Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bangalore

39 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Titanicról és belsejéről készült fekete-fehér képeknek egy orosz szerkesztő, Anton Logvinyenkó adott színt, az eredeti fotókat használta fel, és a modern technika segítségével új életet lehelt az 1912-ben készített képekbe...
1963 körül. A fiatal Szaddam Husszein mindig is értett a nők nyelvén. Képen ifjú feleségével Szádzsida Tulfáh-val...
1912. Atlantic City. A híres Boardwalk, vagyis korzó. (Photoshoppal színezett és feljavított kép. Stennesrc munkája)..
A Viasat3 az a magyar kertévé, ami rendületlenül hozza be a kisebb külföldi reality-formátumokat, aztán a pocsék nézettség láttán sem keserednek el, inkább elővesznek egy másikat, és lelkesen megcsinálják. Pedig volt nekik olyan reality-műsoruk, ami kifejezetten jól…..
Baukó Éva száz napja nem ivott, és máris akkora ásznak tartja magát, hogy drog- és alkoholfüggőségről tart előadást novemberben - tudta meg a Bors. "Rengeteg kérdést kapok a szenvedélybetegektől, ez egy remek lehetőség, hogy segítsek másoknak. Továbbra is hangsúlyozom: sosem…..
15 ezer jelentkező, tetoválás, idiotizmus, magamutogatás és kalandvágy - zajlik a VV6 szereplőválogatása. A műsor 2014 elején indul az RTL II-n, legalábbis ez a legutolsó infó róla, aztáén majd meglátjuk. A képeken egyelőre nem látjuk az új Alekoszt. (Hálistennek.) A képre…..
A Hal a tortán ma esti adásában lesz látható az az ovis jelenet, ahogy a vendéglátó Szepesi Niki beszól Győzikének, amiért az leette a terítőt, mire Győzike sértődötten távozik a vendégségből. A Blikk szerint Győzike ezzel nem követett szerződésszegést. ..
Bangalore 2013.10.24 16:42:27
A vékony, lófejű fickó benyúlt a párducmintás szoknya alá és igazított egy kellemeset a zacskón, majd a mellette feszengő műsorvezető mellett elnézve a zsűrire pillantott, és azt mondta, hogy neki túl erős a farka ahhoz, hogy leragasszák. Varga Viktor ekkor már túl volt Amy…..
Rohadt unalmas egy másik X-Faktor-variánssal példálózni, de muszáj: a RTL Klub olyan magas szintre fejlesztette a szavazattarhálást, amilyet még sehol nem láttunk, pedig ez az az ország, ahol egy két döntőst felvonultató Megasztár-adás is képes volt 3,5 fél órás lenni. A…..
Azt még valahogy elnézi az ember, hogy a Bors napi szinten ugrik csukafejest a bulvárszennybe, csak hogy kettővel több cikket hozzon le a Détár-Rékasi-Pikali szerelmi háromszögről, mint a konkurencia. Még talán az is oké, hogy névtelen statiszták félinformációira alapozva…..
Naiv lakos fel szeretné bontani az utat a háza előtt, de az önkormányzat egy fűszálat sem hajlandó keresztbe tenni, úgyhogy minden szolgáltatótól külön kell vinni papírt, hogy mehet. A Telekomnak sajnos a környéken nincs ügyfélszolgálata, így emiatt 120 kilométert kellene…..
Bangalore 2013.10.09 10:18:17
Naiv özvegynek kapkodnia kellett a fejét, hogy férje halála után ne húzzák le minden sarkon: Férjem májusban itthon halt meg: sajnos, tudtam, hogy ez be fog következni, nagybeteg volt. Mindent beszereztem, hogy a halál beálltát követően tudjam, mit kell tennem: egy…..
Dömsödi Gábor, az egykori Névshowr társműsorvezetője botrányszagú könyvet írt Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel, amiből a hétfői Blikk szemezgetett. A 2001-ben, az MTV-n indult műsor kapcsán Dömsödi azt írja, Hajdú volt a szükséges rossz, az oldalkocsi, aki…..
