Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KolompárJ.

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előzetes híresztelésekre rácáfolva a CBS-nél készülő Supergirl főszerepére úgy tűnik nem kell tehetséges színésznő, elég csak ha akkora mellei vannak, mint VV Dórinak. Az idén 30 éves brit Gemma Atkinson fehérneműmodellből lett színésznő, már ha az ottani Barátok…..
KolompárJ. 2015.01.05 18:40:11
Az instagram account, ami hajszál híján pornó. Morgen Hultgren, ismertebb nevén swedishkiller_xoxo perpillanat az a lány, aki minden "Top 10 dögös csaj akit követni kell Instagramon" listát dominál. A képek láttán senkinek nem lesz kétsége afelől, hogy miért. Sötét haj,…..
KolompárJ. 2014.10.13 19:46:50
Belsőség Heti merítés 2014.08.31 09:17:43
Csatahajó Mondták, hogy milyen jó a bőr, mert a szennyeződéseket csak vízzel le kell róla törölni. Meg is látszott a bőrös példányokon, hogy maximum ennyi "karbantartást" kaptak. Laars, az egyoldalú barát 228 000 km-rel vettem az autót, ez külső és belső állapota…..
Látszik, az adrenalin a fülén csöpög a mexikóinak, szaporán veszi a levegőt, fejben rendesen rákészül a versenyre, még keresztet is vet. Egy kis burouttal bemelegíti a gumikat a jobb tapadás érdekében. És beáll egy Porsche 911 Turbo mellé versenyezni. Röhögsz? Ne tedd. Senor…..
KolompárJ. 2014.06.05 12:55:04
@malkolmcole:
"Chrysler rózsaszín befecskendezők... hát ez cuki "

Cicatuning hellokitty befecsik :)

Biztos jelent valamit, olyan mint a piros féknyereg. A szín önmagában +50 lóerő.
Az angol Monty Python társulat már Repülő cirkusz nevezetű kultikus szkeccs műsorával igazolta, hogy nem létezik se téma, se műfaj, melyet ne lenne képes a feje tetejére állítani. Humoruk teljesen kiszámíthatatlan módon csap le. Hétköznapian induló jelenetek náluk semmi perc alatt válnak totálisan…..
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
KolompárJ. 2014.06.03 09:58:36
@lobster thermidor: "a tévék ellehetetlenítése"

Nem lesz semmi bajuk a tévéknek. A profithoz mérten -vagy nevezzük extra profitbak, ha már az adó extra adó- ez a sávos adókulcs lópikula. Majd kigazdálkodják. Aki ilyen mennyiségű szemetet termel az fizesse a szemétadót.

A chips és üdítő gyárak sem zártak be a chips adótól.

Néhányan a haldokló és kiszipolyozott bakok miatt is telesírták a párnájukat, aztán köszönik szépen, de végül nem roppantak bele az extra teherbe és egy bank sem vonult ki az országból, pedig telekiabálták a sajtót, hogy nekik végük van, bezárnak, kivonulnak, vége a világnak. És vége lett? Nem.
A genitális megcsonkítás   FIGYELEM! FELKAVARÓ TARTALOM! Évente hárommillió nő és kislány esik át nemi szerv csonkításon (Female Genital Mutilation – FGM), azaz női körülmetélésen. A nemzetközi jog szerint a procedúra a nők és gyerekek elleni erőszak, illetve…..
KolompárJ. 2014.05.19 18:30:33
@teddybear01:
"Csak az a gond, hogy rajtuk kívül rengetegen metélik körbe a férfiakat. Például a mohamedánok is, de egész Észak-Afrika, és Ázsiában is.
Az USA-ban kb. 75-80%-a körül van metélve, és külön kell kérni, hogy szülés után ne csinálják meg a fiúgyereken.
Ráadásul van némi egészségügyi értelme is, kevesebb a fertőzés a metélt nemi szerven, illetve fitymaszűkűlete sem lesz soha... "

Nemár.. Ha valamit sokan csinálnak, akkor az már önmagában érv mellette?
Ha a csikló csonkítást az egész világ csinálná akkor rendben lenne? Csak így nincs rendben, hogy kevés helyen csinálják?

Egészségügyi értelme is van? Fitymával születünk. Ez a természetes. Ha akaratom ellenére levágják -márpedig csecsemőként nem tudok tiltakozni-, akkor az _pontosan_ ugyanolyan csonkítás, mint bármi más.

(Nem azt mondom, hogy ugyanolyan _mértékű_ csonkítás, mint a csiklóé, de az elv ugyanaz.)

Mindkét beavatkozás az emberi idiotizmus ékes példája. A fitymát sem kéne eltávolítani, sem vallási, sem más okból.

