Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éwa

103 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van Avilai Szent Teréz napja, és a katolikus egyház egyik legnagyobb női szentjének a tiszteletére ez a nap asszonyi dologtiltó nap volt. Régen ilyenkor tartózkodtak a nagyobb házimunkáktól: a nőknek tilos volt mosniuk, kenyeret sütniük, mert a néphit szerint mindez nagy bajt,…..
Ewa megmondja Ewa visszatér! 2014.09.10 09:59:52
Nem, nem történt semmi rossz, csupán egy, valószínűleg nő által kreált, úgy-szeret-ahogy-vagy-nem-kell-tökéletesnek-lenned poszt csalogatta elő újra Éwát.   Mit érdekel, hogy a másik mit gondol? Ha tükörbe nézel, kövérnek látod magad? Miért kérdezed meg?…..
Ha s szerelmet bölcsességgel párosítjuk, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy éppen az ellenkezőjét tesszük annak, amit szeretnénk. Megtanuljuk azonban, hogy azt tegyük, ami a legjobb. A bölcsesség egyszerűen az ösztönös megérzés birtoklása. Az „értem már” annyit…..
Éwa 2014.07.22 13:57:30
@gallusz: Kedves Gallusz, köszönöm szavaid, jó olvasást! :)
Ewa megmondja Ugye-ugye 2013.10.30 09:06:08
..
Hogy kategóriákba soroljunk bizonyos személyeket talán elhamarkodott döntésnek bizonyul, viszont a vészjelek sokszor olyan személyiségre utalnak, amely összeférhetetlen azon férfiak nézőpontjával, akik tartós kapcsolatra vágynak. Fotó: Photl.com Az alábbiakban…..
Éwa 2013.10.28 09:56:35
@Behajtó70: Dehogy sértődtem meg, épp azt írtam, ez a jó, hogy ennyire sok a tűz az olvasókban!

Most őszintén? Miért zavarna, hogy egy nem általam írt cikket véleményezel? :)

Itt amúgy sem én vagyok a fontos, hanem Te/Ti!
Éwa 2013.10.29 07:48:08
@Könnyen elkaptuk, uram!: Kedves Tom, igazad van, a "Cosmo" cikkeket át kéne olvasnom, mielőtt leközlöm (ha túl sok "forrás" van, nem tudok forrást feltüntetni), de őszintén szólva, főleg ilyen női cikkekre, nem akarok ebben a blogban sok időt tölteni, mert ezek tényleg olyan írások, amik komolytalansága miatt nem gondoltam, hogy egyetlen olvasóm is lesz.

Szerintem Ewa megmarad ilyennek (még az sem biztos, hogy folytatom majd), és egy komolyabb blogot kezdek a héten, ahol nem lesz helye az ilyen posztoknak.

Ez tényleg amolyan teszt-jelleggel indult, nem is tudnám komolyan előadni az ilyen tini-posztokat, és te vagy a második, akinek a kommentjéből értelem látszik. Ezért nem fog már sokáig tartani, szerintem. Mindenesetre köszi a normális hangvételt :)
Éwa 2013.10.29 15:16:49
@Könnyen elkaptuk, uram!: Köszönöm! :)
Mindenképpen értesíteni foglak, de emailben, mert az a saját nevem alatt fog futni.
Ewa megmondja Ki szeressen jobban? 2013.10.29 08:18:04
Ugye, tudjuk, olyan nincs, hogy két ember egyformán szeressen. Melyik a jobb? Ha a férfi szeret jobban vagy az, ha a nő? ..
Facebook: Ye. Smile. Love. URL: www.ye-smile-love.blog.hu Tőlük jött átkattintás az Ewa blogra, így beleolvastam az írásaikba. Nagyon laza, lendületes, igazán bírom a csajszi(ka)t. Ajánlom az oldalt! :) ..
Ewa megmondja Fradi vagy feleség? 2013.10.28 10:04:15
Feleség a focidrukker férjnek:- Te már jobban szereted a Fradit, mint engem!- Nevetni fogsz, én már az Újpestet is jobban szeretem.  ..
Ugye, te is ismersz ilyen jó szándékú személyeket? Nem tudom, ki hogy van vele, én nem tudom bántani az embereket, még "bosszúból" sem. Ha valaki megérdemelné, annak hátat fordítok. Végleg! Ha valaki boldog, sose jutna eszembe, hogy a hibáit, tévedéseit felhozzam. Én az a fajta…..
Ewa megmondja Bolhákat, Dezső... 2013.10.28 07:36:15
..
Ewa megmondja Hetedik nap 2013.10.27 17:14:04
És a hetedik napon Éwa mindig megpihen. Ilyenkor átnézem, honnan jöttek kattintások, ki mit reagált egy-egy posztra és néha elég jókat derülök rajta :) Sok a görcs, azt látom, nem ilyen blogokat kellene olvasgatni, hanem hazamenni, jól lemunkálni az uradat vagy élni az asszony…..
Írtam már arról, mit nem kellene 30 előtt megtenned, most leírom, mi az, amiken nem ártana túl lenned, mire eléred a bűvös 30-at: Megtanulni egy laza ebédet összedobni Diplomatikusan megmondani anyádnak, eddig és ne tovább Főnyereményként viselkedni egy…..
Egy facebook-os tini oldalon találtam az alábbi listát. Igaz, hogy 30 évesen már egyre kevesebb ilyennel találkozom az ismerőseim között, egyrészt mert közel velem egykorúak, másrészt, aki zavar, azt letörlöm. Én még a koszos tükrös önfotókat megemlíteném, és "a fb-on…..
Könnyen kifejezheted irányába az érzéseid akkor is, ha nem mondasz semmit, csupán kimutatod azokat. TámogasdA napi rutin közepette nehéz odafigyelnünk a másikra, főleg, ha stressz ér a munkahelyen, de ugye neked is jól esik, ha a párod foglalkozik veled és úgy érzed, neked ad…..
..
..
Ewa megmondja Google? Ugyan... 2013.10.23 11:22:55
"Nincs szükségem a Google-re. A feleségem mindent tud!" ..
HÉTFŐ Reggeli: Alma. Ebéd: Tejfölös paprikáscsirke illatának mély beszippantása, az asztalon hagyott morzsák, savanyúsággal. Vacsora: 2 dl aludttej savója, néhány cukrászsütemény receptjének lemásolása.   KEDD Reggeli: Sárgarépa saját zsírjában,…..
Éwa 2013.10.22 13:08:19
@Kham: Kedves "Kham"! Írhatsz vendégposztot "új időknek új dalaival", így nem kell antik anyagok átiratát olvasnod:)
... és mindkettő hangsúlyos: a kettő és az ember is!..
Nőként 30 alatt néhány dolgot mindenképpen ki kellene hagynod. Itt egy harmincas lista, amit próbálj elkerülni, mielőtt 30 leszel (sokat utána sem kellene megtenned): Vakrandira menni "menekülési" terv nélkül Védekezés nélkül szexelni, kivéve ha komoly párkapcsolatban…..