Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marianne

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendületlenül érkeznek a posztok a Tíz dolog-sorozathoz (eddigi részek itt), ezúttal például Grazból, ahonnan az ott orvosként dolgozó Zozie küldte el a saját listáját. Most szólok, hogy a jövő héten jön az „ellenposzt” is tőle, amiben majd a kevéssé pozitív dolgokról…..
frissítve, ismét a 2012.05.23-as poszt Ezt is elviszem magammal... viszem a régen kihízott nacim viszem a kelet-német származású macim ezernyi véglet közül a köztest viszem a Csokonai Vitéz Mihály Összest ott lesz az ágyam ahova fekszem elviszem alvókának egy-két régi ex-em…..
Olyan régen jártunk már Ausztráliában, hogy úgy gondoltam, éppen itt az ideje. Ráadásul itt várt Szandra története is, aki merész volt, de bejött neki. Hogy miként, az kiderül a posztból! „Idén áprilisban érkeztem Ausztráliába turista vízummal, attól a vad ötlettől…..
marianne 2012.10.03 18:04:11
@Zlot: Ezt én sem értem...akkor ez most irónia??...
Régen minden jobb volt, de főleg a Traubisoda, a Skála és a Müszi reklámja? Az Index és a Bistro Reklámügynökség most kultúrforradalmat hirdetett a tévéket, a rádiókat, az újságokat és az utcákat elárasztó, gyatra minőségű reklámok ellen, és Aranydisznó-díjjal jutalmazza…..
marianne 2012.10.02 17:39:58
@Buncog: jaj, de jó hogy más is így van ezzel a reklámmal!! azt hittem, én vagyok csak idegbajos, ezerrel tömöm be a fülem ha meghallom az elváltoztatott hangú nőt, mert sose tudom elég hamar elkapcsolni a tv-t...
Dr. Schmitt PálMagyarország köztársasági elnökeI. Kerület, Sándor-palota1014 Budapest, Szent György tér 1.Tisztelt Elnök Úr!Most volt alkalmam áttekinteni, hogy Ön egynapos gondolkodás után miként reagált az 1992-es doktori disszertációjának plágiumgyanújáról készített…..
Most, hogy végre szerencsésen megkerült Rakonczay Gábor, akinek eltűnése, majd váratlanul szerencsés előbukkanása sokáig vita tárgy lesz (mindenesetre ha tényleg megcsinálta – és amit őszintén remélek is-, akkor a legnagyobb elismerésem), végre lehet poénkodni is azon,…..
A Novák Elődöt megütő betyárt, Tyirityán Zsoltot bízták meg a Katona József Színház igazgatásával, miután Máté Gábor igazgató is aláírta a Tarlós Istvánnak küldött nyílt levelet. Az új igazgató pályázatában betyáros, a büntetett előélettől sem ódzkodó…..
marianne 2011.10.13 17:09:01
@Case: ott a pont...már megijedtem, h csak én kezdek elhülyülni!! :-)
Még májusban írtunk a budapesti Il Basilico olasz étteremről, összességében negatívat: a salátát, a profiterolt és a fura számlát kifogásoltuk. Mint kiderült, ezzel nem vagyunk egyedül - és ami az egészben a legjobb, az étterem sem hagyta annyiban. A vendégeket gyépéseknek, az…..
hogyvolt VV4 - 4X49 2011.02.02 11:15:00
Becsengettek, itt a várva várt és a jó előre beharangozott iskola hét a Villában. Úgy látszik, Szandikának mégis megered az agya, legalábbis ő tűnik eddig a legszorgalmasabbnak, na de haladjunk sorjában. A kis nebulók készülődnek az iskolába. A lányok rakott szoknyácskában, a…..
marianne 2011.02.02 13:52:16
@Hódos Hajnalka: bocsi, egy személyes: milyen kutyád van?? a wc guriga szaggatás miatt, enyém is imádja, azt hittem ilyen imádni való hülye csak egy van...a katarzis pedig ott van az írásaid végén, ezen nem múlhat a "művészetek közé való bekerülés"...
hogyvolt VV4 - 4X42 2011.01.26 13:00:00
A titokzatos locsolóember kiléte nagyobb rejtély, mint a yeti, de úgy látszik, a Villában visszatért az élet a rendes kerékvágásba, Gigi és Jerzsi már csak két napig légszerelmesek, Alekosz megint nőt akar, Balázs meg lassan adagolja a véleményét. Alig várom. Anikó Gigi…..
hogyvolt VV4 - 4X30 2011.01.14 09:00:00
Lilu szürke farmerja lassan magától megállna a sarokban, esküszöm, ma szakítok időt és megnézem, mi a tavaszi-nyári divat, mert az oké, hogy én a férjem kinyúlt xxl-es kapucnis felsőjében ülök, erősítve ezzel a „legyél mindig csinos feleség otthon” mozgalmat, de…..
marianne 2011.01.14 14:44:36
@Trevlovics: :)) ez nagyon jó, be kéne küldeni nekik...ezt szavalja el, ha már ez megy neki a legjobban!
hogyvolt VV4 - 4X28 2011.01.12 12:20:00
Balázs szerint már mindenki számára egyértelmű, hogy kik párbajoznak szombaton. Számomra az is, hogy őt meg ugyanaz a sztájliszt öltöztette, aki a Brokeback Mountain szereplőit, keresem az összetekert lasszót meg a lovat a háttérben. Ildikó és Éva, a párbajhősök üzenhetnek a…..
