Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indexhozzaszolas

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony megjelent, és természetesen Android (pontosabban Gingerbread) dolgozik benne, csak éppen nekünk soha nem lesz ilyen - ugyanis a Sharp készítette AQUOS PHONE f SH-13C-ről van szó, amely Japánban jelent meg a napokban az NTT DoCoMo kínálatában. A készülék a világon…..
Androlib blog. Bipp! Apró 2011.04.21 09:54:00
Jó reggelt. Új feature-rel bővül a blog (sajnos elég béna módon, mivel a blogmotor erre pont nem alkalmas, de igény szerintem van rá). Szóval mától lehetőségetek van aprókat is feladni itt. Nem kell mást tennetek, mint beírni egy kommentbe az eladó /  cserélendő…..
Lehet, hogy már unjátok a Miui-s híreket, de fontos lehet ez, mivel eddig kizárólag a kínai piacra fejlesztettek, most viszont megnyitották az angol nyelvű hivatalos oldalukat, ami azt jelenti, hogy a kínai srácok kiléptek a nemzetközi porondra.Az, hogy ettől mi fog változni…..
Magyarországon elsőként a Vodafone jelentette be, hogy érkezik hozzájuk a Samsung új táblagépe, a 10.1 hüvelykes Galaxy Tab (a kisebbről nem nyilatkoztak), ami mint tudjuk vékonyabb az iPad 2-nél Figyelem, ez még nem az ultravékony verzió! A Vodafone sajtóközleményben…..
Többen kérdeztetek az elmúlt időszakban az újabb és újabb ROM-ok ügyében, ezért gondoltam írok pár sort erről. Illetve azt vettem észre, hogy egyre több Galaxy S tulajdonos van, de sokan nem használják az apró, de annál hasznosabb kényelmi funkciókat, amiket a Samsung által…..
indexhozzaszolas 2011.03.21 10:01:45
@readya:
PDA i9000XWJS8
Phone i9000XXJQ1
CSC i9000XAJPY

nem megy :(
indexhozzaszolas 2011.03.21 10:35:40
@readya:
ja, amugy a jpy-on neha meglepodve neztem h hogyan cisnaltam kepernyo fotot:)
most mar tudom, de sosem tudtam reprodukalni, es ez a ficsor hianyzott iphone utan angyon.
indexhozzaszolas 2011.03.21 11:27:03
@Noname Cowboy:
ha valakinek valamit meg akarsz mutatni, vagy eppen postot irsz egy approl akkor jol jon.
Update: itt az ígért összehasonlító videó (Darky's ROM vs gyári Samsung 2.2) - extrém körülmények között, koncerten. A Darky's ROM a Voodoo Kernelt tartalmazza, a voodoo kernelt készítő srác pedig állítólag segít a Samsungnak, hogy a következő hivatalos frissítés…..
indexhozzaszolas 2011.02.07 13:15:09
voodoo fele kernel altal produkalt hang

www.youtube.com/videoteszt123

(a 6percesre youtube altal rakevert zene van, mert azon beszelgettunk es ront az elmenyen :) )

(igaz nem koncert de azert erezni h mennyire szep)
indexhozzaszolas 2011.02.07 13:16:59
@indexhozzaszolas:
nem a villamosos hanem a kacsak hapogasa es a tavolban szaguldo mento szirenaja :)
Gondolom a legtöbb Galaxy S tulajdonos hallott már Darky-ról és a Darky's ROM-ról. Szerintem mindenkinek érdemes elolvasni, nem csak azoknak akiket érdekel a custom ROM-ok világa. Egyszerűen érdekes, hogyan lesz valami a semmiből elképesztően népszerű az Android világában. Ez…..
Látom readya kolléga ma már kirohant, csatlakoznék hozzá én is, de előtte leszögeznék egy dolgot. A blog indulásakor még viccesnek találtuk, ha fricskát szórunk az Apple-re, de ezzel rövid időn belül felhagytunk. A mostani cikk célja sem a fricskázás, szimplán objektív…..
Olvasói kommentben érkezett a hír, hogy a Telenoros telefonokra a KIES feladja a Froyo (2.2) frissítést. Nem az eredetileg várt JPA érkezett, hanem a JPF nevű alverzió, de az alapsávot jól tudtuk: I9000XXJPP. Jelentem a hír igaz, megnéztem KIES-en a hazai brandelt illetve független…..
indexhozzaszolas 2010.12.30 15:12:17
@readya:
mivel meg korabban szoszoltem a teloval mint h ide talalatam, igy nem mentettem semmi /efs-t

