Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SüssfelNap!

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az éhgyomorra történt vérvétel után a földszinti büfében reggelizem. Már elmúlt tíz óra. Az előcsarnok még tele van várakozó beteggel. A büfében is nagy a forgalom, egyetlen üres asztalt látok, helyfoglalásul leteszem a táskámat, de mire szendviccsel-kávéval visszaérek,…..
SüssfelNap! 2014.09.20 13:17:32
A környékünkre költözött(családja nincs?) holló„énekével” más a tavaszmás új formabontóGalambokkal kötözködikLopja vagy találja?árnyékával teljesedik a tornácos bárka    Időnként elhúz fölöttünkNapot Holdat járatröptét gyanakvás követidöbbenet csodálatvan-e…..
SüssfelNap! 2014.05.18 21:35:05
A PÁLYÁZAT EREDMÉNYHIRDETÉSE 1. helyezett | Matolcsi Dávid (Budapest): Egy meteorid gondolatai a meteorittá válásról2. helyezett | Rázmán Attila Botond (Nagyvárad, Románia): Az első napfelkelte3. helyezett | Lévárdi Orsolya (Kürt, Szlovákia): Összekeveredtek a bolygók!A…..
SüssfelNap! 2014.04.27 22:12:41
SZAKÁLLAS MESE „Volt egyszer egy ember…” Szakálla Volt Kender, az öreg király, három lányával élt a falu szélén, egy zsúpfedeles palotában, boldogan. Ám egy reggel gondterhelt arccal lépett ki a kamrából. Elfogyott a kenyér, mondta. Egy megszegett cipó, egy kredenc alá…..
Karsai György beavató-színháznak nevezi tragédiaelemzés-sorozatát, amelynek legújabb darabja, Szophoklész Philoktétésze Lukáts Andor, Gazsó György és Nagy Dániel Viktor hármasának tolmácsolásában elevenedik meg a Sanyi és Aranka Színház parányi szuterénstúdiójában.…..
               grátisz-karácsonyra készülődökvettem egy banya-taxit azzal indultam piacnak pár nap és ünnepkedden a tüdőgondozóba mentem spriccereket felíratniaztán a patikában vártam a sort mindenki pánikolt a nyitva tartások…..
SüssfelNap! 2014.01.15 10:14:46
SZÉLLEL SZEMBEN A LIGET Műhely Alapítvány az ősz folyamán pályázatot hirdetett hazai és határon túli könyvtárak, színházak, múzeumok, kulturális és oktatási intézmények, civil szervezetek számára: maximum 150 000 Ft értékben Liget-kiadványokat nyerhettek. A 26. éve…..
TESTET ÖLT Hallod-e, te szelídecske, leány vagy-e vagy menyecske?Nem vagyok én szelídecske, sem leány, de sem menyecske.Mert én kerti virág vagyok, a harmatért majd’ meghalok,mert én kerti virág vagyok, a harmatért majd’ meghalok.Ha Te virág vagy a kertben, én meg harmat vagyok…..
Legalább két hiperaktív gyerek jut majdnem minden hazai általános iskolai osztályra, a pedagógiai intézetek tapasztalatai alapján ugyanis nagyjából minden tizedik iskoláskorúnál megmutatkoznak a hiperaktivitás tünetei. A problémát tovább súlyosbítja, hogy a hazai pedagógus…..
SüssfelNap! 2013.10.16 17:33:21
@Emmanuel Goldstein: úgy, hogy nincs pénzük másra
Elég a belsővilágítás (nincs korma)indulok sorról-sorravállamon kendő…a vénasszonyok-nyarára nem számítok.Pár mondatot átírok,vaksin molyolokmost a szövegen:ívesül, boltosodik,de semmi nem változik,bárhogy tördelem. Kéne ide egy kályha, jó volna begyújtani.A…..
SüssfelNap! 2013.10.03 17:42:33