Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.:sz-b:.

319 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt még felhőtlen a viszony Szóval úgy volt, hogy az ikrek a Voice-ban valahogy egymás ellen párbajoztak, ami persze lehetetlen, mert a valóságban más-más mesterhez kerültek, de itt mégis ez volt, és az egyik - arra sajnos már nem emlékszem, hogy Böbe vagy Saci - egyszerűen…..
"Jól tette apád, hogy nem jött" - mondja egy férfi egy fiatalabb srácnak, és valószínűleg igaza van: az év talán legmelegebb napján hatalmas sor kígyózik a Tímár utcai HÉV-megállónál, föl a felüljáróra, majd le a túloldalon, és a vége különös módon az…..
A Csibor beatzenekar hétszámos lemezt jelentet meg, mégpedig úgy, hogy az EP-jük mindegyik dala egy-egy témában hozzá passzoló blogon debütál. Már túl vannak a sajátjukon, a Szakítóson, a Munkahelyi Terroron, a Mandineren, a Csajok és Pasikon; előttük…..
Már háromszor körbejárta a világot a hír, hogy a CBS2 riportere, Serene Branson a Grammy-díjátadó közvetítése alatt élőben kapott stroke-ot, úgyhogy ideje megemlékeznünk róla, íme a felvétel:  A csatorna később nem erősítette meg, hogy valóban stroke-ról volt szó,…..
.:sz-b:. 2011.02.21 11:08:00
@misika: lehet, hogy azért nem volt kórházban, mert nem vitték kórházba, mit gondolsz?
Minden összeállt szombaton, amikor elolvastuk a Bestben Szalai Annamária emberi oldalát bemutatni akaró kétoldalas cikket. Kicsit kevés volt a két oldal erre, viszont csomó minden kiderült, és kezd tisztulni a kép.  A legfontosabb információk a cikkből: nincs tévéje…..
Van a Red Bullnak egy kifejezetten minőségi, vastag, színes és ingyenes márkamagazinja, a számos nyelven kiadott Red Bulletin, amelynek most jelent meg először a magyar mutációja. Csaknem százoldalas, jó illatú, szép papírra nyomott, kiváló képekkel teletömött újság, jó kézbe…..
Magyar zenét választott a Mobile TeleSystems, Oroszország és a FÁK legnagyobb mobilszolgáltatója legújabb reklámjába, mégpedig a Pannonia Allstars Ska Orchestrától – stílusosan – a Hello Gagarin című számot. Küldenénk sok szeretettel Faragó Jánoskának…..
Oké, lassan várjuk a dumaszínházas mosóporhirdetéseket, ki lehet erőltetni egy-két vicces sztorit a makacs foltok témakörében is, legalább annyit biztosan, mint a számítógépes vírusvédelemmel kapcsolatban, márpedig éppen ezt teszi a standupos Kiss Ádám az ESET filmjében. A…..
.:sz-b:. 2010.11.09 15:02:01
@AzHofi: @sipos: jó, de az nem a videó érdeme, értitek
Megkezdték a siófoki nagystrand felújítását, a művelet négy vendéglátó egység elbontásával kezdődött - az indoklás szerint ezek nem illettek a strand új profiljába, emellett gyakori zajproblémákat okoztak, írja a Turizmus Online. A Coke Club épülete megmaradt, de jövőbeni…..
Csodálatos videót pakolt fel Panatta70 a Youtube-ra (remek feltöltései vannak egyébként, érdemes köztük böngészni), ami egyrészt profilunkba vág, másrészt érdemtelenül kevesen látták. Íme tehát a fergeteges reklámfilmkavalkád 1988 szilveszteréről, szalonspicces Antal…..
A Story végre meg merte lépni, amit eddig egyetlen gyáva újság sem: csütörtökön megjelent számában lehozott egy interjút, amiben az interjúalany egyáltalán nem válaszol a kérdésekre, mindezt két oldalon. Persze nem szokatlan, hogy ha egy hivatalos szerv nem felel a kérdésekre,…..
Emelkedett filmként indul a Művészetek Palotája promószpotja: szép muzsika ütemére osztott képernyőn úsznak be az épületről készített szép képek. Majd egy ötletes váltás és vágás után a képkockák között pacman futkos gépzenére. Like.  ..
.:sz-b:. 2010.09.22 17:36:49
@notbuddhistprslave: az, kösz
A Leo Burnett eddig is elég szürrealista, „Engedélyez/Elutasít” (Allow/Deny) című, a Norton vírusirtónak készített kampánya (a korábbi filmek itt és itt, itt pedig Dolph Lundgrennel) ha lehet, még szürreálisabb fordulatot vett: maga a nagy David Hasselhoff küzd meg benne…..
