Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adam Keresztes

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon ritkán fordul elő, hogy más írását teszem ki, még ritkább a negatív hangvételű cikk, hiszen alapvetően a gasztronómia (főzés, evés, étteremlátogatás) szépségeit igyekszem népszerűsíteni, de Kolonics Zoltán, cukrászmester szakmai munkássága elég erős érv volt amellett, hogy engedjek a…..
Azt hiszem nincs mit ragozni a híren, itt a méltán kedvelt GemCraft sorozat legújabb része, a Chasing Shadows (köszönjük Nándornak és greffinek, hogy felhívták a figyelmünket rá) nekünk pedig munkaköri kötelességünk erről beszámolni. Viszont a műfaj meglehetősen távol áll…..
Adam Keresztes 2014.04.09 09:57:46
@greffi: ebben teljesen igazad van!

Az viszont nagyon jó benne, hogy átalakultak kicsit a fukciók, már nincs meg a piros gem, aminek nőtt az ereje, minél több ellent ölt meg. Azzal az eggyel végig lehetett játszani az elöző részt... :)
Kevés dolog osztotta meg annyira a szerkesztőséget, mint a Paul Walker emlékére szervezett gurulás. Kellett egy kis idő, míg lecsillapodtak a kedélyek, és megfelelő távolságból tudjuk nézni a dolgokat. Most a látott matricák, meg a kiszivárgott előzetes miatt került ismét…..