Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Winston007

1153 bejegyzést írt és 482 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos nagyjaink sorban hagynak itt minket és az észak-amerikai menyét társadalom mellett most az apatestű férfiak és a vakon kardozók szövetsége is gyászol. Elhunyt 75 évesen Rutger Hauer, ez az aranyos pocakos holland bácsi , akinek olyan szépen indult a karrierje , de a kilencvenes években sok…..
Egy újabb legendás arc távozott, akit rajtunk rajongókon kívül vélhetően rágcsálók milliói is gyászolnak.  Billy Drago a legendás geci mosolyával és szemeivel, amivel sugározta azt, hogy legalább 2 hónapja nem szedi a dilibogyóit távozott az élők sorából. A művelt kútfőknek az Aki legyőzte az Al…..
Rrrrraaaaaammmooon prodáktcsön ordítja az a törzsi harcos artikulálatlanul amikor felvezeti ezt az újabb remek akciófilmet. Van itt minden: kartonpapírból épített bankfiók, játékpuskák, low budget CGI tűzpárbajok, GIF verdás autós üldözés és persze egy potenciális HIV fertőzött félelemetes…..
Nagyon sok film helyszíne az irodaház, ami általában egy felhőkarcoló és sok-sok érdekes jelenet tud ott zajlani. De kezdjük alulról és haladjunk felfelé. Az épület egyik legfontosabb része a mélygarázs, ami mindig fullon van, és amikor kell akkor tök üres. Mindig minden visszhangzik, benne legyen…..
Most, hogy a feka hős már átlagos és már Artúr király udvarában is volt minimum 2 NBA játékos és a férfiak is úgy falják egymást a filmekben mintha nem lenne holnap, ki kellett valami újat találni. Ráadásul a scifikben is újítani kellett mert már uncsi volt, hogy minden bádog pirítós potenciális…..
Kocsis Máté, a Fidesz Kommunikációs Igazgatója bíróság előtt, eskü alatt hazudott. Ezügyben ellene ügyészségi feljelentést fogok tenni. Addig pedig megosztom a nyilvánossággal bizonyítékaimat. "A tanú, aki bíróság vagy más hatóság előtt az ügy lényeges körülményére…..
Vendégszerzőnk, Tóth Szabolcs Töhötöm, a Magyar Nemzet szerkesztőjének írása. * Elgondolkodtató a Facebook üzenőfalain olvasni az ukrán barikádokért lelkesedő magyar ismerőseim bejegyzéseit. Elgondolkodtató e kinyilatkoztatásokat olvasni azoktól, akik 2006-ban…..
Winston007 2014.02.20 09:20:10
Elég furcsa érvelésnek tűnik ez nekem. Persze a Facebookos lelkesedés szerintem is nevetséges, főleg az a része, hogy ilyet vizionálnak Budapestre is. DE azért alapvetően nem nehéz észrevenni, hogy itt azért nem néhány radikális ember hőzöngéséről van szó. Ezt összehasonlítani az MTV ostrommal nevetséges. Az egészben a legkellemetlenebb, hogy Mo és élén szellemi vezetőnkkel igencsak rosszul mérte fel a magyar geopolitikai viszonyokat. Putyin birodalma a hanyatló korszak előtti nagy fellángolás miatt látszik csak nagynak, erősnek és félelmetesnek. Amit a bányáiból kiáramló nyersanyagainak köszönhet. És akinek nagy birodalma már a határainál recseg-ropog: lásd Ukrajna. Magyarország pedig szépen belesétál ebbe a szituációba, mint Ukrajna szomszédja. Remek.

Úgy gondolom a hazai kormány is sokkal nagyobb bajban lenne, ha hasonló "civil" vehemenciával találná magát szemben. De nálunk ez kimerült a sajnálatos kivándorlási trendekben. Sajnos nem fogjuk megúszni azt, hogy a magyar kormány állást foglaljon az ügyben és akkor ki fog derülni hova állunk. Nem irigylem most a külügyet, de még szellemi vezetőnket sem. Mert a fiatal Orbán Viktor esetén nem lenne kérdés, mit fogunk mondani de az új esetén ki tudja már.

Érdekes, hogy mostanában sokan leírják "Realpolitik" és ebben a kontextusban próbálják a magyar külügyi furcsa lépéseit megmagyarázni. A Realpolitik az nem ez, az más. A miénk inkább kapkodás és menekülés " a hanyatló Nyugat" ölelése elől, ami transzparenciával, jogbiztonsággal és ne adj Isten gazdasági növekedéssel járhat. A "keleti nyitás" önmagában az Realpolitik lenne, ha lenne mögötte stratégia. (Lásd: Irán zseniális köszöntése, Azerbajdzsán mint új szövetségesünk stb.) Azonban a Realpolitik is gerincet feltételez.

