Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dflower

54 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 21.00 órától ismét várunk mindenkit szeretettel a H-Art Föuccáján.A ma esti Smoke party tisztelgés a Nirvana énekes-gitárosa, Kurt Cobain elött, akinek holnap lenne mindössze a 42. születésnapja. Felesleges is sorolni, milyen emblematikus dalok kötödnek a nevéhez, inkább…..
 Ezen a  héten ünnepelte szülinapját Alice Cooper (61) és Axl W. Rose (42) a rock & roll két, már életükben is legendává vált alakja.A mostani szombaton (febr. 7) igyekszünk méltóképp megünnepelni az évfordulóikat, hogy másként, mint híres/hírhedt és méltán…..
DJ Contest - I. felvonás, 3. színMa este (febr.06) - 21.00 órától ismét három bátor versenyzö száll ringbe a H-Art Club és a Viennahu Rádió közös DJ Contestje keretében.A tét nem csekély; az 5000 L$ födíj és a saját müsor mellett a Ti szavazataitok megszerzése!Várunk…..
2008.január 24. szombat Január 24-én, szombaton a H-Art Clubban, ami eddig még nem volt - de nem jelenti azt, hogy ezután nem is lesz -GANJA PARTY21.00 órától reggae és ska zenei válogatással és persze ez alkalommal, hivatalosan is sok-sok füsttel várunk benneteket a H-Art…..
2008.01.22.Január 22-én, csütörtökön, a hagyományos Smoke on the Water (Street?) party keretében, a megszokott chillout helyett ezúttal - tölünk TELJESEN meglepö módon - rendet bontunk.A környezet ehhez tökéletes, a H-Art "föuccája" a magyar punkrock prominenseitöl lesz…..
Pink Rock Party - 2009.01.10 szombat Közel egy éve már, hogy a Pink Rock felütötte fejét a H-Art Club háza táján. Sokakban még élénken élnek a pillanatok, amikor a rózsaszín füstfelhöböl kirajzolódott Schakal tüllszoknyás, ám így is varázsos avarárja. Igen, akkor, azon…..
2009. január 08. - 21.00CETH-Art Smoke On The Water PartyAz idei év elsö, igazi, hamisítatlan Smoke On The Water partyja, ma 21.00 órától veszi kezdetét a "Tetön". Itt az idö, hogy az ünnepek átvészelése után a hideg, téli napokat kicsit átszínezzük. Ahogy nektek,…..
 Január 3-án, szombaton a Farsangi szezon nyitányaként a H-Art Clubban is felcsendülnek a szívet melengetö dallamok, ezúttal stílszerüen a ROCK CARNIVAL keretében.21.00 órától - magyar idö szerint - síppal, dobbal, nádihege...hehe, hát persze, hogy nem gondolom…..
 Szombaton, 21.00 órától ismét egy tüzes bulival búcsúztatjuk a hónapot, ami ezúttal a 2008-as év utolsó Rammstein Partyja is egyben.A tetthely változatlan; a jól ismert és méltán hírhedt H-Art Rockkrimó.A zene pedig...hmm, mit is mondhatnék róla? Aki nem ismeri, az…..
December 11-én, csütörtökön, magyar idöszerint 21.00 órától újfent Smoke On The Water Party a H-Art Tetön.A mostani hét is elég sok olyan eseményt tartogat(ott), melyek nemcsak együtt, de külön-külön is remek ürügyet szolgáltatnak a bulizásra.Rengeteg barátunk…..
 November 27-én, csütörtökön a megszokott 21.00 órai kezdéssel újra a Club Leashbe invitálunk benneteket.Az aktuális fergetegparty keretében debütál itt Pepsi, mint DJ. (bizony, live DJ, és ezt többen tanusíthajuk is;-))És ha ez mind nem lenne elegendö indok (ha-ha-ha), akkor…..