A lábat sem vágjuk le előre, mert hátha baj lesz vele. Majd ha baj lesz vele, akkor elmegyek vele orvoshoz és eldöntöm _magam_, hogy kell-e nekem ilyen beavatkozás vagy nem. Nagyon nem mindegy, hogy 1) valóban eü okból és 2) ÉN döntöm el. Nem pedig eldöntik helyettem gyerekkorban barbár szokások alapján.
KolompárJ. 2014.05.19 18:36:46
@Celtic:
"En is korbe vagyok metelve, 18 evesen mentem el. Fajt szex kozben, tul szoros volt. "

És ez mit bizonyít? Ezzel ebben a formában semmi baj nincs. Egészségügyi okból és felnőtt fejjel te magad döntöttél a fitymád sorsáról.

De amikor egy kisgyereknek előre eldöntik és megelőzés céllal (szimpla butaság, egyáltalán nem biztos, hogy bármikor gondja lesz vele) vagy pedig barbár vallási szokásból lenyisszantják, az bizony csonkítás.
Amikor látszott, hogy a nemzetközi visszhangot is keltő országos felháborodás miatt mégse lehet rapid módon felhúzni a Szabadság téren a történelemhamisítás emlékművét, Orbán - ritka kivételként, egyértelműen taktikai megfontolásból - átmenetileg visszakozott: Február…..
Várjál, hogy jön ki a négy generáció? Sima ügy. A HTC Desire az hardverben egy az egyben a Google Nexus One - ami nem véletlen, mert az első Nexus készüléket ők gyártották le. Anno csak azért nem azt vettem meg, mert a Nexus One stock androidja ronda volt a HTC Sense-hez képest. A…..
KolompárJ. 2014.02.04 15:29:17
@Zirowe:
"igen, tényleg, az elegánsabb kialakítás, tényleges unibody fém ház, valamire való sense felület, infra, jobb hangszórók, fm rádió, stb.."

Tipikusan az az erőszakos user vagy, aki nem képes elfogadni, hogy másnak más tetszik.

Engem nem érdekel a sense. Nemhogy nem tetszik, de egy felesleges púpnak tartom -ahogy más gyártói custom felületeket is- a stock android hátán. Nem kell, nem érdekel. Én a stock felületet szeretem. Az FM rádió sem érdekel, mert a büdös életben nem hallgatok rádiót telefonon. Infraport? Minek? A jobb hangszóró még egy érv lehetne, ha azon hallgatnék zenét, de nem. Ennyi.

NEKEM ezeknél sokkal fontosabb a stock android és a gyors frissítés. De én nem akarlak meggyőzni, hogy NEKED is nexust kéne venned. Ha neked kell a sense, akkor vedd azt. De nekem ne akard megmagyarázni, hogy nekem is azt kell szeretnem.
KolompárJ. 2014.02.04 16:26:55
@Zirowe:
" Ha vmi jobb, akkor jobb."

Még mindig nem érted. Az hogy "jobb", az mindekinek mást jelent. A te szempont rendszered szerint a One jobb, mert ott a sense, stb.

" tehqt hianyzo funkciok."
Nem hiányzó, hanem felsleges. Valami attól jobb, hogy több minden van benne? Akkor tegyük a One mellé a galaxy s4-et. Fűt, zenél, világít, szemmozgás követő lófasz, taccswiz, s-voice, s-ez, s-az, stb, minden van benne. Ettől jobb? Nekem nem. Nekem attól jobb ha ezek a soha nem használt -sőt idegesítő- baroságok nincsenek benne. Nem 16 éves vagyok, hogy ilyen csiribiri parasztvakításokkal elbűvöljenek.

A minőségen lehet vitatkozni, az egy más kérdés. A one minőségibb anyagokból van, mint a nexus5. Ez tény. Az hogy a szoftveres marhaságok miylenek benen, az meg nem tény, hanem ízlés dolga. Nekem nem kell a sense, se az fm rádió (eddig minden telefonomban volt, de sosem hallgattam, tehát nem szempont. Nem válik tőle számomra jobbá , használhatóbbá vagy értékesebbé egy telefon azért, mert van benne fm rádió.)

Neked az a jobb, nekem ez.
Belsőség Heti merítés 2014.01.19 08:33:57
Az ész választása A motor ragyogó paramétereiben a futómű sajnos egyáltalán nem volt partner. Egyenesben még csak-csak, de kanyarban billegett, a keskeny 16-os kerekek sem voltak bizalom gerjesztőek. Pár éles kanyar után (amit a BMW-vel különösebb stressz nélkül 90-100-al…..
Vöröshajú lányok Kimmy 2013.11.30 07:34:00
..
KolompárJ. 2013.12.01 16:17:15
@sportautomania:
Szerinted itt ki a faszt érdekel a picsogásod? Blogot tévesztettél.
Amikor Orbán 1989-ben Soros ösztöndíjával tanult néhány hónapot Oxfordban, akkor az állampárt néhány sötétebb propagandistája próbálta őt ezzel az ostobasággal támadni.Közel negyedszázad után eszünkbe sem jutna ezzel az ostoba taplósággal jönni. Mi nem is jönnénk, de a…..
Belsőség Heti merítés 2013.10.20 10:48:53
Kutyás Olasz Első autó. Jól megvoltunk mi autó nélkül. Aztán mikor meglett a harmadik kutya egyre zihásabb lett összszervezni a mozgást a kutyás barátokkal. Na jó. Kell egy kutyás autó. A Zen navarraviolett-metallic temploma A legmelegebb a keresési fázis volt, mert azt a…..
KolompárJ. 2013.10.20 12:32:30
@Mondeoman:

