Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kitsilatzi

2 bejegyzést írt és 280 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó, nem úgy, hogy otthonra dévédév olcsóba', hanem beszállva a nagyfiúk táborába, a Viasat6-nak. A nép akarat fogja ugyanis eldönteni, hogy az NBC két idei újonca közül melyik kerüljön képernyőre, a The Event vagy a The Cape. Az egyik tőrőlmetszett sci-fi, botrányos…..
Az 5. Labdabiztos Hattrick-kupa szabályzata A szabályzat csak az 5. Labdabiztos Hattrick-kupára érvényes. (A nevezettek minden kiírás előtt megegyeznek az aktuális feltételekről.) A kupa szabályzata: A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától…..
kitsilatzi 2011.01.30 17:42:22
@Futó Lada: Támogatom az ötletet, már csak azért is, mert nálam már jó ideje csak magyarok vannak, 85-90%-ban saját nevelésűek, és velük sikerült bennmaradnom az ötödik ligában az előző szezonban. Valószínűleg még most is benn tudnék velük maradni, ha többet ránéznék a csapatra, és nemcsak az LB-kupa miatt lépnék be, de mivel a HT-ben a kihívás és az összetettség nulla, a játékosok magyarosan ellazsáljak az edzéseket, és egyértelműen hanyatlik az Agytröszt, én meg találtam jobb menedzser játékot. :]

Szolnoki Ese kihívva.
…és végetére vala az 3. Labdabiztos Hattrick kupa. És látá az Úr hogy ez jó, majd lőn este és reggel. …és elérkeze vala az Augusztus hava(?), és kipereg az utolsó sorja is a kupa vésetéből,és végetér az ünneplés, és látá hogy az hívei unatkozának, ezért…..
A napokban a szülői házban időzve akadt kezembe megboldogult gyermekkorom egyik nagy kedvence, a Kaland-Játék-Kockázat széria néhány darabja. Elsőként a Bajnokok Próbája c. műbe lapoztam bele és (nyilván kezdődő agylágyulásomnak is betudhatóan) óhatatlanul felvetődött a…..
Van egy tévéadó, az NBC, ahol az utóbbi négy-öt évben amit lehetett, elkúrtak. Nem kicsit, nagyon, kezdve a reménytelen remake-k berendelésétől a pilotszezon kihagyásán át Ben Silverman szabad kezéig, nem beszélve a Jay Leno-Conan gusztustalankodásról, és volna még mit…..
A 3. Labdabiztos Hattrick-kupa szabályzata és versenykiírása elérhető a szabályzatokat és versenykiírásokat tartalmazó oldalon. ..
kitsilatzi 2010.07.25 17:38:02
Ranagolidák kihívva.

Hadd jegyezzem már meg, hogy egyre szánalmasabb a Hattrick. Úgy nyertem meg most az utolsó bajnokságot(és egyben feljutást)eldöntő meccset, hogy az ellenfél csak 8 mezőnyjátékossal állt ki, mert nem akart feljutni. Amivel igazán semmi baj nincs, bár nem igazán értem, hiszen gyakorlatilag mindegy, hogy valaki az összevásárolt identitásnélküli csapatával hol játszik, hiszen gyakorlatilag a presztízst leszámítva mindegy, hogy milyen liga, de hogy még az edzését is elrontja így, ezt már tényleg nem értem. Meg azt sem értem, hogy a meccsmotor/program/Olaf nem tudom kicsoda, miért engedi az ilyen nevetséges dolgot, hogy egy csapat 8 mezőnyjátékossal kezdjen egy meccset, és miért nem generál le egy véletlenszerű tizenegyet.

Itt nem számít a taktika, mert bármennyire is mondják, hogy alakítanak a meccsmotron, továbbra is abban merül ki a taktikai repertoár, hogy az erősebb középpálya baszik. A support egy rakás szar, az u-21-es scout az erőnlét edzés miatt le tudd baszni, de ha rákérdezek, hogy az ifimnek van-e reális esélye bekerülni a válogatottba (mert akkor úgy edzem) még válaszra sem méltatnak, pedig csak annyi lenne a dolguk, hogy begépeljék az az 5 karaktert, hogy nincs, és két kattintás.

Tetszik nem tetszik, de Hattrick nevű menedzserjáték az eszetlen piacolásra épül, és hogy ki játszik régebb óta. A segédprogramok baszkurálása az egyetlen öröm a játékban. Remélem azért a következő szezonban is jó sok mini Abramovicsot fogok elpicsázni, mert azért az nagy öröm, hogy a saját nevelésű játékosokkal leverem a régebb óta játszó piacozó majmokat.
kitsilatzi 2010.07.25 19:28:42
@Bukott Rockzenész: Örömmel látom, hogy van még aki hasonlóan gondolkozik. Nálam már csak a két kapus külföldi, de ők is megkapják a munkakönyvet, ha eléri az ifi kapusom a húzási kort, mellé még veszek egy fiatal magyar kapust, és ezzel a játékosvásárlást le is tudtam örökre.
A tegnapi kupadöntővel lezárultak a 2009/2010-es honi klubfutballjának küzdelmei. Héroszaink néhány levezető edzés után megkezdhetik a fárasztó és kimerítő tavaszi idény kipihenését, miközben Hanta kolléga felkért szakértők (P.róbaképp Tibor és S. Vilmos) segítségével…..
labdabiztos A Fradi újonc nem fél 2010.03.10 08:00:00
Lipcsei Péter az ismeretlenség homályából került futballbörzénk képzeletbeli dobogójának tetejére. Fél évvel ezelőtt szűkebb pátriáján - Kazincbarcikán - kívül legfeljebb a jószemű szakemberek ismerték őt. Neve az osztályozók idején vált ismertté. Már akkor…..
kitsilatzi 2010.03.10 17:07:06
kitsilatzi 2010.03.11 17:22:56
Úgy vélem itt kezdődött a legenda:

