Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manfi

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
egészen beleszédültem. Mennyivel egyszerűbb dolga lett volna Kolombusznak, ha inkább ilyen tojása lett volna! Tényleg zseniális!..
Manfi 2015.08.27 15:15:22
..
Manfi 2015.08.24 08:19:06
@enpera: miert hiszed, hogy a mac egy csodaszer? Keves olyan szar termek van, mint az egeruk...
A villa gyönyörű helyen van, elképesztő kilátással a városra. Olyan, mintha egy XIX. századi nemesi házba lépne az ember, hatalmas festményekkel, szobrokkal, márvány burkolatokkal. Ahogy a korábbi posztokból már kiderülhetett mi egy kicsit a modernebb stílus hívei vagyunk, de…..
Talán nem túlzok, ha azt írom, az Egyesült Államok (már csak a világpolitikában elfoglalt szerepe miatt is) alaposan megosztja az embereket. Az amerikai életről alkotott kép is sokszor torz, amiről persze Hollywoodtól kezdve a különböző irányultságú propagandáig sok minden…..
Nem tudom, mi az öt legnépszerűbb Dubajjal kapcsolatos téma, de az itt pihenő magyar modellek után biztos nagyon hamar következnek az elhagyott luxusautók. Évek óta kering a neten egy sorozat mindenféle drága, és különleges gépről, ahogy leeresztett kerekeiken szívja őket a…..
Manfi 2015.05.21 16:55:22
@Sergej Dudkin:
Igen, azon én is meglepődtem, hogy nekik simán honosítják. Én tavasszal beszéltem meg levelezte a magyar konzullal (Abu Dhabi) és ő mondta, hogy állítólag már alá is írták az erről szóló megállapodást (egyik ügyfelemnek kellet és akkor jártam utána). Ez az email cím publikus: mission.abu@mfa.gov.hu itt minden bizonnyal szívesen ad felvilágosatást.
Manfi 2015.05.22 13:22:26
@Tshu-hash:
Klassz ez a Flightdiary, nem is hallottam róla? Ezek a te utazásaid? Ha igen, nem semmi, csúcs:)
Manfi 2015.05.24 10:11:17
@Tshu-hash: Köszi, meg is csináltam:) Nagyon jó így visszanézni és a statisztikák is néha megdöbbentőek...
Miközben többségünk alighanem maximum egy hosszú hétvégét engedett meg magának valamelyik wellness-szállóban, addig a gazdag kölykök másképp lazítottak. Volt itt minden: jachtozás, pezsgőzés, magánrepülő, mi szemnek és szájnak ingere. Meg is…..
Dubai, az Emirátusok második legnagyobb városa, a Közel-Kelet fővárosa, vagy a Közel-Kelet Manhattan-je. Ma  kétarcúságától, elképesztő gazdagságáról, fényűzéséről, luxusautóiról, és olyan felhőkarcolóiról ismert, melyek szó szerint az égig érnek - azonban ez nem volt…..
Imádjuk az infografikákat, ráadásul a Lonely Planet és a When On Earth című weboldal közös gyermeke igazán különlegesnek ígérkezik. Főleg, hogy mi is felkerültünk a "What Can One Dollar Buy Around The World?" listára. Összesen 21 ország szerepel az összeállításban a…..
Manfi 2015.04.06 11:50:35
@wazzed: menj el Floridaba vagy New Yorkba es parkolj ott...maris billeni fog a merleg nyelve.
Manfi 2015.04.06 11:51:09
@wazzed: menj el Floridaba vagy New Yorkba es parkolj ott...maris billeni fog a merleg nyelve.
Saját kezűleg: ez állhatna annak a több tízezer embernek a fejfáján, akiknek a sorsát mind egy ember köti össze: Vaszilij Blohin. Mind ismerték őt, igaz legtöbbjük csak egy pillanatra találkozott vele egy sötét szobában, ami után egyikünk sem látott többé fényt. Vaszilij Blokhin kiérdemelte a…..
Manfi 2015.03.11 21:51:46
@kewcheg: Több tízezer esetben azonban igen csak véges volt...
Nemrég mutattuk, hogy a 80-as évek végén milyen távirányítós autókkal "nyomultunk" gyermekként, most nézzük meg, hogy mik is voltak a nyolcvanas évek magyar alapvetései az utakon, mára viszont csak elvétve találkozhatunk velük: Trabantok, Wartburgok, Skodák, Ladák... (kezdőkép:…..
Már meséltem arról a decemberi napról, melynek lényegi részét Ácsnál kezdtem, és Bécsben fejeztem be. A menetrendváltás előtti utolsó nap volt ez - a Westbahnhof szempontjából pedig azért különleges, mert másnaptól a nemzetközi vonatok egy része már nem ide, hanem a Hauptbahnhofra járt. Kiürülni…..
