Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fitspiration

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fitspiration Jumping FIT 2013.12.02 15:14:20
A JumpingFit – a fitness piac eredeti licence programja, orvosi vizsgálatok és a gyakorlati tapasztalatok csúcsterméke, mely biztosítja az egész program maximális hatékonyságát az emberi szervezetre. A minden országban bevált program bármely korosztály számára ajánlott. A…..
fitspiration Zumba 2013.11.24 18:50:37
Született egy fiú a columbiai Cali-ban, akit Beto Perezként ismert meg a világ. A kisfiú 7-8 éves korában látta a Grease című filmet. Azonnal tudta, táncos szeretne lenni. Ami hiányzott számára, az a formális képzés, mert nehéz körülmények között élt. 19 éves korában…..
A negatív kalóriás ételek titka abban rejlik, hogy igen alacsony kalóriatartalommal rendelkeznek, így szervezeted több energiát fordít feldolgozásukra, mint amennyit általuk nyersz. Nem beszélve arról, hogy számos más jótékony tulajdonságot is magukénak…..
fitspiration TRX 2013.11.09 19:41:50
Az amerikai haditengerészet fejlesztette ki ezt a fajta edzésformát, aminek az a lényege, hogy a saját testsúlyoddal edzzel. Egyre elterjedtem az egész világon ez a fajta funkcionális edzésforma. Egyszerre több izmot mozgat meg, és sokszor az úgynevezett "core" izmainkat is igen…..
fitspiration KANGOO 2013.10.27 15:15:55
Ha már unod azt az edzést, amit most csinálsz, vagy épp keresed még a kedvenc sportodat, akkor nem szabad kihagynod a KANGOO-t. Pár éve indult el, mint hatásos edzésforma. A magyar fitness termek órarendjében is megtalálható már a legtöbb helyen. Egyelőre itthon így órarendi…..
Melyik nő ne hallott volna a szétválasztó diétáról, a norbi update diétáról,v ércsoport diétáról, az Atkins diétáról? Mindnek megvannak a követői, akik esküsznek a módszerre. Mi is próbáltunk már különböző diétákat, le is fogytunk tőle elég rendesen, de ahogy…..
fitspiration 2013.10.19 18:16:44
@Nbl: Látod, pont most cáfoltad meg, amit mondassz. Nem akartunk közhelyeket, okosságokat írni. Annyit mutattunk be nekünk mik a tapasztalataink és az röviden és tömören az, hogy semmi értelme a fogyókúrának, mert visszahízod. Annyit próbáltunk leírni, hogy életmód váltásra van szükség és hosszú távú célokat kell kitűzni és nem koplalással lefogyni 10 kilót 2 hónap alatt. Szerintünk ez a lényeg. Ez minden info, amire szükséged van. Nem kívántunk hosszas bizonygtásokat, hogy ez vagy az a fogyókúra miért jó. Mindenek megvannak az előnyei és a hátrányai. De mindnek az az alapja, hogy rendszert viszel az étkezésedbe és mind arról szól, hogy kevesebbet eszel mint amúgy. Szervezettől, alkattól, embertől függ kinek mi jön be. Mindegyikkel lehet vitatkozni és mindegyik mellett szólnak érvek.
Ezen az oldalon intervallum edzéseket találsz, ha már meguntad a futást vagy csak egy kis kiegészítésre vágysz. Egyaránt van van az oldalon intervallum comb+popsi, vagy has+kar. Most már tisztában vagyunk vele mi az az aerob és mi az az anaerob mozgás. Szeptemberi blog…..
A futáshoz egy jó futócipőn kívül csak az akaraterődre és a kitartásodra van szükséged!Nézzük, mit kapsz ezért cserébe! A futás bizonyítottan... Erősíti az immunrendszert. Lelassítja az öregedést. Csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának…..
fitspiration Bikram jóga 2013.10.13 14:00:31
A Bikram jóga 26 gyakorlat egymásra épülő sorozata, melyet bárki, bármilyen életkorban elkezdhet. Az ászanákat Bikram Choudhury választotta ki és állította sorrendbe úgy, hogy az adott testhelyzet - a jótékony hatásai mellett - felkészítse a szervezetet, előnyújtsa az…..
Grand Up - Égesd el a zsírt bulizással! Ha unod már a monoton kardió edzéseket, vagy csak egyszerűen jobban szereted a pörgősebb mozgásformákat, és szereted a táncot is, akkor ezt az edzéstípust mindenképp próbáld ki! Sőt, ha feszengsz esetleg attól, hogy nem tudod felvenni az…..
fitspiration Alakformáló aerobic 2013.10.09 18:32:34
A zsírégető órák a fitness termek órarendjében mindenhol megtalálhatóak. Aki most szeretne lemenni életében először egy fitness terembe, annak kifejezetten ajánljuk ezt az óratípust. Ez a legalapabb óra, amivel találkozni lehet, semmi ördöngősség, nem kell tőle tartani. Ebben…..
Most biztos azt mondod magadban, hogy ilyen nincs, pedig hidd el, létezik zsírégető víz, és bizonyos tápláléktípusok is képesek a zsírbontásra. Ezek ugyanis felpörgetik az anyagcserédet, amellyel elősegítik a nem kívánatos zsírpárnák lebontását.  A fogyúkúrás víz…..
fitspiration SPINNING 2013.10.01 19:39:18
A spinning az egyik legkiválóbb kardió edzés, amivel találkozhatsz egy fitness terem repertoárjában. Egy órán akár 700-800 kalóriát is elégethetsz, hiszen 60 percen keresztül folyamatos mozgásban van a tested, egy pillanatra sem állsz meg.   Most már szinte minden fitness…..
A hatékony zsírégetéssel kapcsolatban számos tévhit terjed a súlyt veszteni akarók körében. Mindannyian a következő kérdésekre vagyunk kíváncsiak: mit mozogjunk, hogy leginkább fogyni tudjunk, hány perc után indul be a zsírégetés illetve, hogy mennyi ideig is tartson egy…..
Azt, hogy hogy nézel ki, mennyire vagy túlsúlyos vagy éppen túl sovány, 70%-ban a táplálkozás, 30%-ban a mozgás határozza meg. Edzhetsz minden nap, ha mellette péksüti a reggeli, mekis hamburger az ebéd és lángos a vacsora, sosem fogsz eredményeket elérni!A Slow Food mozgalmat…..
fitspiration Bevezető 2013.09.25 09:52:13
A legtöbb nőnél központi téma a fogyás, az alak megőrzése, az egészséges táplálkozás. Az internet elterjedésével rengeteg tippet kapunk, mit hogyan csináljunk, hogy fogyjunk le 2 hét alatt 10 kilót, hogy legyen jó alakunk pár hét alatt. Teheted mindezt koplalva, bogyókkal,…..