Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nathaniel Byron (törölt)

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem jöhetünk úgy haza autószalonról, hogy ne szöktessünk meg az SD-kártyán néhány csajt. Pláne Tokióból, ahová sokan egyedül azért kimennének, hogy megnézzék élőben az iskolás lányokat, akik oly sok filmben szerepelnek a legkülönbözőbb szerepkörökben. Csikós, aki…..
Nathaniel Byron (törölt) 2013.12.28 10:47:27
TComment Hol trafizzunk? 2013.12.11 06:01:05
Ön is fog fizetni gyorshajtásért, hiába szabálykövető. Elmondjuk miért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Nathaniel Byron (törölt) 2013.12.12 14:43:16
@EBL: Humánfaszvagybaze?
Nathaniel Byron (törölt) 2013.12.13 12:45:15
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe:
Lehet, hogy ő arra gondolt, hogy ilyen vezető mondjuk 50 km/db arányban belefér. Semmivel sem rosszabb, mint a tempomatos öntudathuszár, akinek teljesen mindegy mi történik körülötte, ha neki 141-re van állítva a robotmenő készüléke. Az igazi agyrém ilyenek mözött autózni.
Nathaniel Byron (törölt) 2013.12.13 12:47:22
@Nathaniel Byron: mözött=között bocsi
Belsőség Heti merítés 2013.11.24 08:13:17
A szabadon engedett ragadozó Az autó elektronikájára nem mondhatjuk, hogy elfogadható, hiszen a Fiat Cromából származik (régi olasz elektronika, gondolom nem kell senkinek bemutatni ...). Az elektromos ablak nagyon vicces tud lenni, amikor fél percen keresztül szenved, amíg teljesen…..
"Flóra, légy észnél!" „Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő? A suttyóságnak egy olyan szintjét mutattátok meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!” - Puzsér Róbert Biztos láttátok Indexen, de én is kirakom. Elvállaltam egy filmszerepet pusztán…..
Nathaniel Byron (törölt) 2013.11.02 23:06:18
@rpflora:
Amúgy most kurvára felbasztál.
Ez a köcsögarcú sündőrség 66 millát szarfűrészelésre költ? A baszható nyuggernyanyákat meg a cigók viszik? Rendes magyar gerontofilnek mi a fasz marad ezután? Százéves ruszkifácán?
Nyolc éve vettem magamnak autót utoljára. Ezzel valószínűleg én vagyok a sereghajtó itt a szerkesztőségben. A többiek néha évente cserélik a gépeiket – Mercedesek, Audik, Mercuryk jöttek és mentek, míg én a jó öreg Volvo kormányába kapaszkodtam kitartóan. Néhányan meg is…..
Belsőség Dezső a bírák előtt 2013.09.28 06:50:32
Úgy döntöttem, mégse viszem FIVÁ-ra Dezsőt. Igaz, hogy a nemzetközi oldtimer-igazolás külföldön némi hitelességet, itthon tízévnyi nyugalmat ad az embernek – műszaki vizsgamentesség, veterán checkup-mentesség – de pont dupla annyiba kerül, mint a sima veteránvizsga, ami…..
Rövid poszt lesz, de csak úgy eszembe jutott egy gondolat, ötlet, amit megosztanék veletek :) Sokszor írtam már, hogy mi prostik az esetek 99%-ában nem élvezzük az együttléteket; se a nyalást, se a szexet. Azt is leírtam, hogy ez azért van, mert a legtöbb vendég nem tudja, mit hogy…..
Nathaniel Byron (törölt) 2013.09.26 18:42:28
@alfacharlybravo:
Amúgy igazad van. Játszik itt a ház előtt 6-7 kölyök, közéjük kajabáltam, tudják-e hol a g-pont. Csak néztek, mint a kis tinók. Egyik firnájszos volt, mert megkérdezte, mi az. De nem a legnagyobb volt, valamelyik az orgonasípok közül.

Lehet jó vicc vót, mer 4-en testvérek voltak, otthon anyucinak lehet kellemes lesz a kölyökfürdetés. Egyik a doki kölke (így sem kötelező tudnia, amúgy is elváltak a szülők), meg még innen-onnan gyerkőcök.
Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele. Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi…..
Nathaniel Byron (törölt) 2013.09.24 16:28:25
@Ivonn88:
„Az én példám szerintem rácáfol arra, amit állítasz, de nem tudom, hogy ezt a választ elfogadod-e, és egyetértesz-e azzal, hogy "én jobban tudom"?:) Viszont ennyi erővel még sokan mások mondják ugyanezt, akiknek viszont szerintem nem fogod elhinni, hogy így gondolják.”

Nézd...én ezt nagyon régóta értem az álláspontodban. Sőt, írtam is fentebb, hogy ha te a kapcsiddal elégedett vagy, akkor annak örülök, kívánom azt, hogy érzed minél hosszabb ideig.

De továbbra sem tudom fedésbe hozni azt a kapcsolatot, ahol a két fél viszonyában aprócska "zavaró" tényező van azzal, ahol csak szimplán szeretik egymást és egymásért bármit megtennének.
NEM ZÁROM KI AZT, HOGY FÉLREDUGÓS KAPCSOLATBAN SZERETET LEGYEN!
Csak furcsa. Hogy lehet úgy feltétlenül szeretni, ha tudom, hogy más is bedugdossa oda, ahová elvileg csak az enyém lenne hivatalos?
Hogy azonosuljak azzal a tudattal, hogy a páromat mocskos gondolatokkal keresik fel, esetleg bunkó szöveget eresztenek meg vele szemben, vagy bármi egyéb olyan dolog bekövetkezik, amitől igazából féltem?

Az a "szeretetalapú" kapcsolat is egy nagy nulla, ha a felek a fogkrémestubus kinyomásán képesek összevitázni... Na érted.
De még mindig ideálisabbnak tartom.
Nathaniel Byron (törölt) 2013.09.24 16:30:22
@Hátrányos helyzetű kaviár:
Hülyevagy? :):)
Milyen sikerszakma?
Olajos vasakat kalapálok, meg más trehányságából próbálok használható dolgokat fabrikálni!
:):):)