"Emberek, ugye magatok sem hiszitek el, hogy '97-es kocsiban 170 ezer km van? A BMW-nél és a Hondánál is ezt olvastam... Egy nagymama piacra járós Swiftjéről vagy F Astrájáról még esetleg elhiszem, de se BMW-t, se ilyen nagy családi Hondát nem évi 10 ezer km-ért vesznek az emberek..."

Nekünk volt a családban egy '89-es Accord, apám 4 évesen vette '93-ban, 70e Km-rel. 2009-ben 20 évesen adtuk el nem egész 190e Km-rel. Családi autóként használtuk vidéken, 16 évig ez az évi átlag kb 7-8000 Km bőven elég volt mindenre.
Mihalik Enikőről egy csodálatos, erősen erotikus töltetű fotósorozat készült a LUI magazin novemberi számához. A magyar lány a képeken nem igazán visel semmit, maximum cipellőt és bugyit, de ezeket sem feltétlenül. A fotók igazán szemet gyönyörködtetőek lettek, Enikő pedig…..
KolompárJ. 2013.10.11 22:56:09
@apika2:
"...kövezzetek meg, én nem tartom elfogadhatónak, hogy valaki egy kápolna tetején pózol meztelenül. "

Nekem meg tökmindegy, semmivel nem rosszabb, mintha mondjuk egy szénaboglyán pózolna.

--

Egyébként ez a nő nagyjából egy nulla.
KolompárJ. 2013.10.11 23:13:47
@Nick Leeson:
"De Enikőnek ezeken a képeken elképesztőn jó alakja van! Lehet itt röfögni a levegőbe, de ha valaki nem tolná ezt a csajt egy életen át bármikor, az tuti, hogy úgy hazudik mint a vízfolyás! (vagy homár)"

Ja, elképesztő. Elöl deszka, hátul léc, se segge, se melle. Botsáska. Mindemellé van egy érzelemmentes szobor arca. Eskü nem vagyok homár, és bármiylen hihetetlen, de nagyon nem jön be ez a típus.
KolompárJ. 2013.10.12 09:38:21
@Nick Leeson:
Vagy nagyon fiatal vagy, vagy nem láttál még szülés után nőt, vagy mindkettő egyszerre. A vékony nő is el tud csúnulni, a kis segg meg kis mell is tud szottyadt lenni, annál kiábrándítóbb.
A többin meg kár vitatkozni, ízlések és pofonok. Nekem ez a nő nem kéne, nem tetszik. Nekem az nem érv a soványság meleltt, hogy így remélhetőleg később is sovány lesz. Vagy hogy kevésbé fog megereszkedni a melle (persza, ami nincs, arra nem tud hatni a gravitáció).
Csak hogy mondjak egy példát magyar modellek közül: a ma divatos botsásákák között plus size-nak elkönyvelt Demmer Erikára adnék 10-ből 10 pontot, Mihalik Enikőre meg nullát. Én a nőies nőket szeretem.

www.glamouronline.hu/lapokkepek/cikkek/index/5000/5852_1_1355706385.JPG
TComment Soha többé BMW-t! 2013.10.10 08:56:51
Az egy éve használtan vásárolt M6-os motorja három hónap után felrobbant. 8,5 millió a kár. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
KolompárJ. 2013.10.10 10:08:06
@Mérges 1234:

"Sokkal inkább arról lehet szó, hogy 507 lóerő dolgozik a gépben, ami különleges törödést igényel."

Én ezt sosem értettem, hogy miért igényelne x autó más "törődést", mint a többi.

Ez a bmw 507 lóerővel jött ki a gyárból. Tehát a motor minden porcikáját ehhez az 507 lóerőhöz és a magas fordulatszámhoz tervezték. Ehhez kellene hogy legyenek méretezve a csapágyak, a kenési rendszer, a vezérlés és minden más. Ehhez van kitalálva a szerviz terv is, ami a szervizkönyvben van. A tulajdonos egyetlen dolga, hogy azt betartsa, tehát 10e Km-enként megkapja az autó azt, ami elő van írva. Ha ezt megkapja, akkor pedig nem szabadna előfordulnia ilyen durva hibának.
Ha nem bírják a csapágyak a terhelést egy gyárilag ilyen erős autóban, akkor azok gyárilag szarok, alulméretezettek.
Gondolom nincs benne a szerviz tervben, hogy 50e Km-enként hajtókar csapágyakat kell cserélni, mert az 507 lóerő ennyire koptathatja őket.
Lehet, hogy nevetséges, lehet, hogy drága, de az egyetlen értelmes hely a rendes zenének akkor is az autó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...