Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillagpontos

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No, mostanában kicsit túlzásba vittem a vaskerekűeket, úgyhogy autózzunk, pontosabban garázsozzunk egyet! Ugyan Mercedeseztünk, Ferrariztunk, mindenféléztünk már onnan az elmúlt hónapokban, azért még maradjunk egy kicsit a régi és/vagy drága kocsik berlini gyülekezőhelyén, a Classic Remise-ben! (Ha…..
csillagpontos 2019.09.06 07:21:13
Az utóbbi időben egyre többet gondoltam arra, hogy a régi figurás játékvonalak kivesézésén túl írjak valami hasonlót Lego témában is. Aztán azt gondoltam ki, hogy mi lenne, ha bizonyos "legendás" Lego témákat futnék át a tőlem már megszokott, történelmi jellegű módon. Aztán ha már az ötlet…..
szirszarjaim Minitrek update 2015.05.08 08:00:00
Hű, de régen volt, amikor mutattam egy klassz Hot Wheels Minitreket... A legutóbbi börzén ezt lőttem hozzá: Az elkövetkező napokban is az április 12-i szerzeményeimet mutatom, volt szerencsém venni pár szép (és a fentihez hasonlóan) kevésbé szép darabot, gyertek majd és…..
A Török Birodalomban élő örmény közösség jelentős részét az első világháború során a török kormány utasítására kiirtották. Ez volt az első modernkori népirtás. Amikor 1915-ben megérkeztek az első hírek a mészárlásról, a világsajtó és a nemzetközi közvélemény rengeteget foglalkozott az üggyel...
csillagpontos 2015.05.07 11:35:09
@egy igazi barom vagy mondigazatmar: Fiyelmedbe ajánol ezt, hamár indiánok és népirtás

www.facebook.com/IndianHolokauszt
Csillebérci atomreaktor, százezres Népstadion, minden szép és jó! Magyarország 1961-ben...
csillagpontos 2015.03.22 13:53:17
www.youtube.com/watch?v=1DxzoXTz78Y

Ruhagyár Zalaegerszeg
Van jó fegyverünk, van mit védenünk! A Magyar Néphadsereg felkészülten várja a hazánkra vagy a szocialista országok bármelyikére törő imperialista kalandor hordát. Népszerű, érdekes ismeretterjesztő propagandafilm a hidegháborús időkből...
Éppen ma 45 éve, Bauer Sándor autószerelő-tanuló az emberi jogok eltiprása és a kommunista önkény ellen való tiltakozása jeléül, Budapesten a Nemzeti  Múzeum kertjében önégetéssel öngyilkosságot követett el. MEGRÁZÓ KÉPEK ÉS FELVÉTELEK!..
csillagpontos 2014.09.01 20:08:43
Hollandia mindig is élen járt a tömegközlekedési jegyrendszerek egységesítésében - elég csak a nyolcvanas évek elején bevezetett Strippenkaartra gondolni - mely egy egész országra egységes autóbusz és villamos jegyrendszert teremtett - ebből viszont a "távolsági" forgalmat…..
csillagpontos 2014.08.26 10:18:31
Van pár szakma, amely nevében és olvasmányélményeink alapján még benne van a köztudatban, de az elmúlt évtizedekben teljesen és maradéktalanul kihaltak, eltűntek. Ezekből adok most egy csokorra valót. Villamoskalauz Akárcsak a vasúton, hajdanában a BKV villamosain és autóbuszain is kalauzok…..
csillagpontos 2014.08.13 15:27:07
Az idei szauna-világbajnoság gyászosan ért véget. A döntő egyik résztvevője, név szerint Vlagyimir Ladizsenszkij orosz versenyző elhunyt. Valószínűleg súlyos égési sérülései okozták halálát, mint ahogy az jól kivehető a blikk.hu sokkoló fotóin (18+). A verseny másik…..
csillagpontos 2014.07.21 12:29:18
@Winston Smith: Irigy vagy? Leygen pénzed és bátorságod utánuk tenni, vagy csaka szád van tehetség kevés hozzá?
21 éve Athénban, ezen napon történt a kosárlabda történetének egyik legértelmetlenebb balesete, amely során Boban Jankovics szerb kosaras a - Panionios görög csapat játékosaként - 5. személyi hibájára reagálva - ami kiállítást jelentett - belefejelt a kosár alatti tartóelembe. Azonnal lebénult a…..
csillagpontos 2014.05.16 07:02:41
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: Téged se kell sajnálni, ilyen bunkó, megmondóembert aki a hajtogatja a saját hülyeségeit, mitn más az imát.
Nem nyugodnak a kedélyek a Samsung múlt heti, nagy port kavart bejelentése nyomán. Emlékeztek, a koreai óriás közölte, technikai okokból lehetetlen rendesen megcsinálni a KitKat romot a Galaxy S3-ra, kevés a memória a samsungos rendszeralkalmazásokhoz, törődjünk bele, jó az a…..
csillagpontos 2014.05.14 13:21:22
  "A Hajdú-bihari Napló értesülései szerint 20 év után ismét magyar kézbe került a volt kabai cukorgyár. A tulajdonos Eastern Sugár Zrt. évek óta hiába próbálta értékesíteni a 270 hektáros üzemet, mígnem egy szlovák cég tett ajánlatot. Mielőtt azonban az üzlet…..