Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tavolirokon

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ország egyik fele kárörvendően, a másik fele kétségbeesetten fogadta a Raiffeisen 1 euróért történő esetleges eladásának hírét. Abban viszont szinte mindenki egyetértett, hogy 1 euróért a hülyének is megéri, „legyen inkább 2!” – ugratták egymást az emberek a…..
Már csak pár hónap és Tarlós mester átadja szeretett városlakóinak a négyes metrót, az elmúlt húsz év egyik legnagyobb elkúrását. Persze a bukásra álló kőbunkó főpolgi helyében bárki más ugyanezt tenné. Nem az ő saruk elsősorban, a fekália ügyes tálalásában és…..
tavolirokon 2014.01.07 20:33:56
@Con Storm:
Ize, megint erzem, hogy oreg vagyok, de az a nyomtav-kulonbseg dolog mintha a magyar-szovjet hataron lett volna, nem a budapest-videk hataron...
tavolirokon 2014.01.07 20:40:53
@lyken:
Igy van!

Sot!

Ahol az s-bahn befut az u-bahn alagutba, ott a termodinamika kevesbe ismert negyedik fotetele szerint azonnal gaz halmazallapotuva valtozik az osszes u-bahn szerelveny, a vegallomasaik es minden kiszolgalorendszeruk, ezert a 10-20 percenkent jaro s-bahn jaratok kozott sosincsen meg 2X-3X annyi u-bahn beiktatva, hanem ott all uresen a sok alagut a belvaros alatt.
tavolirokon 2014.01.07 20:54:10
@Nemzeti Dohányos:
Utaztal mar HEV-el?
Teljesen rendben van, 2-3 havonta van keses, mikor ellopjak a kabeleket. A metro gyakrabban fustol, es akkor az ongyilkosokat meg nem is szamoltam.