A Fox januárban, 24: Live Another Day címmel forgatja majd Jack Bauer atom-, sav- és méregálló ügynök istenbizony legeslegutolsó kalandját, aminek helyszínéül viszont ezúttal nem amerikai helyszínek szolgálnak, hanem egy európai, pontosabban London. A furcsamód 12 epizdos új…..
Az előző hétvégén volt egy közepesen idegesítő tüntetés, amin az Együtt-PM egyik alapító tagja, a Szolidaritás mozgalom felállított egy hungarocellszobrot Orbán Viktorról, amit aztán ledöntöttek. A döntés után nekiestek a szobornak, és mindenféle őrült dolgot csináltak…..
A Blikk információi szerint VV Cristofel továbbra sem hagy fel nőverő tevékenységével, és úgy megverte menyasszonyát, hogy annak cipónyira dagadt fel az arca. Ez ugye nem az első ilyen eset, a kubai-magyar valóságshow-szereplő előző csaját, VV Veronikát (nem testvérek) is úgy…..
A Varjú ült az ágon lesett a Diófára, De jó lenne egy nagy dió vacsorára! Várja türelmesen a száraz faágon, A sok érett dió végre földre szálljon. Korog már a gyomra, szomorúan károg, Közelebb repül az öreg Diófához, Adj nekem egy diót, nagyon éhes vagyok, Ha nem…..
Szilvit a 100-as busz sofőrje letiltotta a tömegközlekedésről, mert megkérdezte, hogy mikor indul a járat: Van egy rettegett busz amivel szerintem minden BNV-Budapesti Nemzetközi Vásárra tévedő ember összefutott a csodálatos 100-as busz. A 100As busz viszi a kedves utasokat…..
Vajon milyen érzelmi és fizikai hozadéka lehet, ha a köldökzsinór és vele együtt a placenta is a babához kötve marad a megszületés után 3-10 napig? A Daily Mail cikke szerint a szülők egyre növekvő csoportja dönt így, a nőgyógyászok szerint viszont komoly fertőzésveszélyt…..
Hihetetlen, milyen érzékeny a magyar ember, (legyen Magyar Ember, nehogy ebből is baj legyen) ha úgy gondolja, hogy az ő böcsületébe acélbetétes, szaros talpú bakanccsal gázoltak bele. Volt ugye sok tyúkper abból, hogy valaki…..
Bangalore 2013.10.02 17:53:48
A TV2 Sztárban sztár című műsorában férfi énekesként is kipróbálná magát Soma - írja a Bors. "Érdekel és lelkesít ez a lehetőség, mert így teljesen új oldalamat ismerhetnék meg a nézők és saját magam is - nyilatkozta Soma Mamagésa, aki a műsor miatt éppen…..
Szilvia kapott még egy hónap befizetendő előfizetést, miután lemondta elhunyt édesapja előfizetését a Telenornál. A Telenor ügyfélszolgálatának válaszában emlegtett ÁSZF 2.3.2 egyáltalán nem említi a havidíjat, tehát biztos nem onnan ered ez a durva butaság: Próbálok…..
Kialakult az X-Faktor mentorházának mezőnye, 24+1 előadó eset egymásnak még nyáron, hogy kiderüljön, melyik 12 (inkább 13) jut be a tehetségkutató élő adásába. A felvételek most hétvégén kerülnek majd adásba, azaz vasárnapra már mindenki tudni fogja, hogy kik jutottak…..
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
Továbbra sem világos, hogy ez a gyönyörű díszletek között leforgatott szappan rendkívüli empátiával mutatja be a századforduló angol osztálytársadalmát, vagy azt próbálja elhitetni velünk, hogy az Edward-éra cselédeinek valamiért tetszett az a társadalmi berendezkedés,…..
Bangalore 2013.09.30 22:41:15