Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orvosló

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában össze-vissza nézek természetfilmeket a Youtube-on, és ma egy gyöngyszemre bukkantam. A videó alapvetően megnevettetett, de egy-két képen összevontam a szemöldököm, és végül a wikipedián kötöttem ki, ahol az ide vágó angol nyelvű oldalt azonnal le is fordítottam…..
Tíz éve hunyt el Tar Sándor a magyar próza felejthetetlen írója. Ma már nyilvánvaló, hogy Tar adhatta a legpontosabb és legtehetségesebben közreadott látleletét a Kádár-kori, „élet az élet alatti világnak” - mondhatnánk, hogy szociografikusan, de korántsem azzal a hűvös…..
Ma induló új sorozatunkban hajdani mozgóképfelvételeket láthattok, amelyek érdekesek, szokatlanok, vagy tragikusak, de mindenképp RITKÁN LÁTHATÓAK. Elsőként egy szomorú eseményről láthattok helyszíni tudósítást. Maradjatok velünk! Mindjárt jövünk a lényeggel. :) A repülő szabó  102 éve a…..
orvosló 2014.02.05 09:21:04
Péntek reggel akkora köd volt, hogy munkába jövet Óbudán a HÉV-ről nem láttam a Dunát (az nagyjából húsz-harminc méter), teljesen olyan volt minden, mint a Süni a ködben című 1975-ös, szuper szovjet animációs filmben, amiben Süni elindul teázni barátjához, a medvéhez egy…..
Tudta Ön, hogy az ezeréves Magyarország csupán mese, és egy királyunk sem volt magyar? Hogy a népvándorlás valójában „csavargók fosztogatása” volt, és a teljes magyar kultúrát a szlávoknak, németeknek, olaszoknak és legújabban a zsidóknak köszönhetjük? Hogy a szlovákok…..
Már századszorra keseregtem azon, hogy Heller Ágnes miért nyilatkozik olyan gonoszságokat Magyarországról, aztán gondoltam: legjobb lesz, ha írok neki és megkérdezem. Kaptam választ is, ami nem válasz, de legalább egy kommunikációkezdemény. Megkerestem a Facebookon a Heller Ágnes…..
Betegesen rettegek a békáktól és a kígyóktól, és már gyerekkoromban sem mertem hozzányúlni a sikamlós halakhoz. Ráadásul két éve vegetáriánus vagyok, így nem csoda, hogy a Comment:com-stáb úgy döntött, én leszek a legalkalmasabb tesztalany a kobrahúst zabáló, saját…..