Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakaohki (törölt)

4 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves barátaim az Úrban, volt már olyan, hogy világpremierről hozsannázhattam ezen a blogon. Azóta kicsit árnyaltabb lett a helyzet, mostanság, még ha darálják is a premiercímeket a kiadó, kis késések, csúszások azért megfigyelhetőek. Ezért is örülök annak, ha megint valami…..
A közszolgálati televízió műsora évtizedeken át legfeljebb annyira volt értékes és érdekes, mint a teleshop: csak az m1 nem hasizomgépet és késkészletet akart ránk sózni, hanem a kormány politikáját. Az első tíz megrendelő most bónusz adóemelést és kórházreformot kap. A…..
Mindig érdekes azzal szembesülni, hogy milyeneknek látnak minket, magyarokat a más kultúrákban szocializálódott külföldiek, főleg, ha az ismereteik nem felszínesek, hanem első kézből származnak. Kim Lane Scheppele, a Princeton Egyetem alkotmányjogász-professzora éveket élt…..
El Santo Étterem és Pizzéria - Róma pizzaIsmét egy hétfőre ébredtem reggel.... csodálatos lesz érzem, alapból a hétfő már undorító, de megfűszerezve ezzel a kegyetlen hideggel áhh hatásos recept a jókedv ellen. Nos erre egy ősi megoldást kell találnom, ami természetesen nem…..
Pizza Taxi - Sonkás óriás hamburgerBaaaang újra hétfő hála a jó égnek.....valahogy fel kéne dobni a hétfőt ezt mi mással is lehetne mint egy faja kis ebéddel? naná! Lelkesen vágtattam fel a netpincérre hogy megtaláljam a napi szerelmemet.Pizza Taxi lett a befutó, anno mikor a blog…..
Papírtigris Ázsiai Tészta- és Wok-Ételek - Illatos, omlós csirkehúsfalatok湘语 [湘語 ! Oké rendben szerintem senki nem éri, de még én se csak találtam gúglival a neten. Nah igen ázsia lett a mai célpont.Illatos, omlós hangzik fel Budapest kínai éttermeinek százaiban mindennap,…..
Pienza Budapest - Sajtos, baconös hot dog, Pienza hot dog"I'm back" - járta át az agyam a gondolat mikor visszakanyarodtam ismét ehhez az étteremhez, adunk mindenkinek még esélyt, kicsit adag-beteg volt az utolsó rendelésem, de tiszta lappal nyitunk.Most 2 db hot-dog mellett…..
bakaohki (törölt) 2012.01.06 23:23:26
Pizza Mánia - Húsimádó pizza (32cm)Folytatjuk a pizza vonalat, ezért egy jó vega lesz a mai menün. Igyekeztem egy új éttermet keresni amit még nem próbáltam.Pizza Mánia névre hallgat az étterem és tőlük egy húsimádó, ez lett végeredménye döntésemnek. Szerintem nem kell túl…..
 100% Hot Tomato Pizza and Mexican Foods - Chilis bab + Salsa chipsMinimál mexikói napot tartok úgy döntöttem mikor reggel felébredtem, igaz ez most eléggé langyos lesz mivel chilis bab lesz a fő attrakció a kajámban. Egy teljesen új étterem került ma a célpontba, remélem nem…..
8ker Kövön üldögélt 2011.10.04 13:39:00
 Terjednek a szabálysértési viccek a neten - és várhatóan egyre több lesz belőlük. Olvasd végig, érdemes!Remélem, tettét megbánta, és soha többé nem tesz ilyet.:)..
Varga Juditot is jelölték a televíziós Oscarként emlegetett Emmy-díjra látványkategóriában az 1490-ben játszódó Borgiák-sorozatért Francois Seguin látványtervező és Jonathan McKinstry supervising art director mellett. A kanadai-ír-magyar sorozatot - amiben Rodrigo Borgiát, VI. Sándor pápát Jeremy…..
Folytatódik a város legjobb reggelizős helyeit felkutató sorozatunk, ezúttal egy pékséget látogattunk meg, ahová reggel beugorva, az ablaknál, egy pulthoz támaszkodva tömhetjük tele magunkat. Sokszor elhangzik egyes olvasók részéről az adag, hogy nekik még egyetlen nálunk…..
A 4-es metró építése körüli kritikahegyek egyik kis kiszögellése az, hogy a Bocskai út és a Móricz Zsigmond körtér állomások túl közel vannak egymáshoz. Ezt most nem fogjuk eldönteni, de bemutatjuk, hogy mit láttunk, amikor bejártuk az építkezés e két állomását, és a…..
8ker Blaha tervezője 2011.03.18 13:43:00
 A tervek kiteregetése után nem sokkal maga a tervező is megtalált - kérésére a poszt egyelőre nem elérhető. Legalábbis a teljes verziója. Akit érdekel, ezután is megtalálja. Tisztelt Lesley! A terv egy elvi engedélyezési terv, ami azt jelenti, hogy a tulajdonosi…..
