Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Mountent

41 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sátorba pénzt fektetni csak jól megfontoltan lehet. Ez egy olyan döntés, amit illik komolyan venni, ebben nem szabad hibázni! Mi a következménye annak, ha hibázol?! Bosszankodás, kellemetlenség, ügyetlenkedés és a düh, hogy nem azt kaptad, amit vártál a sátradtól… A tökéletes…..
Egy csodálatos nyári reggelen (de leginkább hajnalon) végre eljött a pillanat, hogy hosszas tervezgetések, szervezgetések után felállíthatod a standod azon a kiállításon, amire már régóta vártál. Érzed, hogy ez a Te napod lesz. A nap süt, a vevők már szállingóznak, minden adott a tökéletes…..
Az ember az élet minden területén alaposan megfontolja, hogy mit vásároljon, ha már egyszer eljutott odáig, hogy az elhatározás megszületett: "Márpedig én ezt a .......-t megveszem" (ide mindenki helyettesítse be, ami neki tetszik)! Ezzel én sem vagyok másként. Hatalmas kínokat…..
Hány és hány alkalommal találkoztunk már ezzel a kérdéssel...és nem csak itt a sátorbizniszben, de szerte az országban egy bevett sztereotípia, hogy ha valami olcsó az nem feltétlenül rossz, ha valami drága, az meg biztos azért az, mert úgy hívják. Ez természetesen nincs így, hamarosan elárulom,…..
surfturfhu készítette ezt a képet...
surfturfhu készítette ezt a képet...
Lassan már nevezhetem tradíciónak, hogy külföldre látogatok brit "rokonaimhoz", akik mindig nagy szeretettel várnak és akik mindig örömmel tájékoztatnak a legújabb változásokról. Mert azok mindig vannak és ez idén sem volt másképp. Na, lássuk a részleteket: Az időpontot…..
Guten morning! A mai okfejtésem egy elég hasznos elemzés lesz, mondhatni hiánypótló. Sokan lehet, hogy tudják, de szerintem még többen nem, hogy milyen elképesztő méretű reklámhordozó egy rendezvénysátor. Hihetetlen, hogy nagyon sokan még nem jöttek rá, hogy mennyire ki lehet…..
Sziasztok! Tudom, hogy háttal nem kezdünk mondatot, de ha tehetném, mégis így kezdeném ezt a blogot: HÁT ez piszok jó kis hétvége volt! Hogy miért is mondom ezt? Mert már az építés idején odajönnek hozzád, hogy érdeklődjenek a terméked iránt...például! A java pedig csak…..
Rendezvénysátor Nagy utazás... 2015.10.19 16:17:12
No, már majdnem elfelejtettünk beszámolni a legújabb turisztikai csodánkról! Ha esetlegesen nem tudnátok, legújabb fétisünk az lett, hogy jó messzire vigyünk jó minőségű sátrakat (úgy mondjuk könnyű, ha csak az van)! Legutóbbi túránk alkalmával ismét egy közbeszerzéses…..
Sziasztok! Ma egy számomra nagyon kedves témával jelentkezek. Gyermekkori barátom keresett fel pár héttel ezelőtt, hogy márpedig neki kellene egy sátor és eljutott hozzá az információ, hogy márpedig én ezzel foglalkozom. Álltam elébe a projektnek, mert ráadásul nemes célt…..
Nagyon izgalmas téma kerített hatalmába a minap. Korábban böngészgettem sokat az ingatlankereső portálokat, mikor albérletet kerestem, és több ízben feltűnt, hogy öklömnyi méretű lakásokat is adnak ki bérbe. Nem tévedés, már 20 négyzetméter körüli objektumot is neveznek…..
Sziasztok! A klasszikus nagy szünet után egy rendhagyó témával jelentkezem. Nem is Samként, hanem Sam gazdijaként, a Mountent Kft. tulajdonosaként. Úgy gondoltam, hogy felfedem a titkot, miért álltam bele a nagy sátorbizniszbe :). A történet kezdete sok-sok évvel ezelőttig nyúlik…..
Most csak azért sem fogok elnézést kérni, mert nem jelentkeztem már egy ideje...elegem van már az állandó sajnálkozásból. Roppant elfoglalt rendezvénysátor vagyok és pont. Viszont nagyon kafa (igen kafa, nem kaja) történetet mesélek el az én kis barátaimról. Az már közismert,…..
Sziasztok! Amint arról már beszámoltunk a facebookon, a múlt héten megváltunk két Protex2-es Compact 3x3-astól. Fájó szívvel ugyan, de annál nagyobb örömmel, mert úgy tűnik, hogy a termékeink kezdik elnyerni az érdeklődők tetszését. Már újabb előrendelésünk is van,…..
Rendezvénysátor BeCsenge(r)ttek!! 2015.09.01 12:00:03
Tanárok, nebulók, szülők és mindenki más :)! Nem feltétlenül a tanévnyitóról lesz most szó, de ha már most van az is, akkor szerényen belefűztem a kis mondandómba, ami ismét elmaradt jó ideje. Szóval a vicces címválasztás nem véletlen. Az elmúlt hét csütörtökjén, amely…..
Ismét nagy szünet, ismét sok ok a magyarázkodásra és ismét nem fogok magyarázkodni :). Egész egyszerűen fogadjátok el, hogy egy rém elfoglalt rendezvénysátor vagyok (ez persze nem igaz, de az tény,…..