Ukrajnát "egyszerű" megérteni olvasni kell Huntington könyvét és az Ukrajnán végigfutó civilizációs törésvonalra vonatkozó részeit és sok minden világos lesz. Ukrajna nyugati része mindig inkább a nyugati civilizációhoz tartozott: Lengyel királyság, Osztrák-Magyar Monarchia, a keleti pedig az orosz medve tápláléka volt. Ez most elementáris erővel felszínre tört. (A keleti részen is sokan a nyugati integráció hívei.) Magyarországnak uniós tagállamként pedig a demokráciát és az emberi jogokat illene támogatni. Lássuk a jót is: szellemi vezetőnk kezdeményezései az esetleg menekülthullám kapcsán azért jelzi, hogy még mentek el teljesen otthonról.

És egyébként nem, nem kötelességünk morálisan támogatni a tüntetőket, hanem a demokráciát vagyunk kötelesek támogatni és azt, hogy a szomszédunk is egy normális, működő állam legyen! A tüntetők is elkövettek számos felvállalhatatlan cselekményt.

Legutoljára pedig Facebook: szerintem a szerző köszönje meg, hogy a sok hülye lájkokkal próbálja bomlasztani a rendszert és nem az utcára mennek. A 2006-os párhuzam pedig nevetséges és szánalmas, tudom, hogy a mitikus jobboldali ködben 2006 már-már 56-hoz vagy 48-hoz hasonlatos de NEM az. Rendőri túlkapás? Kijevben kb. a forradalom előtt mindennapos volt. Az egyetlen hasonlatos, hogy itt is meg ott is van egy párt, ami nem akar tudomást venni a demokratikus szabályokról. Csak nálunk több a birka, meg a rezsicsökkentés.
Szuperpumánk ismét akcióban van,először elintéz néhány olcsó statisztát, majd becsúszásos lövéssel semlegesít egy esernyővel támadó turbános csávót. Aztán sármossága levesz a lábáról egy potenciális "Asian street meat part 19" szereplőt. Majd főnök Mary Poppins módon…..
Legújabb szuperpumánk a mindössze 82 centis színész, a Fülöp-szigetek James Bondja Weng Weng! Aki Ernesto de la Cruz néven született 1957-ben és az orvosok nem nagyon adtak neki sok esélyt. Még a saját anyja szerint is születésekor akkora volt, mint egy kólás üveg. Weng Weng…..
Ki ez a roppant főnök módon viselkedő csávó? Mégis létezik a Megye? Az idegenek tényleg köztünk élnek? Rengeteg kérdés! Holnap mindenre választ kaptok. Addig is egy beharangozó videó a hónap szuperpumájától! ..
Miért gyűlöljük Alföldit és a liberálisokat az István, a király kapcsán? Alföldi Istvánt, a keresztény Magyarország megteremtőjét többször igen negatív színben tüntette fel. További magyarázat nem szükséges. Alföldi Koppányt, a független Magyarország harcosát…..
Épp elég hülye fog a True bloodak bedőlni, hogy megérje leforgatni ezt az ultragáz gagyit. A CGI színvonala megint a béka segge alatt. Viszont azt magyarázza el nekem valaki: tényleg jobban megéri a fegyverek csövének a végére oda CGIzni a torkolattüzet, mint fake pisztolyokkal…..
Hitchcock Madarak című filmje jobb effektekkel dolgozott mint ez. Amikor megjelentek a madarak kiégtek a reléim, nem tudom kommentálni. ..
Ettől a rasszista videótól elhatárolódik szerkesztőségünk, hiszen egy ártalmatlan fekete nőt bántalmaz benne egy fehér nő, aki Lindának hiszi magát. A kés is úgy került a fekete nő kezébe, hogy az egyik rúgásnál az ellenfele a zsebébe csempészte. Mindenesetre a kólás doboz…..
Új hősünk Kalányos Róbert ezúttal egy kamionos pihenőben tesz rendet. Minden megvan ami csak kell nekünk: kardként csilingelő vascsövek, fizikai képtelenségek, felesleges szempárbajok a végén pedig egy kézlevágás indiai módra. Ahol is a kéz utána gilisztaként kúszna tovább.…..
Új hősünk Kalányos Róbert, akit ha nagyon figyelsz a Népszínház utcában is láthatsz vagy bárhol a nyolcadik kerületben. Valószínűleg a paprikás dobozát megtaposták ezek a gonosz emberek az aluljáróban és ez bosszúért kiáltott.A terepjárós részben a szikrázó…..
Az még OK, hogy a főhős úgy fut mint egy gerincbeteg prérikutya, meg hogy az emeletekről lezuhanó faszik úgy érnek földet, mintha egy székről estek le. Különösen az se izgat, hogy a szélvédőt a főhős egy kézzel veri be. De azt megmagyarázáná valaki , hogy a gonosz csávó…..
Pár éve a török szuperhős-megasztár volt mindennap a téma a blogon. A csávó aki volt török Rambo, nindzsa és Luke Skywalker hihetetlen filmeket tett le az asztalra. Itt van egy olyan jelenet ami eddig még nem volt: két izomagy támad a boszporuszi Alain Delonra, aki azonban résen van…..
Folytatódik a YourLook, sőt van egy jó hírünk is azok számára, akik még szeretnének részt venni a rovat idei szezonjában: meghosszabbítottuk a jelentkezést, így aki megmutatná kedvenc összeállítását, az még augusztus 4-ig még küldhet nekünk fotót. Ezután viszont…..
Winston007 2013.08.02 15:16:23
@cSo:

