Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dello99

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hófehérben, visszafogott tónuspalettával operál ez a New York-i otthon, amelyben még a régimódi vasradiátor is megszépül, a nyersen hagyott téglafal ódon hangulatot áraszt, az egykori kábeldobok némi kreatív erő bevonásával ülőalkalmatosságokká alakulnak át, a falat…..
Ma ismét egy olyan szerző története következik, aki már jó pár éve külföldön él. Berni anno azért vágott neki, mert a magyarországi egyetemen nem ment neki a holland nyelv, és gondolta, a helyszínen könnyebb megtanulni. Igaza lett, más kérdés, hogy az előzetesen eltervezett…..
dello99 2014.03.27 10:27:37
@Babette_:
Teljesen kizártnak tartom, hogy magyar ember jól érezze magát a Karib-térségben! Az ottani emberek, nem az időjárás, vagy a sok pénz miatt boldogok, hanem azért, mert karibiak! Volt szerencsém arra járni, az utcán úgy köszönnek az idegenek: Helló Drágám! Jól vagy? - természetesen mosolyogva. Sajnos mi soha nem leszünk ilyenek, még ha jobb anyagi körülmények között élünk, akkor sem! (Szerintem)
Gyermeki izgalommal, kalandvággyal vártam az utazást. Először életemben egy másik kontinensen... Tíz nap New Yorkban, egyes-egyedül, turistaként. Két kisgyermek anyukájaként – ez nagy luxus volt számomra. Ami az egyes egyedült illeti, legjobb barátnőm is a városban volt ez időben, de mivel ő…..
Ahogy azt már megírtuk a héten, vasárnap délután New York-i otthonában elhunyt Philip Seymour Hoffman amerikai színész. Emlékül összeszedtem emlékezetes alakításai közül néhány képet. A múltkori cikkben már összeszedtük (linkeltem pár sorral feljebb!), hogy…..
dello99 2014.02.06 20:17:39
#369 A Paramount emberei a film főszereplőjének egy ismeretlen színésznőt akartak szerződtetni, hárman kerültek a shortlistre: Leslie Wing, Demi Moore és a szerepet végül elnyerő Jennifer Beals. Őt úgy választották ki, hogy a stúdió egyik fejese átszaladt a szomszédos…..
Médiaviagra Ray Donovan - 1. évad 2013.09.26 15:11:31
A The Sopranos óta nem volt ilyen erőszakba csomagolt, minőségi családi dráma a tévében – a Showtime-nak jól is jön az erősítés, mert a Dexter véget ért, a Californication pedig már régóta döglődik. A Ray Donovan a mélyben tanyázó családi sebek, gyermekkori bántalmak, és…..
  23 éves, alig tucatnyi film áll a háta mögött, csupán néhány főszerepe volt még, de már most Hollywood legnagyobb csillagai között tartják számon. Sztorik, poénok, érdekességek és értékelések egy párját ritkító karrierről! Ha egy embert kell kiemelni, aki néhány…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
A mai poszt szerzője, Evain immár öt éve él Hollandiában, holland férjjel, mégis azt írja, a nyitottság és a sok vegyes házasság ellenére is mindig kicsit kirekesztettek lesznek az átlag holland családhoz képest, azaz sem ide, sem oda nem fognak tartozni. Ezzel együtt kell élni,…..