Regisztráció Blogot indítok
Adatok
popszegecs

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai hogyvoltot Leninnel indítjuk: „Tanulni, tanulni, tanulni!”. Bár igazából ezt Szálin mondta, miután közösen kicsináltak pár százezer oroszt. De ez most lényegtelen, mert a villában máshogy szabadulnak meg az ellenfelektől. Viszont a szerkesztők jól ismerték fel, hogy…..
popszegecs 2015.01.23 12:04:54
@ミラ: Bruti vesszőzése engem a sírba kerget. Szemmel láthatóan nem érti a központozás (írásjelek kitetélelének) logikáját, pedig van neki olyan... Egyszerűen el kellene valakinek magyaráznia neki, hogy mi a különbség a mellérendelt és az alárendelt mondatok között, illetve hogy "és" esetén felsorolásnál nem teszünk vesszőt, mellérendelés esetén viszont igen.

Csak az első képig hét ilyen hiba van, a túlvesszőzés és az alulvesszőzés is pregnánsan jelen van szegény posztban.
De közben szerintem az olvasók többségének halálmindegy ez, csak mink sznobokat zavar, he!
popszegecs 2015.01.23 13:18:44
@Bruti: amúgy meg annyira vicces a poszt, meg annyira előttem vannak a jelenetek, hogy tényleg azt mondom, semmit nem von le az értékéből, hogy néha kicsit golyózik az ember szeme... naés. inkább a következő is ilyen legyen :)
Nagyon izgalmas rész elé nézünk: vajon Komisz spermácskája betalált Kazal petesejtecskéjébe, avagy sem? Két napja ezért rágom tövig a körmeimet. Nem ezzel a témával kezdünk, naná, majd ellövik az első öt percben a rész legizgalmasabb pontját. Nem, előtte még végig kell…..
Nálunk nincs nagy hagyománya a spontán Public Service Announcment azaz közszolgálati felhívás-ipar celebváltozatának, ami nagyjából arról szól, hogy egy közszereplő felvállal egy olyan ügyet, amiben valóban hisz, és erről felvesz egy videót - vagy profi körülmények között,…..
popszegecs 2014.08.18 18:36:27
@igor87: Szerintem tévedsz, egy elég buta ember, de alapvetően jóindulatú. Kivételesen azt gondolom, nem a pénz és a manipuláció vezérelte ebben az ügyben, hanem hisz benne. Mármint attól, hogy tenyérbemászó, tehetségtelen és ügyetlen valaki, még lehet jószívű, illetve jószándékú. Én továbbra sem tudom kedvelni, de ami jár, az jár.
Egy anya pereli a rendőrséget amerikában, mert sokkolót használtak a 8 éves kislányán, aki azzal fenyegetőzött, hogy megvágja magát késsel. Az anya szerint a rendőr túlzott erőt alkamazott, amikor a sokkoló tapaszait rálőtte a lány mellkasára, és sokkolta tavaly októberben.…..
Pedig a HVG riporternője megkérdezi Galambos Istvántól az MTVA vezérigazgató-helyettesétől, hogy akkor mi is a helyzet a Kossuth-díj-szabállyal, de csak elnéző mosolyt kap cserébe. Kommentárt nem fűzünk a dologhoz, mert minek.   ..
popszegecs 2014.08.11 19:25:55
@ethan blow: nekem is a galaxis útikalauz jutott eszembe az arcberendezéséről
"legszívesebben féltéglával vernéd le a mosolyt a képéről"
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
Az ötletet adó mozifilmet gondolom nem nagyon kell senkinek bemutatni, nézzük tehát, hogy mi történt sorozatban. Üdv Bendijiben, Minnesotában. Sötét van, behavazott úton haladunk, Billy Bob Thornton szemét látjuk egy visszapillantó tükörben. Hirtelen az autó elé ugrik egy őz,…..
Ugyanaz a szent őrült csinálta, aki a Jóbarátokból is kivágta a poénokat.   ..
Hatalmas sikerrel vetítette le a SyFy csatorna a tavalyi év legelmebetegebb cápás gagyifilmjének folytatását, a Sharknado 2-t: a Hollywood Reporter cikke szerint 3,9 millióan követték a szerda esti amerikai premiert. Az Asylum gagyifilmje ráadásul elnyerte "a szociális média…..
popszegecs 2014.08.03 08:51:43
@jovomunkahelye: "kellenek", már kinek mire van igénye. szerintem elviselhetetlenül debil és olcsó minden perce.
Mindy Kaling a The Mindy Project című sorozat író-producer-főszereplője és Carson Daly, a The Voice műsorvezetője jelentette be az idei Emmy-jelölteket úgy félórával ezelőtt. A 2014-es, augusztus 25-én, hétfőn este (magyar idő szerint kedd hajnalban) megrendezésre kerülő gála…..
popszegecs 2014.07.12 06:09:46
"A változás jó, a változás kell", írja Ördög Nóra blogján, utalva arra, hogy 13 év után otthagyta az RTL Klubot, és a TV2-höz igazol. Mégpedig azért, hogy ne váljon unalmassá, mert ő már kezdte észrevenni magán, hogy kezd unalmas lenni, és új impulzusokra van…..
popszegecs 2014.07.09 22:28:11
@Heep Uriás: vihar egy pohár vízben.
Újabb szerzeménye a TV2-nek Keresztes Ildikó, aki évekig az RTL Klub üdvöskéje volt, az X-Faktor mentoraként szerepelt. Tavaly azonban kilépett, mert azt mondta, csak a színpadnak akar élni. Úgy tűnik kiszerepelte magát, mert ősztől a TV2 Sztárban sztár című műsorában…..
A Való Világból a tévésorozatba szédelgő Nádai Anikó karakterét az RTL elküldi pihenni egy kicsit, megy Berlinbe. Hogy aztán mikor és miért kerül vissza a nyáron sem pihenő konstruált reality-sorozatba, az majd kiderül. Közszolgálati kétpercünket olvasták.…..
popszegecs 2014.06.24 19:43:37
Mióta csináljuk a Popkultot jártam már jónéhány rendezvényen, de a díjátadók eddig valahogy kimaradtak. Tavaly Loretta és Lámadémon képviseltek bennünket. Idén mivel tudtam, hogy egyik nagy kedvencem, a Punnany Massif fellép, így most beneveztem a Cometre. Nagyon tetszett bevallom…..
Nyílt levélben fordul a Polgári Platform a Sportklub vezetőségéhez annak kapcsán, hogy ahogy szerdán megírtuk, a Dodzsem című műsor május 9-i adásában Balogh Tamás sportriporter azon élcelődött, hogy egy női sporteseményen nem az ott látható teljesítményre kíváncsiak a…..
Karesz hosszasan keresgélte a pörköltjéhez valót, aztán nagyon boldog is volt, amikor a SPAR-ban végre talált annyiért és olyan marhalábszárat, amire vágyott. Otthon érte a meglepetés, 1.123 kg bőnye és zsiradék formájában. Szerinte ez az arány felháborító, amit meg is írt…..
Miután ittasan karambolozott, majd a börtönben szerzett tapasztalatairól írt egy könyvet, - amiért aztán a bíróság elmeszelte egymillió forintra -  Stohl Andrást egy ideje jegeli az RTL Klub, és az ecsetfejű Istenes Bencével próbálkoznak inkább. A TV2 pedig kapott az alkalmon,…..
popszegecs 2014.05.24 11:31:38
popszegecs 2014.05.24 11:34:26
@SweII: érdekes egyébként, hogy ellentétben a smittpalit is elfogadhatónak tartó nemzeti pántlikás magyarállam hozzáállásával, a kereskedelmi televízió mégiscsak rájött, hogy stohl karaktere vállahatatlan.
szerintem a tv2 nem lesz vele sikeres, úgy fognak járni, mint alekosszal.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/05/15/apuka_anyuka_szereto_az_uj_csaladmodell..
popszegecs 2014.05.15 17:45:06
@Namely: lol
Louis C.K. előbb kitágította a sitcom műfaját, majd túllépett rajta, bebizonyítva, hogy egy televíziós sorozat is lehet 100%-ban szerzői produkció. Nincs abban semmi rendkívüli, ha egy humorista a saját életéből merít ihletet – a stand-up komikusok kiváltképpen szeretnek magukról beszélni.…..
popszegecs 2014.05.11 19:30:37
@Orosdy Dániel: Nem értek egyet. Olyan ez, mint a mindenáron való Vásárhelyi Győzőzés (amilyen néven szerencsétlent sehol a világon nem emlegetik). Meg persze ugye Eszterházi Józsi.
De ha nektek ez tetszik, hajrá.
popszegecs 2014.05.11 20:57:51
@Baski Sándor: Én úgy gondolom, hogy mindenkit meg lehet tisztelni azzal, hogy úgy hívjuk, ahogy ő saját maga ejti és írja a nevét.
Nem pedig "de én tudom, hogy az magyarul az, hogy, és akkor majd én jól úgy mondom, hogy".

