Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deep&Meaningful

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 2014-től kezdődően meghívásos alapon folytatom a blogolást változatlan minőségben és témákban a blogspot.com oldalon, itt ugyanis 1. be lehet állítani, hogy a blogom keresőmotorok számára ne legyen elérhető, 2. csak meghívottak férhessenek hozzá mindahhoz, amit…..
Deep & Meaningful Boldog új évet! 2013.12.31 08:11:23
Minden kedves blogolvasómnak boldog új esztendőt kívánok azok a reális minimálcélok (értelmet adó célok, jó lépések) elérésével, amelyekre éppen most, vágytok, és azzal a külső és belső fejlődéssel és némi feltöltődéssel is, amelyek e célok megvalósulásához…..
Indító események: Egyszer, próbaként, jósoltattam magamnak egy amerikai online jóssal. A következőt írta rólam: "I get the feeling that you have a very strong sense of intuition about whether a man is worthwhile or not and whether or not he has a good heart." A héten történt. Megyek…..
Deep&Meaningful 2013.12.30 22:30:26
@sorsbona1: nyugodt vagyok, csak éppen a hüllőagyat nem szeretem :-) persze, tudom, értem, Veletek is megtörténik :-)
A "most" pillanat pszichoanalitikus és spirituális koncepcióit mutatom be nevezetesen kettőt, erős sajátélmény-motiváció által inspiráltan. Amikor a tapasztalatunkat szavakká formáljuk ezzel "nyerünk", de el is veszítünk valamit. Elvész a tapasztalat teljessége, átélt…..
Áldott Karácsonyt kívánok minden blogolvasómnak! "S azóta minden esztendőnek a vége felé az Úristen emlékeztetni akarja az embereket arra, hogy a gonoszság útja hova vezet, s ezért ősszel a napok rövidülni kezdenek, a sötétség minden este korábban szakad alá, és minden…..
A cikk első részében négy olyan „dogmáról” esett szó, amelyekhez a pszichoterapeuták többsége mindmáig görcsösen ragaszkodik, holott azok semmi egyébre nem jók, mint arra, hogy a terapeuta hatékonyan szívassa mind a klienst, mind önmagát. A második részben további…..
Egyre több szó van arról, hogy a  kommunikáció legerősebb, leghatásosabb formája a történet, a sztori, mert egyszerre szól a fejhez és a szívhez. Boldizsár Ildikó gyors egymásutánban (3 év…) két könyvet is megjelentetett egy speciális történet-fajtáról, a meséről…..
A blog REFLEXIÓIMAT tartalmazza, melyeket munkáim - terápiáim, csoportjaim, oktatói munkám - valamint személyes életem inspirált. Az írás természetes közegem, és létszükségletem. A blog ilyformán SZUBJEKTÍV meglátásaimat, érzéseimet, és nem az objektív valóságot…..