Mondhatni Bangkok majdnem élőben jelentkezik, itt már 2011 van, míg Magyarországon éppen az utolsó óriáit morzsolgatja 2010. De mondhatnám, hogy a valódi jövőből, 2554-ből, Thaiföldön ugyanis ennyit írnak már a buddhista kalendáriumban. A CentralWord elé meghirdetett…..
Orsi szerint a Fibernetnél is megindult a fantomtartozások behajtása. Őt és több ismerősét is 2008-as számlatartozásra hivatkozva kapcsoltak le a netről, bár korábban erről nem értesítették őket: Muszáj most írnom Neked gyorsan, hogy mielőbb minél többen olvashassák:…..
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
Az alábbi kesergő levélből egy derül ki: Kiváló Dolgozó nem ebben a világban, hanem a tiszta ideák birodalmában élt eddig. Kiváló Dolgozó, ébredj föl! MINDEN készétel ilyen gusztustalan, mint a Norbié. A legtöbb még ennél is sokkal, de sokkal durvábban eltér a csomagolás…..
Nyuszy története remek válasz azokra a kommentekre, amikor azt szokás feszegetni, hogy aki autóban ülve pofátlan, befurakszik, az hogyhogy nem teszi ezt meg mondjuk boltban, sorbanállás közben. Nos, van, aki még az autók elé is bepofátlankodik gyalogosan, mert neki sürgős dolga van.…..
marianne 2009.09.06 19:18:08
@SilentSound: nem értem...ha ki fizette is a tankolást, a sorompónál állt a kocsisor, azokat hogy előzte meg?? Beengedték maguk elé?
Én 11 évig éltem együtt a párommal, akiről azt hittem társam az életben, van egy 9 éves gyermekünk. A legdurvább az egészben, hogy miután kiderült a dolog, még neki állt feljebb és nem volt hajlandó abbahagyni ezt a dolgot. Mellesleg a szeretője egy nős férfi, aki a mai napig…..
autózz! Százezer forintos hiba 2009.06.24 16:13:00
A kommentek közt gyakran elhangzik a "rendőr persze sehol" - mára már szállóigévé érett - mondat. Sanya pórul járt, mert amikor átcsusszant a piroson, akkor bizony ott voltak mögötte a kékvillogósok. Nagy kérdés, hogy miből tartott volna megelőzni ezt a helyzetet némi…..
marianne 2009.06.24 20:36:39
@Stupidella: az sem rossz, Ázsiában meg az működik remekül...de hát hol vagyunk mi ettől??!
Heni a világ legboldogabb embere lehetett akkor, amikor nem olyan rég megszületett a kisfia. Aztán rájött, hogy a teleparkolt járdákon lehetetlen babakocsival közlekedni, ami miatt az úttestre kényszerül. Ez pedig egyáltalán nem veszélytelen, elég csak elolvasni pár korábbi posztot…..
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
marianne 2009.06.01 18:13:22
@Tóta W. Árpád: Először csak szimplin szimpi voltál.Olvastam a postot, és arra gondoltam: ez az, pont ilyenekre gondoltam Pünkösd kapcsán. Végre valaki ötletesen megfogalmazta számomra.
Most már a sokadik reagálásodat olvasva egyre jobban tetszel. Lehet Rólad valahol bővebbet megtudni? Hol? üdv.
'Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés'-témában most a román Országos Audiovizuális Tanácsnak (CNA) sikerült nagyot alkotnia. Figyelmeztetésben részesítették ugyanis a Minimax rajzfilmadó román nyelvű változatát, mivel illetlennek minősítették a Magyar népmesék…..
marianne 2009.01.16 09:14:14
@Chupa: igen!igen,igen...
marianne 2009.01.16 09:15:21
@Chupa: Csak szerinted.
Hóbelevanc Petárdás újévet! 2009.01.01 09:00:00
Jó reggelt mindenkinek az új évben! Bizonyára mindenki megfigyelhette és hallgathatta az éjszaka, hogy miként repülnek fel a rakéták, miként szórják csillogó színes fényüket, és robbanásuk hangjával hogyan rázzák az ablakokat. Biztosan volt, aki maga is részese akart lenni az…..
marianne 2009.01.01 19:52:29
@Harmincas dógozó jómunkássembör:" a petárda és piromániásoktól sem kellene ilyen véresszájúan elkívánni piciny durranójukat"...
Hát ez az! Mániásoknak diliházban a helyük, nem a normális emberek között! Ott még piciny durranójukra is büszkék lehetnek...
marianne 2009.01.01 21:23:35
@Törpe minoritás: és@PXXP: szerintetek roppant intelligens vitázó partnereitek miért fröcsögnek annyira a gyűlölettől, hogy alig lehet kihámozni, mit is akarnak mondani?