www.youtube.com/watch?v=FuBwSdeAHKs

A későbbi KEK-győztes otthonában Lipcsei egyedül tartotta a Fradit. Micsoda idő voltak; a kispadon Rácz, Szekeres, Wukovics. Az első félidőben zúg a "hajrá Fradi" a másodikban meg a "Lipcsi Peti", mintha hazai pálya lenne. Simon labdát szerez és kiugratja Lipcseit, és 3-2-nél Wukovics még kapufát fejel. Jenő Bácsi pedig zseniális mint mindig.
Hírek a második kupa szervezési időszakából. [2009. december 7.] Még le sem zárultak az első LB HT-kupa küzdelmei, de a nagy sikerre való tekintettel meghirdettük a 2. Labdabiztos Hattrick-kupát. Az előjelentkező űrlapot eddig 16 manager töltötte ki, valamint a Futó Ladával…..
labdabiztos Nektek mi a WATTS? 2009.12.03 13:56:00
Semmi különösebb célunk nincs ezzel a poszttal, csak gondoltam megosztom ezt a videót, mert az imént igen kellemeset kuncogtam rajta. Kommentbe hasonlókat nyugodtan. ..
Van ugyebár a foci, meg annak sajátos hazai verziója a magyarfoci. Ezek olyan viszonyban állnak egymással, mint a rögbi és az amerikai foci. Hasonló keretek között, ugyanolyan labdával, de mégis máshogy játszák. Aztán van még a Hattrick, talán a legismertebb online manager-játék.…..
Kétévente, ahogyan véget ér egy selejtezősorozat a magyar szurkoló csalódik egy kicsit, majd csökönyös optimizmusával a jövő lehetőségét keresi. Lassan mindenkiben leülepedett már keserűség, miszerint nem leszünk ott a Dél-afrikai Köztársaságban rendezendő…..
A CD Project Red (lengyel) feklesztőstúdiója állt elő két éve ezzel a játékkal, amelyet pár hete vettem meg az Impulse-on, és az év legjobb RPG-je volt nálam idén.Talán nem túlzás azt állítani, hogy a legjobb RPG-k azok, amelyek mögött kialakult világkép áll. Bizonyos…..
Mára négy tévés listát is találtunk, és mivel eszünk ágában sincs mindet kitolni külön posztba (van sokkal jobb dolgunk is), inkább egy összefoglaló írásban emlékezünk meg róluk, mert így egyszerűbb. Az első listával nehéz vitatkozni: a Sci-Fi Wire állította össze…..
Várhidi Péter az örök túlélő. Kezében mindig ott feszít egy mágnestalpú gombfocibábú, és ha nem figyelsz egy pillanatra, azonnal ott terem az öltöződben, hogy fémes felületekre aggassa őket. Vagy fiatalít. Várhidi Péter utóbbi hónapban mért karriermintázata szintén nem…..
Öcsi bácsi, és a 6-3-on lőtt visszahúzós gólja annyira örök, hogy még a FIFA is önálló díjat alapított a gólszerzrő nevével. (Megemlítendő, hogy az érdem jórészt Csorba Istváné, aki kitalálta, és Sepp Blatteré, aki felkarolta e nemes ügyet.) A Puskás-díjat minden…..
Jelentős lemaradásunk van a játék eredményhirdetésével kapcsolatosan (az U20-ról és a nagyválogatottról szóló XI. és XIII. fordulók kiértékelését hétvégére terveztük, de az Élet és az Internetszolgáltató közbeszólt, úgyhogy marad erre a hétre a dolog), viszont szép…..
Miközben pelyhedző állú legényeink saját szobrukat fényezik Egyiptomban, a felnőtt válogatott az elkövetkező egy hétben lejátssza utolsó két mérkőzését a selejtezőcsoportban. Azt nem írjuk le, hogy befejezi a dél-afrikai tornával kapcsolatos ténykedését, mert utána…..
Most lehet, sok rajongót magamra haragítok, és engem formáló vudubábut szurkálnak majd reggelig, de sebaj: a Nancy ül a fűben ötödik évada valami hihetetlenül gyengére sikeredett. Sajnos az első két évad zsenialitását a harmadik második fele már feledtette, a negyedikben…..
A portugálok elleni mérkőzés előtt is kíváncsiak voltunk híres személyiségek véleményére. Kendőzetlenül, mint mindig. 1. Hogyan értékeli a válogatott svédek elleni teljesítményét? 2. Mit vár a portugál meccstől? Nemcsák Károly (Vágási Feri fényszedő) 1. Drága volt…..