Ahány megszólalás, annyi kis tréfa a parlament új sztárjától, Kerényi Jánostól. Ki hitte volna ezt róla, amikor egy teljes parlamenti ciklust letudott egyetlen felszólalással 2006 és 2010 között, majd jött néhány suttyomban leszívott slukk, egy kellemetlenkedő újságíró, és…..
Az iwiw-et az internettel foglalkozó környezetem temeti. Az iwiw mára nem hype-os, halott cucc, felejtős, ennyi volt, kapu becsuk, ágyő, viszlát, és kösz a halakat. Az iwiw helyett itt a Facebook, az a király, az a cool, az a jó, az kell nekünk, az a divat.Amúgy az iwiw köszöni…..
USA trip Hétvégén az irdodában 2010.11.29 03:47:00
Többen kérdezték tőlem, hogy mégis mennyit kell idekint dolgozni. Nos a válasz: sokat. Ittlétünk egyik fő célja, hogy megmutassuk az amerikai kollégáknak a magyar munkabírást, morált. Ez körülbelül azt jelenti, hogy mi érünk be elsőként az irodába, reggel háromnegyed 9 körül és utolsóként megyünk…..
USA trip Yosemite Nemzeti Park 2010.11.24 06:59:00
Múlt héten vasárnap sikerült egy fantasztikus napot eltöltenem a Yosemite Nemzeti Parkban. A szervezést még Magyarországon megkezdtem, már akkor eldöntöttem, hogy az Extranomical Tours által szervezett túrán fogok részt venni. Az idő rendkívül jó volt, talán az utolsó nyárias hétvége, ezért…..
B-oldal TOP5 kiképzőtiszt EVÖR 2010.11.04 08:00:00
Ahogy minden híres férfi mögött egy nő, minden sztárcsapat mögött egy edző, úgy minden elit katona vagy csapat mögött egy említésre méltó kiképzőtiszt van. Nézzük ki a B-oldal szerint a filmtörténet 5 legnagyobb életművel rendelkező kiképzőtisztje és kiket szabadítottak…..
bakaohki (törölt) 2010.11.04 10:02:26
Nekem sajnos csak rossz emlékeim vannak a János kórházról. Anyukám szeptemberben került be eszméletvesztés miatt a neurológia osztályra.Kiírták neki az EKG vizsgálatot, csak elfelejtették megcsinálni.Tehát nem derül ki ,hogy mi okozza a napi 4-7 eszméletvesztést neki.inzulinos…..
bakaohki (törölt) 2010.10.31 23:17:35
@Leroi: Holnapután biztosan kinyomoztatna IP cím alapjána és olyan per verne rám, hogy abból koldulnék jó ideig...

Te teljesen hülye vagy; amihez nem értesz, ahhoz nem kell hozzászólni. Emészd meg ezt a mondatot, mielőtt válaszolsz; köszi.
Lordvico fedőnevű kommentelőnk küldte el a The Company nevű lengyel csapat weboldalának a címét, és napokra ott ragadtam. Az oldalon az EXE menüpont ugyanis olyan amigás klasszikusokat rejt, amikre C64-tulajdonosként csak csorgathattam a nyálam kb. húsz évvel ezelőtt. Egy újabb…..
„A Nevem Larry. Larry Laffer” – ezzel a James Bondot idéző nyitómondattal indulnak a játéktörténelem legviccesebb csajozási kísérletei, és általában katasztrofális eredménnyel végződnek. Larry helye kétségtelenül ott van a legjobb játékkarakterek panteonjában…..
IDDQD Bárki lehet Michael Jackson 2010.09.21 14:17:00
Ezek szerint négy hónap kell ahhoz, hogy a hullagyalázásból emlékállítás legyen: egy friss bejelentés szerint olyan MMO készül, amiben Michael Jacksonná válhatunk. A SEE Virtual Worlds közleménye szerint a Planet Michaelben azonban nem az énekes életének sötétebb oldala kerül…..
Az IFA elektronikai kiállítás accesories termeiben a kiállítók kilencven százaléka az Apple termékeihez mutatott be kiegészítőket. Ez egyrészt unalmas volt, mert a harmincadik iPhone-tokos stand után már futólépésben próbáltam keresztülvergődni a termen. Másrészt így…..
bakaohki (törölt) 2010.09.06 19:44:01
A hónap printhirdetése egyértelműen a Mr. Sale férfiruházati bolt Blikkben megjelent anyaga, mely azt a pillanatot ábrázolja, amikor egy reménybeli vásárló megkapja ajándékba a saját eltávolított lábát, masnival átkötve. A férfi szemmel láthatólag, bár kicsit meglepődött,…..