Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HUHH!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma dolgoztam volna, de le kellett mondanom a dolgot - az okot nem jelölném meg, de tényleg előre nem nagyon látható helyzet volt (na, mondjuk egy 30-40%-os esélyt adtam volna neki, beismerem). Az illetővel fél 6-kor találkoztam volna, és 3 körül írtam neki, hogy le kell mondanom. Ehhez…..
HUHH! 2014.01.01 17:32:59
@noname.blogger: Édesem, én már az index internetto korában is tag voltam (amikor neked még Törpilla volt a követendő példa). Pedig alig haladtam meg a 30-at életkorilag. Így a felhasználói neveim száma, eléggé számos ...
HUHH! 2014.01.01 17:40:13
@paintedtie: Khm, but let's say the all sklavin preferences, if you need them, are 300 euro for an hour, I mean the all, with bondagge, wax, anal-plays, spanking (how much, how long ...?). clamps on her pussy, nipples, verbalerotik ... and so on ... You know, can differ ...
Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele. Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi…..
HUHH! 2013.09.21 22:12:52
@Home Style: Nem kell minden vendég után lepedőt cserélni. Viszont minden vendég után takarót, na, azt kell cserélni. Oké, legfeljebb minden második után, de ez a maximum megengedhető. Lepedőt naponta kell cserélni.
Mna, ja, és a matracon két rétegnyi ilyen-olyan nedvszívó réteg van, a lepedő alatt. Legalábbis igényesnek mondható helyeken, ahol nem a gagyi Ikeából intézik a nagybevásárlást.
HUHH! 2013.09.21 22:20:16
@rpflora: Nem tudom, mi otthon a tarifa hirdetésügyileg, de a külföldhöz engedd meg, hogy hozzászóljak.
Nézzük csak a netet. Ha csak Bécsben, a kontaktbazaron hirdet, az kiemelés nélkül is 160 euró hetente. Ha a Kronen Zeitung is bejátszik, akkor minimum egy plusz 100. Euróban. Hetente.
Németországban sem olcsóbb. A ladiesen a kiemelt hirdetés 150-220 euró között van. Hetente. Persze, lehet sima hirdetést is kérni 50-70 euró között, de ezzel nem sokra megy az a lány, akinek nincs kialakult vendégköre egy adott városban, hogy a hirdetés már csak jelzésértékű legyen, amolyan "helló, itt vagyok újra!".
És a ladies csak egy hirdetőoldal ....
HUHH! 2013.09.21 23:04:13
@HLaci: Hogy otthon mennyire van értelme, avagy sem, azt nem tudom. De, ha néha átugrik Ausztriába is melózni, és így ott is hirdetnie kell (és nagyon intenzíven, ha csak pár napról van szó), akkor reális.