Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giuseppe Caldi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vásárhelyi polgi igencsak kinőtte magát február óta. Hol van már a tisztes vidéki családapa, n+1 gyerekkel, aki bánatos barna szemekkel hódított öreget-fiatalt, gyújtotta fel az ábrándos asszonyi szíveket, a porszagú kisvárost és a magyar közéletet. Szívgyújtás helyett most szívfacsarás van,…..
A valószínű válasz nemleges, hiszen nagyon ritka eset, hogy valakit meg tudjanak védeni a saját hibás törekvéseivel szemben. Sőt, erre mifelénk sokan fordítva szeretnék beállítani a dolgot: Kelet-Európa akarja megvédeni Nyugat-Európát attól, hogy bevándorlók befogadásával szakadékba…..
Giuseppe Caldi 2018.09.16 11:48:35
@megamovieboy: Ezt magyarázhatod egy libbantnak napestig.
Bástya elvtársat már észre sem veszik. ..
Giuseppe Caldi 2017.12.08 13:54:06
@Womb Raider: Ne zavard össze szegény demokratákat, van elég bajuk enélkül is. Épp most kell hozzászokniuk a gondolathoz, hogy a Jobbikra kell szavazniuk.
Bár nehéz komolyan venni a Jobbik ún. néppártosodását, amíg Toroczkai László a párt alelnöke, úgy néz ki, hogy lassan akkora nemzetközi médiasztár lesz, hogy nyugdíjazásáig a pártban kell tartani. John Oliver műsora és az Euronews után egy tengerentúli széljobbos influencer is megtalálta, hogy…..
Reflektor Elmebaj 2017.08.09 19:42:47
Mert ez már az. A vízparton pedig a hűsölési lehetőségek is adottak, mégis elszáll az értelem a Balaton partján. Kezdve azzal, hogy a Magyar Állam területén joggal tartózkodóakat ki akarják tiltani a vízpartról odáig eljutva, hogy terrorveszélyre hivatkozva lezárnak egy fél várost. Nagyon helyesen…..
Giuseppe Caldi 2017.08.10 13:04:22
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Izrael Állam mintájára így nevezte el a gyarmatot is a libsevik elvtárs.
A magyar parlament orosz és izraeli mintára akar elfogadni egy törvényt, ami a magyar kormánytól függetlenül működő civil szervezeteket azzal a váddal akarja megbélyegezni, hogy külföldi érdekeket képviselnek.  A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) - mint a tervezett szabályozás egyik célpontja és…..
Kedveseim! Miután néhány nap pontossággal megjövendöltem Schmitt Pál lemondását, majd két nappal az amerikai elnökválasztás előtt Donald Trump megválasztását is, bátorkodom ismét jóslásba bocsátkozni, most a CEU-ügy kapcsán. A magyar és nemzetközi sajtóban különféle spekulációk, lehetséges…..
Giuseppe Caldi 2017.04.08 01:42:15
@Giuseppe Caldi: Ezt kurvára nem ide akartam. Lehet törölni.
Finnországtól Bulgáriáig minden ország a régióban arra törekszik, hogy folyamatosan csökkentse gazdasági és politikai függőségét Oroszországtól. A NATO és az elmúlt évek globális energiapiacának változásai egyre jobb lehetőséget biztosítanak ehhez. Éppen ezért…..
Giuseppe Caldi 2015.02.14 20:41:42
Mandiner blog Hobo 70 2015.02.13 15:21:00
Nem, én nem vagyok fanatikus Hobo-rajongó. Soha nem éreztem magamat se számkivetett fekete báránynak, se külvárosi kopasz kutyának, se okkal vagy ok nélkül lázadónak. Jim Morrisont, Ginsberget és a Rolling Stones-t sem Hobón keresztül fedeztem fel. És nem jártam soha vallásos…..
Úgy tűnik, hogy az elmúlt évek HIV járványügyi adatai elérték azt a kritikus szintet, hogy a szakmai döntésformálók is felismerték: nagyobb a baj, mint amit érzékelünk. Decemberben megtartotta alakuló ülését a Nemzeti HIV/AIDS Munkacsoport és elkészült a Nemzeti HIV/AIDS Szakpolitikai Program…..
