel 2016.03.09 13:53:25
Józan paraszt: Elmélkedtek már azon az USA-beli történészek, hogy vajon az USA lakossága honnan származik? Már a kérdés felmerülése is nonszensz... Biztosan ad némi támpontot az, hogy angolul beszélnek! Igen. Mindössze annyit, hogy az alapító, de legfőképp a britt befolyás nagyobb volt. Tehát többen vannak akkor a britt leszármazottak? Nem...a legkevesebben. Na! Tehát innen kiindulva, hogy a mai magyarul beszélő magyarországi állampolgároknak kik lehettek az ősei, az talán még értelmetlenebb kérdés, mint az előző. Viszont magyarul beszélünk, akarom mondani a magyar modern változatát, ez adhat némi támpontot, de csak arra, hogy kik lehettek az alapítók, és kik voltak többségben. A másik pedig. Amikor sorolgatják, hogy HUN, Magyar, Szkíta, Avar, akkor nekem rögtön egy jövőbeni beszélgetés vizionál, amit a diákoknak ad elő egy tanár magyarországról, mondjuk 2000 év mulva. "Feltételezések és egyéb leletek alapján kijelenthetjük, hogy létezett egy ország, mejnek neve magyarország. Több népből állt, mert voltak itt Heves, Borsod, Szabolcs, Vas, stb törzsek is, de feltételezéseink szerint talán egy nyelvet beszéltek..." Valószínűleg nem véletlen az, hogy kínában magyar vagy HUN leletek sokasága található, és a magyar városnevek indiában, iránban. Volt egy globális ország. Egy nyelvet beszéltek, de az évszázadok, vagy évezredek alatt kiválltak (autonomia), és saját külön országot alapítottak, mert az akkori idők ezt tették lehetővé, és ezt követelték. Megmaradt a MAG, és ott megmaradt a nyelv is. Magyarország. Nos ez csak egy alternatíva, ami a sok ostobaság mellett simán megálja a helyét! :)
Randy Cramer-rel, a Marson katonai szolgálatot teljesítő „szuperkatonával” már több írásunkban is foglalkoztunk blogunkon. Randy az utóbbi hónapokban intenzívebb munkatempóra váltott, több interjút adott illetve előadásokat tartott a titkos űrprogramokban szerzett…..