Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keke

86 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hancu nemrég posztolt arról, hogy készül a világ legnehezebb platformjátéka, ehhez kapcsolódva írnék kicsit a Polytron által fejlesztett Fezről, ami szintén nagy erőfeszítést követel a játékostól, bár szellemi értelemben. A játék XBLA-n jelent meg egy hónapja, és szerintem…..
Ahogy azt egy korábbi posztban kiváló kollégám giorgio megírta, Tata városának képviselő testülete a "nagy számú" panaszra való tekintettel korlátozni kívánja a tatai szórakozóhelyek, vendéglátóipari egységek nyitvatartási idejét. Tavasszal ezt a kezdeményezést…..
In medias res kell kezdenem: ezt józanon nem lehett kibírni. Történt ugyanis, hogy Diána SP koncertre invitált, és persze a diploma megszerzése után minden hülyeségben benne vagyok, tehát nem kellett kétszer mondania, Janival és Verkával kiegészülve felkerekedtünk, és átmentünk…..
Keke 2011.06.12 11:35:53
quart.hu/cikk.php?id=6340 még jó hogy nem esett bajotok. :D
Keke 2011.06.12 11:39:08
igynevess.blog.hu/2011/06/12/apaaa_este_megyek_sp_koncertre Küldöm a szerkesztőség kétharmadának. "A kétharmad nem csak lehetőség, de nagy felelősség is." :D
A Györök utca szerkesztősége egy kis játékra hívja kedves olvasóit. Természetesen a III. Györök utca kupán a gólra valamint zsíros kenyérre éhes, izzadt férfiakon kívül a szebbik nem képviselői is tiszteletüket tették, így álljon itt egy csokorra való a szebbnél szebb…..
Idén harmadik alkalommal került megrendezésre a Györök utca kupa kispályás labdarúgó torna. A résztvevő csapatok már jóval 10 óra előtt elkezdték a bemelegítést a csoportmeccsekre, majd pontban 10 órakor Csecsi sípszavára a Dream Team - Greens összecsapással kezdetét vette a…..
A holnapi kupa várható menetrendje (csúszás elképzelhető) ide kattintva elérhető.   A rendezvény támogatói:      ..
A III. Györök utca kupán résztvevő csapatok két csoportba való sorsolása augusztus 12.-én csütörtökön megtörtént. A csoport B csoport Dream Team Réti Pumák Greens…..
Negyedik évemet töltöm Újbudán, mégis alig voltam a kerületbeli kocsmákban. Ebbéli restanciámat próbáltam ledolgozni a hétvégén, és a "ha már lúd, legyen kövér" elv alapján nem is kevés kocsmát kerestem fel Zoli barátommal. Zoli segédkezett tavaly is a tatai…..
Tovább a pikanto.hu -ra  ..
A nevezési időszak lezárultával nyolc csapat indulásáról határozott a III. Györök utca kupa szervezőbizottsága. Az indulók között megtalálható a tavalyi torna három dobogósa (Vál Völgye FC., Dream Team, YO-ZAN-TI) valamint a két évvel ezelőtti bronzérmes Greens csapata is.…..
 Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Györök utca kupa. A kispályás labdarúgó tornán nyolc csapat fog részt venni augusztus 14-én szombaton a tatai Eötvös József Gimnázium sportcsarnokában. A nevezési lap innen tölthető le. További információk hamarosan itt a…..
Budapesti PiaOlimpiai Mozgalom 2010.03.25 17:31:02
..
Becsipet(t) Csapat ivókőr A csapat nagy elánnal és tudatosan készül a nyári PiaOlimpián való szereplésre.                                                    …..
Magyarország 160 PiaOlimpiai aranyérmével, 143 ezüstérmével és 160 bronzérmével a nyári PiaOlimpiák történetének 8. legeredményesebb sportnemzete, és a 3. a világon az egy főre jutó PiaOlimpiai érmek számát tekintve. Ennek ellenére, az országok PiaOlimpiai…..
A Budapesti PiaOlimpiai Mozgalom folyamatosan fogadja el az esemény alatt bemutatásra kerülő sportágakat. A Sportágakreditációs bizottság eddig az alábbi sportok befogadási kérelmét fogadta el:- Piapong- Sörváltó:20,50,100- Sörkorcsolya- Pokoli torony..
A Budapesti PiaOlimpiai Mozgalom támogatói:Dukán András Ferenc - hallgatóÁrendás Péter - hallgatóIvancsó Veronika - hallgatóKerényi Péter - hallgató Önálló jogi személyek:BeCsipet(t) Csapat avagy Jézus és a haverok..
 Idén próbáltunk kivárásra játszani, hátha valaki más is be mer vállalni egy házibulit utánunk, de mint utóbb kiderült, hiba lett volna erre alapozni.  Megváltásként érkezett a hír, szenteste napján, hogy Bozsó Dávidnak és társainak sikerült elintézniük, hogy…..
A múlt hétvégén rendezték a 12. PROHOT-BORNAPI EZERJÓ KUPA rallyt. A verseny 8 gyorsasági szakaszon került megrendezésre, valamint szombaton az Oroszlány - Pusztavám szakaszon a prológ, ami az esős idő miatt nagyon látványosra sikeredett. Az eső vasárnap sem könnyítette a…..
Mindig is fenntartásokkal hallgattam azokat az erasmusos beszámolókat, amelyek a féktelen, állandó bulizásokról és nagy szétesésekről tudósítottak. Valahogy nehezen tudtam elképzelni, hogy az a sok képtelen történet tényleg úgy történt, ahogyan azt elmesélték és nem csak a…..
Györök utca 26. Bulgária 2009. 2009.09.06 20:56:00
A tavalyi évben valamely okból kimaradt a külföldi nyaralás, idén viszont mindenképp menni akartunk. Két alternatíva volt, újra Paralia (Görögország) ahogy 2007ben is, avagy Bulgária napospart. Mivel igyekeztünk arra törekedni, hogy a nyaralás minél kevesebb pénzből kijöjjön,…..
Tegnap még azon gondolkodtam, hogy a mára, délután fél kettőre hirdetett 'immatriculation ceremony' (paraszti egyszerűséggel: tanévnyitó) ünnepélyre vajon ünneplőben kell-e menni. Nagy botorság lett volna.A töb, mint 500 éves díszteremben az esemény előtt egy lengyel lánnyal…..
A Györök utca szerkesztősége augusztus második felében egy rendhagyó roadshowra indult, mely során több gólyatábort is felkerestünk és népszerűsítettük a blogot. Első állomásunk az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Kar és a Természettudományi Kar matematika alapszakjának…..
Duki barátom már leírta, hogyan telt számára a gyógymatekos gólyatábor Bodajkon, úgyhogy én csak pár szóval szeretném kiegészíteni. Állomás voltam az akadályversenyen, azon az akadályversenyen, ahol nem a teljesítmény vagy esetleg a feladat teljesítésének módja számít. De…..
Az Olvasó talán azt gondolhatja mostanság, hogy a szerkesztők répáznak, hereveréznek, hókitókiznak, egyszóval: pihennek. Nos, ez csak harmadrészt igaz. Jani megírta a beszámolót a zseniális egri kiruccanásról, most a szendrői rally összefoglalója van soron; Keke már jó ideje a…..
2009. augusztus 1-jén szombaton megrendezésre került a méltán híres II. Györök utca kupa. A versenyen hat csapat indult, akik két darab három-három fős csoportban mérkőztek meg egymással. A csoportok végeredményei:  A. csoport  Helyezés…..