Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Zsófi(k)a

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013. december 14. - FészeKabaré (munkabemutató) Elképesztően pocsék érzés, amikor egyedül állsz a színpadon, minden erőddel azon vagy, hogy legalább egy aprócska mosolyt csalj a veled szemben ülő, várakozón csillogó tekintetű emberek szája szélére, de egyszerűen nem megy -…..
Villámrandizni voltam. Az Éva mondta, hogy menjek, mert a Vilma összeveszett az Erzsivel a Petin, és kiverte a hisztit neki, aki elmondta nekem, szóval szakítottunk, de azóta már ő összejött valami vidéki kis ribivel, mondjuk tutira csak azért, mert féltékennyé akar tenni, de engem…..
...tehát Kálmán elhatározta, hogy a szerencsétlenül járt csigák lelkét új testbe költözteti, mindezt pedig a tudomány eszközeivel kívánta elérni... Két hónapos kemény munkát követelt a művelet, már-már fel is adta a reményt, mígnem egy napon végül sikerrel járt.…..
Ezt a történetet Cselle Gabival találtuk ki a 99-es buszon, mikor a színházba mentünk, és én pár napra rá leírtam. I. rész: A Csigák Háborúja Történetünk idején két nagy csigakolónia élt Magyarországon. Mondanom sem kell talán, hogy ahogy az a mesékben lenni…..
Első pillantás: 190 magas, szőke (festett meg rendes is), tipikus modellalkat, tökéletes smink és frizura, csábító mosoly és a határozatlanság akár legkisebb szikrájának teljes hiánya. Hm... Második pillantás? Újról, új szemmel: Lindberg Carolina. Egy évre érkezett ide, a…..
Fekete maskarába öltözött boszorkány állt az asztalnál. Hosszú, fehér ujjaival a középen álló urna fölött kaparászta a füstölőtől fullasztóvá töményedett levegőt. - Érzem, hogy Mama itt van köztünk! Véreres, dülledt bagolyszemeit végigjáratta az egybegyűlteken.…..
FÉSZEK SZÍNHÁZ | BLOG Három nap 2013.10.17 08:00:00
A hétvége statisztikája: négy saját és két vendégelőadás, legalább 27 óra a színházban, nagyjából fele ennyi alvás, programok: pipa; hangulat: pipa; társaság: pipa. A kávépénz-tartozásomat most inkább nem írom le... A péntek családias, fészkes hangulatban telt. A…..
"Szép napot! Hallott már a Fészek Színházról? Ha nem, hát most fog! Ott van a standunk, a mellett a nagy fa mellett, ami egyébként egy Csodafa, és ha elég bátor, hogy megmássza, akkor szerezhet ajándékokat a fészekből!" - mindezt hadarva, ezer wattos vigyorral az arcon, "Te vagy!"…..