En mostanaban Kanadaban jarok elovarosi vonattal. Ezen a telen tobb, mint 1 meter ho leesett mar, volt mar -25 fok es jeges eso is, de keses meg nem.
István laptopjára a Toshiba szerint minimum ráléptek, olyan sérüléseket szerzett, bár mivel ez nem történt meg, semmilyen külsérelmi nyoma nincs, egy karcolás sincs a gépen. Ezt a Toshiba szakszervizében csont nélkül elismerték ugyan, de a Toshibát így sem érdekli a téma. A…..
Legalább két éve világosan látható, hogy a maga hatalomban tartására szabott, máig farigcsált, csalárd választási jogszabálya révén a Fidesz csapdát állított az ellenzéknek: a jelenlegi kormány leváltása kizárólag akkor lehetséges, ha az összes demokratikus ellenzéki erő…..
A Redtube.net egy pornóoldal, ahol a Youtube technikai megoldásával egyezően felnőtt tartalmakat lehet streamingelni. A streaming a filmek megnézését jelenti, letöltés nélkül, illetve (jellemzően) a film csak nagyon kicsi – 3-5 másodperces – részei kerülnek a felhasználó gépére, ideiglenesen…..
Határátkelő Megszívtuk 2013.12.20 06:46:00
Itt változás nem lesz, csak ha vér folyik. Rossz itthon élni, rossz látni, ahogy ezt a csodálatos adottságú országot eladja és kifosztja a maffiaként működő politikai és gazdasági elit, ahogy a lakói jobbágysorba kerültek. Miért maradok mégis? – teszi fel a kérdést a mai…..
A 2005-ben alakult Vicomte A. elegáns ruhákat kínál nőknek és férfiaknak. Mivel egy viszonylag friss cég a kereskedelmi piacon elég nehezen rúg labdába, okos megoldásokra van szüksége, hogy feltűnést keltsen: social sztriptíz kampányuk az egyik legalapvetőbb emberi ösztönnel…..
Napok óta hallani a hírekben: a britek szigorítanak a bevándorlási és munkavállalási szabályokon, elsősorban azért, mert a szabad uniós munkavállalás miatt elözönlötték őket a kelet-európaiak. „Jönnek az idegenek, és elveszik tőlünk a munkát.” – ez az általános…..
Tisztelt Szerkesztőség!   Nagyon örültem annak, hogy rátaláltam a Munkahelyi terror nevezetű blogra, ahol meg lehet beszélni, vitatni a munkaerő piaci problémákat, és jelezni lehet a különböző átveréseket, melyeket egyes munkáltatók folytatnak az adott álláshirdetésekre…..
Szerencsések vagyunk, mert megígérték, hogy két hét alatt rendet csinálnak, és mivel Pintér Sándor még ma is miniszter, ezek szerint ezt az ígéretüket úgy gondolják, hogy teljesítették.Így a rengeteg felszabadult rendőrségi üres órákból két csoportnak is jut bőven, az…..
Egy teljes napot vártunk ennek a posztnak a megírásával. Egyszerűen nem akartuk elhinni, hogy ilyen van, létezik. Nem akartunk lukra futni, megvezetni olvasóinkat. Azt sejtettük, hogy az illetékes minisztérium vagy a városvezetés kiad majd egy közleményt, amiben mindent cáfolnak, és…..
A HVG-ben november végén jelent meg egy cikk arról, hogy egy blogger "felfedezte", milyen kitételek is szerepelnek a Vodafone Általános Szerződési Feltételeiben (ÁSZF). A cikk eleve hatásvadász felhanggal kezdődik, hiszen hogy lehet valami durva apró betűs tiltás, ami a szerepel az…..
December 5. az Önkéntesség világnapja. Mit jelent az önkéntesség? Sokat. Most több mint nyolcszáz ezer forintot, amely a Fenntarthatósági Média Klub és a Telekom munkatársai önkéntes munkájának értéke fogyatékkal élők számára. A CEMP csoportot a blog.hu bloggerei,…..
Ha már a háeres ilyen-olyan előszűréseket végez: egy huszonéves kiscsaj pontosan hogyan is állapítja meg valaki szakmai rátermettségét ? A marhanagy élettapasztalatával ? Esetleg a világ összes szakmájának a szakmai tapasztalatával ? Mondjon bárki bármit, háereséknél ha a…..
Közegészségügyi problémát jelenthet az éhezés Nagy-Britanniában, mely helyzeten a szociális támogatások szűkítése tovább ronthat. Ezt orvosok és akadémikusok írták le egy figyelmeztető levélben a British Medical Journal-nek. A szakemberek úgy érzik, hogy könnyen…..
hacsaknem Le a gravitációval! 2013.12.03 21:20:50
Ha valamilyen úton-módon annyit is tudnék vagy akarnék szívni, mint Jamaica egy egész éves fűtermése, akkor sem biztos, hogy megérteném azt a "a világmindenséget mozgató hihetetlen logikát", amely szerint Széles Gábor feltaláló-kutató, médiamágnás, gyáriparos-üzletember,…..
A Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumán megszületett a megállapodás a minimálbér emeléséről. Ez alapján jövő évtől a minimálbér 98 ezer forintról 101 ezer 500 forintra emelkedik. A szakmunkás bérminimum pedig 114 ezerről 118 ezerre. Ez az előbbi…..
Jövőre ismét emelkedik a nyugdíj. Nem is lehet másként, hiszen választási év lesz, a nyugdíjasok pedig politika mindenhatói. A három millió magyar nyugdíjas a választásra jogosultak 40%-át teszik ki, ezzel pedig mindenkori királycsinálókként pozíciójuk megingathatatlan a…..
Pár hete a szélesebb közvélemény számára alig láthatóan csordogál a Horváth András által kipattintott áfacsalási botrány. A legnézettebb csatornák és a közmédia híradóiban a dolog mintha nem is létezne. A volt NAV-alkalmazott szerint a dolog bőven átívelt kormányzati…..