ha kiesbol feltolom (atveressel) ujra a 2.2-t az PAN codeot rak fel?

illetve, miert baj ha nem PAN hanem KOR ?
indexhozzaszolas 2010.12.30 19:06:01
@readya:
Ok, igazabol az egesz ceco kizarolag a garancia miatt erdekel, tudom irtad valaki h szabadszoftver stb stb, de a szervizben bele kotnek az emberbe, es ha mondjuk cserelni kell egy hangszorot akkor azt mondjak h nincs gar. mert mas a szoftvre, ami persze tok hulyeseg mivel a szoftver nem ront el egy hangszorot....

viszont ha kell a gyari frissites akkor eleg atverni a kiest a patchelos progival

nekem most amugy KOR-os
es az alapsav: XXJPX
a kernel pedig: 2.6.32.9 root@sep-60 1
Buildszam pedig Darky's v6.0 JPX Gingerbread Edition.

eleg gyorsnak tunik es gordulekenynek, semmi lag.... akkor gondolom folosleges lenne feleroltetnem egy 2.2(1) XXJPY-t ?

(azt nem ertem h miert jo a telenornak az h az o uj 2.2-es romajt nem lehet siman rootolni, es clockworkot pedig EGYALTALAN nem lehet ra rakni...

beirtam a kodot hogy *#272*SAJAT IMEI#, kiadott egy listat:
XEU, XEO, KOR, DBT, CPW
ezekbol a kor vilagos es a xeu vilagos, pan az nincs:) a telo fuggo, melyiket valasszam, xeu.-t? :)
koszi :)
indexhozzaszolas 2010.12.30 19:41:13
@readya:
benyomtam xeu-ra
szepen legyalult mindent ahogy irtad majd reboot, a samsung apps rogton szolt h van 33 cucc...
nem raktam fel semmit...
vissza raktam a backupomat
a telo maradt XEU viszont a samsung apps ujra cask 6 db cuccot kinal.
ez hogy lehet a fenti logika utan?
*2767*4387264636# erre
GT-I9000HKDXEU
Szegény embert az ág is húzza, gondolhatják most a második számú kertévé vezérlőjében,  hiszen távozott Magyar Rita, a csatorna eddigi kommunikációs igazgatója csoportvezetője, közös megegyezéssel, persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ráadásul tegnap este volt olyan…..
Kedves Felhasználók! Az Indamail óriásfájlküldője hasznos kényelmi funkciókkal bűvült. Mostantól az óriáscsatolmányként kapott videókba belenézhettek, az audió fájlokba pedig belehallgathattok letöltés előtt. Az elküldött óriásmellékletek mellett a címzettek látják a…..
indexhozzaszolas 2009.12.14 19:31:27
Azt, hogy a TV2 nem a helyesírás barátja, eddig is tudtuk. Mindig fáj, amikor le kell írni, hogy „Jóban Rosszban”, az „okosabb vagy mint egy 5-es?” pedig már nálunk is kiverte a biztosítékot, holott mi sem vagyunk Grétsy tanár úr egyenes ági leszármazottai.…..
indexhozzaszolas 2009.03.10 14:25:27
@hunterbear:
helyeshelyes!!!!!