Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.....Zsófi.....

14 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utazásaink Szilveszter Bécsben 2015.01.24 10:05:34
Decemberben a Facebookon kihirdetett nyereményjáték győztese, Dia az alábbi bejegyzésben számolt be a bécsi szilveszteri utazás során szerzett élményeiről. A nyereményt az Eurolines biztosította, amit ezennel is szeretnék megköszönni nekik. A busz pontosan indult, egyszer álltunk…..
Utazásaink Bécsi adventi vásár 2014.12.20 16:43:51
Biztos emlékeztek, hogy volt egy nyereményjáték a Facebook oldalon, aminek a díja egy kétszemélyes bécsi buszjegy volt az adventi vásárra. A nyertes Edina lett, aki elajándékozta a lehetőséget az egyik barátnőjének, aki elküldte nekem az élményeit és a tapasztalatait az úttal…..
Diától érkezett a lenti beszámoló, aki ezennel már esélyes a szilveszteri bécsi buszjegyre. Annyit tudni kell rólam, hogy minden utazásunk előtt komoly kutatómunkát végzek, hogy a kiszemelt úti cél környékén milyen látnivalók vannak, amit a picikkel is gond nélkül tudunk…..
Utazásaink Tallinn 2014.12.03 16:59:51
Tamástól érkezett az alábbi beszámoló Tallinról, aki idén nyáron járt a Balti-országokban, így Észtországban is. Ja, és nagyon szívesen adtam a tanácsokat, örülök, ha segíthetek :) Lassan fél éve már, hogy az idei Finnországot, a Balti államokat és Lengyelországot…..
Utazásaink Angliai körutazás 2014.12.02 11:01:37
Edinától érkezett az alábbi beszámoló, aki az angliai körutazásáról írt. Egy hetes utam első napjának célja London volt. A gépem a Stansted reptérre érkezett a reggeli órákban, ahonnan a National Expressz busszal jutottam el Londonba, a Victoria Coach Station-re. Itt vártam a…..
Norinától érkezett a lenti bejegyzés az egyik kedvenc országáról, Írországról. Olyan nehéz felállítani a sorrendet, hogy melyik országok is a kedvenceim, mert nem egy van nyilván. Hiszen sok-sok gyönyörű táj van! Kezdve Magyarország szépségeivel. Szeretem ezt a kis…..
Utazásaink Anglia 2014.11.17 13:49:43
"..A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk…..
Amikor meghallottuk, hogy a Wizz végre repülni kezdi Lisszabont, kellemes borzongás futott végig a tagjainkon. Mert az a város nemcsak egy hely, ami rajta van a látni kell típusú listákon. Ez az a város, ahová úgy érkezünk meg már az első alkalommal is, mintha sosem mentünk volna…..
.....Zsófi..... 2014.10.29 17:32:50
@Madarsky: Ugyanez a véleményem. Eléggé kiábrándító volt, amikor leültem egy padra, hogy na megeszem a szendvicsem és megütötte az orrom a hugyszag...sajna nagyon sok a hajléktalan, akik nem keresnek meg egy wc-t, ha éppen rájuk jön a kisdolog. Szerintem egyébként Porto mérföldekkel szebb, az valami hihetetlen gyönyörűséges város. Nem mondom azt, hogy Lisszabon nem szép, de nekem nem az volt a no. 1. Portugáliában.
Utazásaink Karibi álom - Dominika 2014.10.26 12:27:54
Orsitól érkezett a lenti beszámoló, egy karibi egzotikus országról, a Dominikai Köztársaságról. Egyik álmom vált valóra, mikor a lábamat először csapkodták a Karib-tenger hullámai. 10 napot töltöttünk ezen a csodás szigeten. Egy németországi utazási irodával repültünk, a…..
Az alábbi beszámoló szintén Diától érkezett. A helyszín Lengyelország, Krakkó környéke. Mivel a Férjem érdeklődik a második világháború után, amihez Auschwitz is hozzátartozik, ezért már régóta terveztük, hogy elmegyünk oda! Egy ilyen helyre pici gyerekkel nem ildomos…..
Ezt a bejegyzést Dóritól kaptam és az ő engedélyével vettem át ide. Dóri egyébként nagy esélyekkel pályáz az év divatbloggere címre, ebből következik, hogy ő is vezet egy blogot, aminek a témája a divat.   A tavalyi párizsi kiruccanásunk után, idén újra útra keltem a…..
.....Zsófi..... 2014.10.20 20:34:16
@vuvuvu2: A saját pénzüket költötték nem másét.
.....Zsófi..... 2014.10.21 08:52:12
@¿Qué tapas hay?: Végre valami pozitív is :) Átadtam az illetékesnek!
.....Zsófi..... 2014.10.20 20:16:58
@Vizilabda: Erre sajnos én nem tudok neked választ adni, de a bejegyzés elején megtalálod a szerző blogjának az elérhetőségét.
Utazásaink Kalandozás Velencében 2014.10.18 18:45:30
Ezt a beszámolót egy a nevét elhallgatni kívánó, volt Erasmusos diáktól kaptam. :) Na, igen. Velence, egy olyan hely, amilyen nincs más a világon. Egy vízre épült város, tele rejtélyes utcákkal, lehengerlő történetekkel és hadonászó barátságos olasz helyiekkel. Aminek a…..
Utazásaink BO-MO-HO-i csodák 2014.10.17 22:24:24
Diától kaptam ezt a beszámolót, akik Montenegróban töltötték a nyaralásukat és út közben még Bosznia-Hercegovinában és Horvátországban is megálltak. Ja, és aki azt mondja, hogy kicsi gyerekekkel nem lehet utazni, az olvassa el ezt a posztot! Mióta lakóautónk van, minden egyes…..
Az alábbi bejegyzést Balázs Lottitól kaptam, aki az egyik kedvenc angliai helyét mutatja be.A legjobb kirándulás számomra itt Angliában áprilisban történt meg. Az ötlet, hogy kirándulni menjünk hirtelen jött, a kivitelezés meg még gyorsabban. Az autó bérléssel és az…..
Idén nyáron töltöttem el egy hetet Portugáliában, amit hamar ki is neveztem az egyik kedvenc országomnak. Hogy miért, az nem sokára kiderül. Porto Amikor este megérkeztem Portóba, az első épület, amit megláttam a metróból való kiszállás után, az egy kék csempedíszítéses…..