"Za dom!" – skandálta mikrofonba a tegnap esti, Horvátországot a brazil világbajnokságra kujuttató focimeccs után az ünneplő nézőknek  Josip "Joe" Šimunić több, mint százszoros válogatott védőjátékos. "Spremni!" – ordította vissza a tömeg. Miről is…..
Giuseppe Caldi 2013.11.21 00:32:27
A második mentorházas etap jóval erősebbnek és érdekesebbnek bizonyult, mint az első, és nem azért, mert Tóth Gabi olyan ruhát vett fel a Nagy Döntésre, amiből hol a bolti csöcsök, hol a szeméremajkai villantak elő, így egyik kezével a tetejét, a másikkal meg az alját…..
Giuseppe Caldi 2013.10.07 14:14:36
@Ancilla: Alföldi sosem a feladatait veszi komolyan, hanem saját magát. De hogy miért, az rejtély.
Az egyik hegymászó ismerősömtől hallottam a napokban egy érdekes történetet. A Mount Everest kapujához állítólag Lukla környékéről egy rozoga kisrepülővel lehet eljutni. A magasság, 2860 méter sem elhanyagolható, de a kifutópálya csak az igazán veszélyes: mindössze pár…..
Giuseppe Caldi 2013.09.23 14:24:13
@Ensiada Arkoveitie: „Onnantól kezdve hiteltelen az egész, hogy a rendőr nincsen köztük, miközben a katona igen, holott a missziókra önkéntes a jelentkezés, addig a rendőr nem dönthet, hogy kimegy-e az erőszakos bűnözőket megfékezni.”

Elvileg. Gyakorlatilag viszont baszik kimenni a rendőr. Ha felhívod a 112-őt azzal, hogy száz cigány kapákkal, kaszákkal, botokkal, láncokkal, bozótvágókkal, szamurájkardokkal felfegyverkezve körülvette a házad, nem küldik oda a TEK-et, hogy lőjék le őket a gecibe, hanem annyit mondanak, hogy zárkózz be, és maradj vonalban...
A Fidesz kommunikáció rendszeresen "elmúltnyolcévezik". A vasárnapi bajai időközi választás előtt sem elégedtek meg azzal, hogy gyakorlatilag lekurvázzák a demokratikus összefogás jelöltjét ("Már a város felett is meghúzták Melindát"). Teket Melindát, a 35 éves helyi…..
Giuseppe Caldi 2013.09.23 13:31:41
Nem szeretem különösebben a rekordok hajhászását, de ha már muszáj, akkor midnenképpen a legkisebb címre érdemes hajtani - az sokkal inkább kifizetődő, mint mondjuk a legmagasabb felhőkarcoló cím hajhászása. Itt van mindjárt ez a remek rekordgyanús alkotás, mely egyúttal a…..
Ha bogarászunk a neten, érdekes gyöngyszemekre lelünk. Dan Gavrilescu szatmárnémeti labdarúgójának 2013 tavaszán jelent meg az a cseppet sem hízelgő kijelentése, amely szó szerint elgázosítaná a magyarokat. „Elgázosítanálak és lágerbe küldenélek mindannyiótokat! Nem volt…..
Giuseppe Caldi 2013.09.20 16:08:07
A Kutatópont szerdán hozta nyilvánosságra a nyolcezer 15 és 29 év közötti fiatal megkérdezésével készült felmérésének eredményeit Magyar Ifjúság 2012 címmel. A kutatásból készült első kiadványban tíz témakörről esik szó, a családalapítástól, a sporton át, a…..
Giuseppe Caldi 2013.09.20 15:48:40
@Shenpen: A típus, amit leírsz nem tudja elkerülni, hogy röhejessé váljon. Szerintem.
Nagyon. Itt van bevezetőnek Orbánnak a Mikrofonállvány Rádió 1-es csatornáján adott szokásos heti interjúja: A kötcsei beszédével kapcsolatban Orbán megjegyezte, Magyarországon olyan a politikai kultúra, hogy az emberek nehezen mondják ki, hogy jól mennek a dolgok. "Ha ezt…..
Giuseppe Caldi 2013.09.20 15:45:12