:)) 1. Ez az oldal az éppen aktuális és jövőbeni divatrendeket mutatja be, elemzi, véleményezi és véleményezteti. Akkor mi a baj, ha valaki követi az éppen aktuális trendeket? :) Megnéztem milyen szetteket dicsértél meg korábban és azok is az aktuális trendet követték. :)

2. Ha az oldal szerkesztői nem találtak semmi kivetnivalót az összeállításban, akkor lehet, hogy mégsem olyan rossz. Úgy tudom nem Te szerkeszted az oldalt, vagy tévedek? Akkor meg nem értem miért kérdőjelezed meg a szerkesztők ízlését, döntését. Az ő joguk eldönteni, hogy kinek teszik fel az összeállítását és kinek nem.

3. A közönségnek tetszik, ez a szett kapta a legtöbb lájkot eddig. Talán azért, mert szakított a korábbi szettek stílusával, szellemiségével és elment egy kicsit lazább, lezserebb irányba igazodván a nyári évszakhoz. Látod mégis hozott valami újat, teljesen más, mint az eddigiek. Vitát gerjesztett, véleményeket fogalmazott meg az emberekben, tehát ez már hasznos dolog. Ha neked nem tetszik, szíved joga.

De kétségbe vonni a szerkesztők ízlését, az már nagy bátorság. Főleg, ha innen szeretnél inspirálódni, tanulni, ahogy fogalmaztál.

4. Adam Levine. Csak gratulálni tudok, ha ő neked egy pólóban és egy farmerben is érdekes marad ;) Lehet, ha Leventét ismernéd személyesen, akkor kicsit máshogy fogalmaznál és nem ítélnél rögtön. Főleg ízlés terén, mikor csak egy szettet láttál tőle..

Szerintem itt tehetünk pontot a vita végére.

Őszinte tisztelettel szép napot kívánok neked és kívánom, hogy sikeresen fejlődjön a stílusérzéked az oldal segítségével!
Ez kérem művészet! A beállítások, a verekedés közben a felekben játszódó érzelmi dráma, a slow motion megoldások, amiben lemerevednek a színészek és a visszafogott néptáncos mozdulatok teszik ezt a jelenetet zseniálissá. Egy végtelen verekedés ami a mai filmekben fél percet…..
Azért várható volt, hogy ezt a témát még fogja valaki boncolgatni. Igaz, az alien maszkja olyan lett, mintha a szigony utcai óvoda Napraforgó csoportjának gyurmaszakkörét kérték volna fel a fej megformázására. Azt nem is kommentálom, hogy Terminátor 2 puskáját is a kezébe…..
Sharkonado? Mi az? Amikor itt a szellem cápa! Igen, jól látjátok: SZELLEM CÁPA. Felejtsétek el a bociszemű kedves Patrick Swayzet ahogy ektoplazmát recskázik Demi Moore-ra miközben Whoopi Goldberg tartja a gyertyát és arról álmodozik, hogy végre őt is megdugják már legalább egy…..
Az újságíró/riporter a filmek egyik tipikus sablonkaraktere, akik fontosságuk szerint tudunk osztályozni vagy a film jellege miatt. Alapvetően idegesítő karakter, de az akciófilmekben komoly dugási potenciál rejtőzik a riporter nőkben. Nézzük a típusaikat: A közönséges…..
Reméljük nem az adótanácsadási piacra. Penge barátunk ezúttal átalakul hétlövetű pengévé és zombik ellen harcol western stílusban. Ellenségei egy rakás albínó zombi élükön egy svéd turistával. A többi már a szokásos, ahogy azt a pengében láttuk már. Nagyon várjuk már…..