Regisztráció Blogot indítok
Adatok
knvbTami

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ röheje, hogy aki százezerét megvesz egy Xbox 360-at, hazaviszi, hogy majd játszik vele a zinternetten, aztán kapja a pofont az arcába, hiszen Magyarországon még mindig nem elérhető a Xbox Live szolgáltatás: A minap voltam olyan szerencsétlen, hogy kaptam a páromtól karira egy…..
knvbTami 2007.12.18 13:20:38
Skulo:
Nem hinném,hogy egy kategória a banner és a pwned. Ha értenél egy nagyon picit a html-hez, neadjisten láttál már böngészőt,akkor tudnád,hogy mit jelent a banner szó. Mellesleg ha már szőrszálhasogatásnál tartunk,akkor maga bejegyzés amit írtál a live-ról is bőven belefér ebbe a kategóriába. Nem mondták,hogy Mo-n nincs live? Igazad van, meg kell rajta lepődni, bár ha egy kicsit is utánaolvastál volna,mielőtt kipróbálod, netán a vásárlás előtt(tudom,hogy a csajod vette, akkor olvasson utána Ő) akkor nem lenne most ez a felesleges szájtépés. Ettől még lehet neten játszani,csak ugye olyan címen kell regelni ahol van hivatalosan. Tudom mert nekem is van és vígan játszogatk már egy éve. Közben volt ban hullám, de csak olyanokat dobálnak ki akik warezolnak. Ezt pedig teljes joggal teszik, engem is idegesít, ha valami hülyegyerek keménykedik, hogy Ő bizony lopja azt amiért én súlyos összegeket vagyok hajlandó kicsengetni. Miért nem jó Neked így a live? Miért kell kötekedni és hülyeségeket írni a Homárra? "Miért nem mennek az ilyeneken szőrőző köcsögök a faszba?"

Kifordított kacagány:
Tegyük fel,van egy 100ezres pécém, amivel tudok netezni,filmet nézni, akármit csinálni. Emellett még mindig jobban megéri +100ért konzolt venni,mint évente alaplapot cserélni, mert új memória->új solt, új vkari->új slot. Ergo, pc=nagyobb és gyakrabb pénzszórás, de akinek van miből,csak tessék. Szóval nekem még mindig ne magyarázzon senki. Ettől még természetesen ez csak az véleményem, mindenkinek jogában áll hülyének lennie.

Ja és,hogy miért nincs live? Na miért? Biztosan nem azért mert a kutya fasza sem vesz itthon meg semmit,de akkor nekem ne csodálkozzon senki és legfőképpen ne legyen felháborodva,ha nem kap meg egy egyhavi ingyenes szolgáltatást,vagy egyáltalán bármilyen szolgáltatást ami ezzel kapcsolatos. Mit gondolsz mit látnak a live felelősök,megnézik az eladási statot és látják,hogy bizony itt mindenki csak gépet vesz, játékot senki, hát akkor mi a faszomnak költsünk pénzt egy költséges hálózat kiépítésére és fenntartására? Na? Világos?