Regisztráció Blogot indítok
Adatok
why-not

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy új és újszerű programot kínálunk mindenkinek, aki szívesen beszélgetne hétköznapi témákról nem hétköznapi módon. Ez a filozófiai kávéház, ahol egy képzett filozófus vezetésével beszélgetünk a leghétköznapibbnak tűnő dolgokról, miközben észrevétlenül…..
why-not 2014.03.24 01:28:12
@Brendel Mátyás: "Az élő beszélgetésnek csak akkor van értelme, ha a személyek érdekesek egy közönségnek" - hű, ez elég nagy ostobaságnak tűnik
Nehézkesen indult a tegnap délutánom. Először a gázszerelő hozta a tudomásomra, hogy az életjeleket az elmúlt napokban nem sugárzó vízmelegítő defibrillálása nagyjából olyan hatással lesz privát költségvetésemre, mint Tornyi Barna szerepvállalása a diósgyőri büdzsére,…..
why-not 2010.10.09 21:57:50
update: a téma népszerűségére való tekintettel a ma esti granturizmó!-ban is tárgyaljuk a témát, hallgatható BP+60km-es körzetben a radiocafé 98.6-on 21-22h-ig, mindenhol máshol online! A Mercer csoport minden évben kiadja a toplistáját a világ legélhetőbb városairól. Az…..
why-not 2010.06.23 00:09:16
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Egy kicsit én is úgy jártam, mint palack a Mondovinón, aki bármilyen lelkesen is kereste a Blaufränkisch-t, a végén katarzis helyett csöndes apátiába csüggedt a köpőjével. Csak úgy róttam a standokat a Hofburgban, hiszen lassan nehezebb osztrák kékfrankost 90 pont alatt találni a…..
Magyaridióta Kollektív hazudozás 2009.08.10 18:24:00
Ma reggel Jon Urbanchekkel, az USA úszóválogatottjának edzőjével beszélgetett a riporteri szerepre egyébként teljes mértékben alkalmatlan Gyárfás. Volt szó mindenről, a magyar Himuszról, a magyar úszókról, a remek, de betiltott úszódresszről, persze a lényegről megint nem, de…..
Amióta a Borbarátban bejelentették (megszavazták?), hogy Magyarország legjobb vörösbora egy kadarka (Buttler 05), és nálunk 8 pontot kapott egy másik egri (Orsolya 07), és Szentesi József pincéjében kóstoltam egy überragend spitzenklassét (pincekóstolásnak soha ne higyj!), azóta…..
Kurta hagyományaink szellemében afféle évzáróként idén is megpróbáltunk rendet vágni borgőzös emlékeinkben, azaz listázni 2008 legszebb élményeit. Minden szerző 10 árfüggetlen és 2 ártudatos élményre kapott keretet. A listák összegzésekor derült ki, hogy a láthatatlan…..
Ha pár hónappal ezelőtt valaki feltette volna nekem a szokásos alkoholista indítókérdést (sörös-e vagy, vagy boros-e), abszolút nem okozott volna nehézséget mellényzsebből odamondanom, hogy persze, boros. Talán még azt is hozzátettem volna, hogy míg a bor egy nemes ital…..
Újabb feltáratlan jogterületről jött a következő kérdés. A jogszabályok elég pontosan meghatározzák a gyógyszerreklám követelményeit, de a placebo hatású készítmény vajon gyógyszer-e?Tisztelt Zugügyvéd! Bizonyára ön is hallott már a Placebo fogalmáról, és…..
A Művelt Alkoholista Méreg 2008.11.10 14:15:00
Jásdi István csopaki borosgazda, a Magyar Független Bortermelők Szövetségének elnöke megglosszázott egy, az Alkeszen is ismertetett kampányhírt. Dühös lett, írt, ajánljuk véleményét szíves figyelmükbe. Szalagcímben közli olvasóival, a Magyarországon élő külföldiekkel a…..
2,5 milliárd rubelt fizetett az 1300 m² lakásért, Moszkvában, egy 37 éves üzletember.Terasz  Téli kert Dolgozó szobaHálószoba HálószobaGyerekszoba Pihenő szoba Szalon Uszoda  67.000.000€. A lakás a belvárosban…..
Syphone egy meggondolatlan gombnyomás után közel 200 ezer forintot hagyott ott a Spar-ban, amit a bolt azonnal visszautalt, ám az a számlán nem jelent meg. A pénz több, mint egy napig valahol máshol volt. De az alap igazság: blokkot, visszaigazolás mindig megnézni, összeget…..
 Emil Boc, Kolozsvár polgármestere vetette fel, hogy Románia és Magyarország pályázhatna közösen labdarúgó Európa-bajnokság rendezésére. Kolozsvárott most igazán lendületben van a foci: a (magyar tulajdonban lévő) CFR megnyerte a tavalyi román bajnokságot, a Bajnokok…..
Egy kiszivárogtatott törvénytervezet szerint Franciaországban a bor és alkohol tematikájú honlapokra a jövőben ugyanolyan megkötések lennének érvényesek, mint a pornográf oldalakra. A tervezet megtiltaná az internetes borforgalmazást, és a borászatok saját honlapján kívül…..
A képet L04f3r találta nekünk a Flickeren, a fotós Dmitry Gudkov, akinek a sok remek képe között találtunk jópár cukit is, pl. ezeket a blökiket New York-ból...
why-not 2008.05.18 11:56:16
Hónapok, sőt évek óta folyik a küzdelem, amit jól nyomon lehet követni az angol genetikai blogoszférában, hogy az amerikai törvényhozás elfogadja végre a GINA-t, azt a törvényt, mely a genetikai alapon való diszkriminációt hivatott kiküszöbölni. A GINA értelmében…..
Történt pedig, hogy a hétvégén a boltban szupermarketben megláttam a Szentkirályi cég (megérdemlik, hogy idekerüljön a nevük) citromos-mentás ásványvizét. Ugyan kissé furcsának találtam ezt a kombinációt, de úgy voltam vele, hogy a citromos ásványvíz az jó, a mentás csoki…..
Olaszbajnokság Roma-Milan 2-1 2008.03.16 00:11:00
Spalletti csapata, az utolsó 20 percben szerzett két góljával megfordította a meccset, és három pontra zárkózott az Internazionale csapata mögé.A mérkőzés kezdetén mindkét csapat óvatosan kezdett, de a félidő végére rendesen felszívták magukat. A mérkőzés…..
Nem, a Deutsches Weininstitut nem a vészharangot kongatja, csupán felhívja a figyelmet egy tendenciára: az utóbbi tíz-tizenöt évben a német borszcénában egyre nagyobb szerepet kapnak a nők. Mivel nagy tisztelője vagyok a gyengébbiknek nevezett nemnek, én bizony örülök a…..
Minden idők legnagyobb borvideobloggere, Gary Vaynerchuk tokaji szárazat kóstol és beájul. A bororgazmus kiváltója a Chateau Dereszla Tokaji Dry 2006. A zseniális borzsoké szokásához híven most is röfög, szipog, köpköd és hadar. Egy félig-meddig csalódást okozó rozéval nyit,…..