Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nu_pagagyi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másfél évvel ezelőtt vettem egy Nokia N80-at angol nyelvű firmware-rel, és mostanra elegem lett abból, hogy a T9-et semmire sem tudom használni, úgyhogy nekiláttam magyar firmware-t hekkelni rá. Meglepően könnyű volt, egy segédprogrammal át kellett írni a készülék…..
Hóbelevanc Rubint Réka egyenlőbb 2008.03.25 16:15:00
A Storyonline blogjában megjelent egy írás, amit Rubint Réka követett el, és igen keményen beszól a netező közönségnek. Osztja az észt, és szépen odaüt mindenkinek, akit ér. Az írás apropója az, hogy valaki egy blogon felhívta a figyelmet arra, hogy Réka milyen közlekedési…..
Ez egy ilyen nyomozós rész lesz, de azért akcióra is szert teszünk. Megtudjuk, hogyan kerültek hirtelen lidércek az előző részbe, felfedezzük a bolygót, ahol Atlantisz van, egy újabb beképzelt földit ismerünk meg, valamint az athosiak is középpontba kerülnek. Na persze a lényeg a…..
Igaz szerelmet csak és kizárólag úgy találhat az ember, ha egy tévécsatornát megkér arra, hogy szedjen neki össze 20 totális agyhalott picsát, lehetőség szerint minél több szilikonnal kibélelve csöcstájékon, majd az említett nőcskéket mindenféle erőltetett versengésben…..
nu_pagagyi 2008.03.06 19:39:29
www.youtube.com/watch?v=QA8Vm4SWgeE&feature=related

Szanalmas ez a faszi :) Errol a kovetkezo vidoe jut eszembe, amin legutobb szet rohogtem magam :)) (angolul tudok elonyben):

www.youtube.com/watch?v=pgX-hiQdfFw
Az ügyfél felé irányuló kommunikáció szokásos teljes hiányát érzékeltetjük most két mobilos történettel. Első játékosunkat a T-Mobile egy 98-as késve befizetet tartozás miatt tette feketelistára, bár neki azt mondták 10 éve, hogy miden oké. Ferenc meg azon bukott ki, hogy a…..
Hová tűnt a Jericho? A sorozatjunkie egyik olvasója ment utána a történetnek, és addig küldözgette az leveleket a csatornának (örüljenek, hogy nem mogyoróval szórta be a székházat), mire válasz jött: hazánk egyik kereskedelmi tévéje nem adja tovább a Jericho című sorozatot,…..
A világ röheje, hogy aki százezerét megvesz egy Xbox 360-at, hazaviszi, hogy majd játszik vele a zinternetten, aztán kapja a pofont az arcába, hiszen Magyarországon még mindig nem elérhető a Xbox Live szolgáltatás: A minap voltam olyan szerencsétlen, hogy kaptam a páromtól karira egy…..
nu_pagagyi 2007.12.17 21:17:38