Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bate

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemsokára kezdődnek a Sztárban sztár munkálatai, a harmadik évadot a TV2 (ez első két évad nézettségét elnézve joggal) az ősz egyik húzóműsorának szánja, amire nagy szükségük is van, mert a tévé főműsoridős nyári nézettsége ijesztő mélységekbe zuhant. A harmadik…..
Ja, most mit izél a Kerényi. A fasz jó.Punktum. B)..
Bate 2014.05.29 06:20:31
@MasterCard 5469 8472 2653 7659: Azt mondják nehéz az az időszak, amikor egyes férfiak először kezdenek szembesülni a saját másságukkal. Ilyenkor megijednek a bűnös vágyaiktól, de ez így van rendjén. Ha te is rendet teszel a fejedben, akkor majd vagy jókedélyűen fogod habzsolni a faszt, vagy leállsz az ilyen látens kommentjeidel. Akárhogy is, sok sikert neked!
Két bejátszás közti spontán időkitöltő beszélgetésnek álcázott cikiskedés kimaxolva  ..
A bekészült formát kidobta magából a party sátor, de a táncdémon segít neki visszajutni: Odabent újabb akadályok állták útját: ..
Subba Na mi van anya, beszereztél? 2014.03.10 10:54:23
Ipari szinten túlküldte magát valami szarral a nő. A kislánya meg ott ül mellette tehetetlenül. Para..
Subba Subba Lifestyle: Mágus 2014.03.08 11:25:00
A ríl illuzionista a hétköznapi életében is ugyanúgy trükközik, mint mikor számlára csinálja  ..
A várakozásoknak, fórum- és facebook-kommenteknek ellentmondó eredmény született a Való Világ 6 második párbaján: a nagy szájáról ismert, lelki terrortól és igen tapló beszólásoktól sem idegenkedő VV Viki nyerte a néáző szavazatok 57 százalékával. Ellenfele, a lazának…..
Bate 2014.02.17 09:04:51
@popszegecs: Abszolút erre a következtetésre jutottam én is. Elvégre VV Sikkasztó Laci is szerepelt Családi Titkok vagy mi a f*** trashműsorban korábban. Simán benne van, hogy a kert végéből leakasztották ezt a Dávid gyereket és kibekkelték vele ezt a 2 hetet. Egyetlen dolga volt, a hülyékkel magára pakoltatni a jeleket, a többit elintézte az RTL (vagy Viki kampányával, vagy elcsalták az egészet a csába).
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
A Starcraft a folytatásával együtt a dél-koreaiak sportja, ez ugye közhely: hiába amerikaiak fejlesztették a játékot, szinte kivétel nélkül az ázsiai országból kerülnek ki a legjobb játékosok, esportolók, a nemzetközi versenyeken a nem koreaiak általában csak a dobogó alsó…..
A kolumbiai Summerland fesztivál pirotechnikusai valamit jól elbasztak, mert a tűzijáték rakétáinak egy része az égbolt helyett a színpadra becsapódva robbant fel.  Az éppen ott zenélő Nicky Romero meg milyen jól megúszta már, hogy a pokol tüzén elégve kelljen…..
Subba Nono: Csak egy szippantás 2013.10.30 12:18:26
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr Kapitányság ezzel rémiszt: Hát dobom is el a herkás tűt azonnal! Itt még több. Túl jó, túl jó...
Bate 2013.10.30 14:45:48
Subba Így installáld a GTA-t! 2013.09.25 16:00:00
Én mondjuk a tejet a végére hagytam, hogy jobban lazítsa a textúrát, de szívemből szólt. ..