.:sz-b:. 2010.09.13 15:43:02
@Bergeroth: mélyen igaz, beletettem, kösz
Nem találod a pénztárcádat? Összefutnál régi osztálytársaiddal, de parázol a közösségi oldalaktól, hogy ott keresd meg őket? Hirdess óriásplakáton! Most olyan olcsó, hogy még neked is megéri!Nagyjából így lehetne összefoglalni azt a kampányt, amivel két hete árasztotta el…..
.:sz-b:. 2010.08.23 19:39:27
@KritikánAluli: nyereményed egy baráti moderálás
Elég sokat lelkendeztünk a cannes-i reklámfesztivál Saatchi & Saatchi-s vetítésén (itt van az összes film, aki nem látta őket, érdemes pótolni), ahol a cég globális kreatívigazgatója mellett megjelent és röviden beszélt a két éve elhunyt Paul Arden is, a legendás…..
A hónap printhirdetése egyértelműen a Mr. Sale férfiruházati bolt Blikkben megjelent anyaga, mely azt a pillanatot ábrázolja, amikor egy reménybeli vásárló megkapja ajándékba a saját eltávolított lábát, masnival átkötve. A férfi szemmel láthatólag, bár kicsit meglepődött,…..
Tegnap a Vodafone bejelentette a szigetes akcióit: a hetijegyesek 2000 forintért kaphatnak majd egy 2000 forinttal feltöltött telefont, a napijegyesek 4000 forintért vásárolhatják meg ugyanezt. Külön szigetes tarifa jár mellé: csoporton belül – azaz azok között, akik…..
Íme egy oktatófilm arról, hogy miért kell a brainstormingokat úgy szervezni, hogy a szóviccelő kolléga ne érjen rá, vagy ha mégis elhangzik egy-két agyrepesztő humor, miért engedjük ezeket inkább elszállni csöndben a légkondicionált levegőbe. Azért, mert ha a szóvicc megragad,…..
Még a héten próbáljuk összeszedegetni a cannes-i élményeinket, úgyhogy nem lehet nem megemlékezni a talán legfurcsább valamiről, ami valaha ezen a fesztiválon történt: Yoko Ono szerepléséről. A 77 éves (ide egyébként jár egy felkiáltójel: !) művésznőt a Grey hívta meg,…..
A sok-sok izgalmas cannes-i posztunkat itt lehet megtalálni. Miközben bent zajlottak az előadások és workshopok, odakint szállt a finom por a sétányra, a cannes-i reklámfesztivál sok résztvevője ugyanis inkább az izzadást és homokrúgdosást választotta az első napokban. A…..
A legnagyobb tolongás a fesztiválon minden évben a Saatchi & Saatchi "New Directors' Showcase" című vetítésén van, ahol a legjobb fiatal rendezőket és a filmjeiket mutatják be. Az eseményre a Saatchi & Saatchi a 140 irodáján keresztül az egész világról fogad el…..
A Kreatív a cannes-i reklámfesztiválról tudósít, az összes posztért kattintson ide.  A fesztivál második szupersztárjára, Mark Zuckerbergre, ha lehet, még többen voltak kiváncsiak, mint Ben Stiller humorestjére, az ezerfős Debussy színház mellett megtelt egy másik hatalmas…..
Elképesztő érdeklődés előzte meg Ben Stiller előadását – pontosabban Elisa Steele, a Yahoo marketingvezetője, Jeff Goodby reklámos legenda és Stiller beszélgetett arról, hogy "hogyan formálja a kreativitás a világunkat". Az ezerfős nagyterem reménytelenül kicsinek…..
.:sz-b:. 2010.06.23 14:01:17
@UltraTotálBrutál: Nagyon fontos, hogy az ember föl merje tenni a végső, nagy kérdéseket!
A Kreatív a cannes-i reklámfesztiválról tudósít, az összes posztért kattintson ide. Ennyi, kész, befellegzett a notebookoknak, legalábbis ez volt az egyik sarkos megállapítása annak az előadásnak, amit az Initiative médiaügynökség két fejese, Sue Moseley globális kutatási…..
Az Electronic Arts játékfejlesztő azt ígérte, hogy az interaktív szórakozásról mint "a média új határterületéről" fog beszélni, azaz arról, hogy a játékokon belüli hirdetések, a közösségi hálózatokon futó játékok és egyebek mitől jobbak egymilliószor, mint a…..