Némafilmben felbukkanó okostelefon, a Marsra teleportált ausztronauták, évszázados álmot alvó üldözöttek: a történelemben rendszeresen felbukkannak olyan személyek, akik nem illenek bele a saját korukba. Sorozatunk ötödik része ezúttal róluk, a leghíresebb időutazókról szól.…..
Havi egymillió forintért sem mennék haza – írja Ádámnak írt válaszában Timi, aki eredetileg magánüzenetnek szánta írását, de aztán meggyőztem, hadd adjam közre, mert szerintem érdekes vitaindító lenne. Mindenekelőtt emlékeztetőül pár részlet a három éve Angliában…..
Manfi 2015.02.19 21:17:41
Az ünnepek alatt a kezembe került a Der Spiegel legújabb száma, amelyet egy családtagunk hozott magával Svájcból. Az újság átlapozása közben feltűnt, hogy több cikk is foglalkozik a németországi muzulmánok helyzetével. Mikor elolvastam őket megdöbbenve jöttem rá, hogy…..
A válasz a címben feltett kérdésre nem is olyan egyszerű, különösen azért, mert természetesen az is előfordulhat, hogy valakinek nem jön be a dolog – erről is szól Schrammel Ivett posztja, aki férjével és három lányával már három országot is megjárt: élt Ausztriában,…..
  Két busz ütközött össze egy forgalmas autópályán az Egyesült Államokbeli Tennessee államban tegnap délután. Az egyik szerencsétlenül járt jármű egy iskolabusz volt, amely gyerekeket szállított. A balesetben 23 személy sérült meg, 2 gyermek és 1 felnőtt lelte…..
Manfi 2014.12.05 12:29:19
@Bohócnok: Pontosan...
 A rivaldafényben állók arcát vastagabb smink fedi, erősebb, csillogóbb a páncéljuk, mint a hétköznapi valóságban élő és boldogulni kívánó embereknek. Ha pedig a páncélon repedés keletkezik, a híresség megbotlik, azért komoly árat kell fizetnie. Mert ahogy mindennek, a…..
 A Sierra Leone felé tartó HMS Alcantara fedélzetén varrógépén a hajó jelzőzászlaját javítja meg a Royal Navy tengerésze 1942-ben  A kongói Gomából menekülő asszony gyermekével 2008-ban 2008-ban Carlos Orjuela tűzvezető őrmester a maga 31 évével az egyik legidősebb…..
Manfi 2014.11.30 17:56:25
Az emberi történelem számos híres képet kitermelt már magából. Elég csak a zászlót felállító katonákat megemlíteni - és még különösebben részletezni sem kell, máris mindenki tudja, melyik képre gondolunk. De mi van a kevésbé híres képekkel? Azok kevésbé lennének…..
Olyan épületekből látható lentebb néhány, melyek egyedi és szokatlan struktúrák a maguk nemében. A közös bennük az, hogy mindegyikhez kellett egy merész tervező, valamint hihetetlen mérnöki és építészeti teljesítmény. 1. Crooked House (Sopot, Lengyelország) Jan Marcin…..
A fenti videó előzménye dióhéjban: Bill Cosbyt, az amerikai televíziózás egyik ikonikus alakját azzal vádolják, hogy pályája csúcsán több nőt megerőszakolt. Nem mai keletű a dolog, de most megint felkapták a történetet és egyre több nő jön elő a saját sztorijával, amiket…..
850 000 szavazatot kapott Molnár Andrea a Celeb vagyok, ments ki innen! szerda este véget ért negyedik évadának döntőjében, legalábbis ezt a számot hozta nyilvánosságra az RTL tegnap. A teljes szavazatszám 1 000 046 volt amiből Aleska Diamond 44 000, Baukó Éva pedig 152 000…..
Futurista Hódolat Katalóniának 2014.10.30 21:04:02
Az igazán okos várost nem könnyű felismerni, mert sajnos nincs a homlokára írva, hogy ott lakik az innováció. Úgy általában, első ránézésre nincs benne semmi különös, talán egy kicsit még hülyének is tűnik. Pont, mint Barcelona. A katalán székhely a különböző szakmai…..
A négyes metró nagyon szép, ebben minden budapesti egyetért. Viszont az is tagadhatatlan, hogy világszerte sok olyan város van, aminek a metróállomásai igencsak megizzasztják a mi új metrónkat, és szájtátva bámulunk, hogy ja, hát így is lehet? Bizony, így is. Metrók, amiktől…..
Mélymerülő búvár vizsgát szeretne, de taszítja a nyíltvíz? Értelme ugyan nem sok lesz, de mostantól akár meg is szerezheti! Egy olasz hotelben 40 méter mély medencét adtak át nemrég.   Az Y-40 "The Deep Joy" ezzel át is vette a világ legmélyebb medencéjének járó címet a…..
Manfi 2014.09.23 16:21:00
@Macropus Rufus: Köszi, így máris jobb:)