Persze, a vágási feri is mikroszoftot vett, hiszen az úgy volt magyaros, hádenem? :D
popszegecs 2014.05.11 21:00:24
@popszegecs: persze nyilván nem ugyanaz az eset, de a bukéja ugyanaz. még mielőtt.
Aki azt várta, a két lány majd egymásnak esik, és hajtépésbe torkolló csajbalhéba torkoll az utolsó párbaj, az most csalódott. Civilizált hangnemű, óvatos beszólásokkal fűszerezett beszélgetés végén VV Zsófi ment vissza a villába, és került be a holnapi hármas döntőbe,…..
Két sorozatot, a Louie-t és A ligát is eredeti, angol nyelven, magyar felirattal sugározza a Comedy Central, derült ki egy nagyszerű sajtóközleményből, amit ma kézbesített az elektromos postás. Louis CK, akit mi előszeretettel hívunk csak Székely Lajosnak, május közepén…..
Nu, ez is eljött, a 120., egyben utolsó hogyvót. Nem semmi menet volt, Géza kartáccs nevében is köszönöm a megtisztelő és kitüntető figyelmet, az irdatlan mennyiségű kommentet (posztonként átlagosan 400 körül járunk), és remélem, hogy nemcsak a VV, hanem a hogyvolt többi…..
popszegecs 2014.05.10 22:53:28
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: csak 10-ből 9-en...
popszegecs 2014.05.10 22:55:21
@nemszázas: szeirntem nincs. az aura-viki döntő el volt már határozva régóta - hogy ki a harmadik, az mindegy. annyi szavazata lesz kb, mint seherezádénak.
popszegecs 2014.05.10 23:10:38
@Schlomo Goldberg: egyetértek, akármi történt, snitt, viki arcát mutatják. ha 2 ember veszekedett, viki is odament osztani az észt (és ő volt a képernyőn). ha akármi esemény volt, kinek a véleményét kellett hallgatni a dolgokról a riportszobában? vikiét.

lehet, hogy csak 1 szerkesztő a sok közül szerelmes bele, de ez ez a "viki majd jól megmondja, hogy mit kell gondolni" lehet, hogy nem lesz elég ahhoz, hogy a népek rá szavazzanak.