 November 20-án, azaz csütörtökön ismét hagyományörzö Smoke On The Water Party a H-Art Tetön.Az elmúlt hetek eseményei után  - nem beszélve az SL szerdai, tündöklönek nem nevezhetö müködéséröl - ezúttal ismét relax hangulat, füst, meg persze, egy kis…..
  Ma - november 15-én, szombaton - a H-Art Rock Club önkényesen megnyitja a báli szezont.Azaz; " A Bál" Party, melynek címe (neve?) nem titkolt utalás az ominózus PUF dalra.Tehát (tollas)báli ruhákat elö- illetve felkapni, és tegyünk egy megszokottnak nem nevezhetö…..
  (További dalszövegek, videók és hanganyagok a szövegíró honlapján) Amitől sokan annyira tartottunk, bekövetkezett. November 9-én vasárnap elhunyt Tunyogi Péter. Tunyogi Péter november elsején egy fellépés előtt lett rosszul, elájult és súlyos fejsérülést…..
 November 8-án 21.00 órától rendhagyó, ám annál zajosabb Szombat Esti LázAdásnak ad otthont a H-Art Rockkrimó.Gyözödjünk meg együtt arról, hogy a punk még mindig nem halott! Egy kicsit tegyük félre (ne túl messzire) a Maiden és Metallica pólókat és elö a biztosító…..
November elsö napján - felelevenítve hagyományainkat - várunk benneteket a H-Art Boszorkánykonyháján egy fergetegpartyval.Ha pedig ezen a napon szakítanál az összes tradícióval, a teleport helyett "boszorkányrepülj" ide.20.30-kor találkozó a Placibo Effectben, ahol…..
 Igen, ma - október 18-án, este 21.00 órakor megkezdödik az ominózus III. Aranykaktusz pályázat zárópartyja, ahol végre fény derül, ki is a "Vágj jó profilt!" contest nyertese, mind az in-world, mind a fórumoson szavazáson.Az október elején indult verseny…..
 10.09. H-Art Smoke On The Water PartyMa, 21.00 órától újra várunk benneteket a H-Art Tetön, egy csütörtök esti, közös relaxálásra.Ez alkalommal is, mint azt megszokhattátok,  igyekszünk teljesíteni a zenei kívánságokat és lelkileg felkészülhetünk a ránk váró…..
2008.10.02 csütörtök, 21.00CETH-Art Smoke On The Water PartyOktóber elsö csütörtökén Smoke On The Water Party a H-Art Tetön, mivel ismét elérkezett az idö, hogy a szürke hétköznapokat kissé átszínezzük.Ahogy nekünk tetszik.Tehát - ahogy megszokhattátok - zenei kívánságok,…..
2008.09.25 - H-Art Rockszüret - 21.00CETMa este rendhagyó H-Art bulira invitálunk benneteket. A tradicionális Smoke On The Water helyett egy kevéssé hagyományos szüreti mulatságnak ad otthont a H-Art Tetö, természetesen, sajátos formában és módon, ahogy azt már megszokhattátok.…..
Smoke On The Water & Rezzday PartySzeptember 11-én, csütörtökön (azaz ma) újfent várunk mindenkit szeretettel a H-Art Tetön, hogy a "szürke hétköznapokat" kifüstöljük a (második) életünkböl.Tehát H-Art Smoke On the Water Party, ám ezúttal nemcsak…..
H-Art Rammstein PartyIsmét végetért egy hónap, és ha ezt valaki eddig nem észlelte volna, akkor íme a bizonyosság, mint minden hó utolsó szombatján, ezúttal is:RAMMSTEIN PARTY - (2008.08.30) - 21.00 órától, a H-Art Rockkocsma sokat látott falai közt.Várunk mindenkit szeretettel,…..
 Szombat este 21.00 órától (CET) kezdetét veszi a II. Arany Kaktusz Pályázat Zárópartyja.A  helyszín ezúttal is, mint szombatonként mindig a H-Art Rock Krimó, ahol mind az in-world, mind a fórumos szavazás gyözteseinek kilétére fény derül.A tét nem csekély, tehát aki…..