Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kleinkoe

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szép napon azonban mindkét eb szempontjából módfelett kínos és meglepő esemény történt: a kerítés alapos javításra szorult, s e célból egy részét lebontották. A hegynek fel vezető tizenöt méteren megvolt, a Duna felé eső fél hosszon hiányzott. Bully meg én fentről…..
kleinkoe 2011.07.07 21:30:38
@emhem: én arra gondoltam, akinek nem sikerült ezeket abszolválni, mert nehézséget okozott neki már \int\frac{1-x}{x^2+1} is :D
kleinkoe 2011.07.08 13:15:36
@pont7: Kürschákot is nyertél?
kleinkoe 2011.07.08 13:55:58
@pont7: Gratulálok, bár nem értem, hogy nem sikerült akkor elsőre megoldani a példát. Azért megpróbálom kideríteni ki is rejlik a nick mögött :)
Az esős időmérő edzés ismét meglepetéssel szolgált Malajziában, bár most nem voltak akkora melléfogások, mint tavaly, amikor is a Ferrari és a McLaren eltaktikázták az edzést. Meglepetés, hogy a McLareneké lett az első sor, miután Vettel Neweymobiljában elromlott a KERS a…..
kleinkoe 2011.04.09 23:14:16
A metróépítés miatt sokáig csak a villamospálya egyik oldalán lehetett autózni a Fehérvári úton a Hamzsabégi út és a Bocskai út között. Most végre visszaállt az eredeti rend, csakhogy ezt útburkolati jelekkel és táblákkal nem sikerült a megfelelő módon jelezni. Az Etele út…..
kleinkoe 2010.12.13 16:26:14
@Noname Cowboy: arra, amit bottokar is ír: nem ezt nézik el, hanem később mennek át a síneken, mint a képen
Idén csendben kezdődött az ARC kiállítás, a szervezők állítólag a válság miatt nem nyitották meg "nagy csinnadrattával", de azért a hétvégén már megtekinthető az óriásplakátokra csempészett, ömlesztett társadalomkritika.Mi is elmentünk tegnap Csabával a…..
Ha nekem lenne egy futballklubom, és annál dolgozna egy olyan fazon, akinek az a dolga, hogy naprakész legyen a játékoskeretből, azaz pontosan tudja, ki, mikor játszhat, és mikor nem, mert nem neveztük, vagy mert el van tiltva, naszóval ha nekem lenne egy ilyen sameszem, aki emellett nem…..
kleinkoe 2010.08.30 10:32:26
@Pukker: jó, nem az ő dolga, de lehetne. Ha a Debrecen pályára küldené Ronaldot, akkor azt is hagynák, vagy az azért feltűnne? Ez nagyon buta rendszer.
kleinkoe 2010.08.30 10:45:24
@Pukker: nem az ő dolga. kié? senkié?
kleinkoe 2010.06.01 10:56:22
A Nyugati pályaudvar mellett felépült Eiffel-ház, egészen pontosan a mellette fekvő Eiffel-park már napokkal megnyitása után kiérdemelte a Budapest Száksz pecsétet. Az első élményem ott ugyanis egy tábla volt, amelyet (nagyon sajnálatos módon) nem fényképeztem le, de a…..
Reggel 8 órakor már az állomáson volt, mégsem fért fel a 9-kor induló IC-re egy Győrben tanuló egyetmista lány. Nem először járt így.A megyehídi K. D. Győrben egyetemista. Kedden 11 óra 20 perckor kezdődik az első órája az egyetemen. Akárcsak máskor, kedden is a 9 órakor…..
Megérkeztek az első szállítmányok a Core i7-es, 27 colos iMacekből, de a csomag kibontása után többen elégedetlenségüknek adtak hangot. Egyeseknek a kijelző bal alsó sarka volt repedt, másoknak el sem indult a gépállat."Féltem, hogy majd vibrálni fog a kép vagy hasonlók, de…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
kleinkoe 2009.10.09 15:01:39
@kleinkoe: azaz 0000000000 :)
A spanyol elfogadta a kihívást, jövőre kezdenek.Az angol szerint, ha ellenfele átül a Ferrariba, egy évtizeden át kettejük közül kerül ki a világbajnok."Örülnék, ha Alonso végre ferraris lenne, újrakezdődhetne a harc, tíz évig csak mi ketten nyernénk…..
Húszezer forintos pénzbírság lesz a vége, ha a tilalom és az erőteljes rendőri felügyelet ellenére valaki mégis arra ragadtatja magát, hogy a lezárt Margit híd járdáján felül kerékpárjára.   A bringaúttábla eltűnt. Hétfő óta minden nap folyamatosan este 20-21 óráig…..
kleinkoe 2009.09.16 16:41:46
@MoxNox: van jogsim, igen, de biciklivel, görkorival és gyalog közlekedem. viszont rengeteg hülye gyalogossal találkoztam. mert nekem pl eszembe nem jutna anélkül "sávot váltani" mielőtt hátra nem néztem, hogy nem jön-e valaki. ugrottak már nem egyszer elém...
kleinkoe 2009.09.16 16:46:06
@MoxNox: értem én. ez a baj, hogy ha vki a vizsgakérdésekre készül fel. igaziból gondolkodásmódot kéni tanulni, csak hát ez nincs kikényszerítve, főleg, hogy nem mindenben logikus a kresz.
kleinkoe 2009.09.16 16:52:32
@brazil sül: totál igaz. kis közlekedési kultúrát kéne tanulni. pl mint a metróban a ráérősök egyoldalon, hogy aki siet mehessen a másikon. itt is mehetne vmi hasonló
Mostanában egészen megdöbbentő helyeken jönnek szembe szóviccek az emberrel, ezt például Bori az Index céges levlistáján szabadította rá a gyanútlan listatagokra. Szóval olvassa az ember a tárgyat, hogy bréking nyúz (bréking, érted, haha), brutál F1-baleset, Buttonnak annyi,…..
A világ röheje, hogy aki százezerét megvesz egy Xbox 360-at, hazaviszi, hogy majd játszik vele a zinternetten, aztán kapja a pofont az arcába, hiszen Magyarországon még mindig nem elérhető a Xbox Live szolgáltatás: A minap voltam olyan szerencsétlen, hogy kaptam a páromtól karira egy…..