Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thor80

0 bejegyzést írt és 224 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbbi is vicces volt, ezen is lehet röhögni. Kevin meg lesz megint.  ..
thor80 2015.12.13 22:34:21
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
A The Voice amerikai kiadásának tegnap esti válogató adásában végre szerepelt Király Viktor, ahogy azt a Velvet, mi, és a Stenk is megírta (nehogy valaki lemaradjon a sztoriról), és a várakozásoknak megfelelően nem is bőgött le, hiszen jó hangja van, sármos, és elő is tudja…..
comment:com Hírek kávé mellé 2015.08.04 13:30:00
Mitt Romney-val reklámozza magát a Late Show Colberttel.  Miután kiderült, hogy a 19 Kids and Counting című realityben szereplő család egyik sarja szexuálisan zaklatta a húgait (is), és a TLC levette a…..
Feltettem pár kérdést pár magyarországi tévének az LA Screenings nevű eseménnyel kapcsolatban, ami tulajdonképpen egy olyan tévés vásár, amin az összes nagy stúdió levetíti az új sorozatai első részét, hogy abból válogatva a világ tévécsatornáinak…..
DE HÁT MÁR MEGTETTE, BASZKI, kiálthat fel az átlag cc-olvasó, aki VV Zsu testét lassan jobban ismeri, mint a sajátját, mi ebben a nagy truváj? Az, hogy VV Zsu olyan szinten le lehet gatyásodva/el van keseredve, hogy lassan mindegy, hol, de mutogatni akarja a bóti csöcsöket. A Bors…..
comment:com Megújultunk 2015.03.11 13:02:54
Úgy 11 éve, ezzel a poszttal indult el az index médiamegmondó blogja, amire azóta a szerkesztőség egykori és jelenlegei tagjai közül nagyon sokan írtak és írnak is még, született 21 881 poszt, 436 001 komment, az összes lapletöltés 168 717 930 volt, a legjobb nap 336 976…..
thor80 2015.03.11 13:15:11
thor80 2015.03.13 11:35:50
@teszt123456789: láttál már statisztikákat, nagyokos?
thor80 2015.03.13 22:52:16
@asdf: Ha egy állásinterjún azt mernéd mondani, hogy konkrétan letojsz 9%-nyi látogatót, akkor már mutatják is a kifele vezető utat. Az 1024-es scroll pedig nem a látogatót minősíti, hanem azt, aki egy amúgy tökjő blogdesignt nem kódolt le rendesen.

Na mindegy. Ez nem fog álmatlan éjszakákat okozni.
A TV2 új programigazgatója, Shadia Nugud két hetet várt az Éden Hotel számai láttán, és mivel a közönségarány a célcsoportnak számító 18-49-ben nem igazán ment fel a várt szintre, húzott egy merészet, és egy órával későbbre (21:15-re) pakolta a taktikai-párkapcsolati…..
Az utolsó adás egy nagy szeressük egymást gyerekek volt, mindenki mosolygott és sírt, főleg örömkönnyeket persze, és ha jobban megnézzük, csak Fanni volt gyökér, de hát tőle nem vártunk mást, ugye. Robin nyert, mert a Dennist utálók tábora inkább rá adta le a voksát. Hogy…..
Szombat este a szokásosnál, vagy várnál nagyobb különbséggel (54-46 százalék arányban) nyert VV Dennis az eddig háromszor is győztes párbajról visszatérő VV Laci ellen, aki elflegmáskodta eddigi legfontosabb párbaját. Végül is, hogy a két nagyszájú gyökérből melyik került…..
thor80 2015.03.01 09:03:34
@Nick Leeson: Dennis nem csinált semmiféle showt. Az Fanni csinálta. Nélküle Dennis ugyanolyan tuja maradt volna, mint Dóri.
A párbaj pont olyan volt, amilyennek vártuk, Fanni sikoltozott és ostobaságokat beszélt, saját bevallása szerint három felest tolt, attól lett a szokásosnál is extrovertáltabb. A hárpinátornak is becézett csajt Laci komoly poénokkal oltotta, a stúdió közönsége néhol sírt a…..
thor80 2015.02.22 23:26:27
@sixx: neked Fanni volt az egyik kedvenced az elején. A BV-ben is elmondtad. A cikkből nagyon úgy tűnik, hogy mást már nem nagyon.
Bencus lebarnult és feltöltődött, ez egyértelműen látszik rajta, Costa Rica ilyenkor jó meleg tud lenni, meg máskor is, ha már itt tartunk. És igen, szerintem tudja, ki nyerte az Éden hotel harmadik évadát, de remélem nem spoilerezi el senkinek. A villában kajapara és kajagate volt,…..
A mai hogyvoltot Leninnel indítjuk: „Tanulni, tanulni, tanulni!”. Bár igazából ezt Szálin mondta, miután közösen kicsináltak pár százezer oroszt. De ez most lényegtelen, mert a villában máshogy szabadulnak meg az ellenfelektől. Viszont a szerkesztők jól ismerték fel, hogy…..
thor80 2015.01.23 22:42:21
@másodpéldány: Taktikázik. Miért baj? Főleg egy ilyen játékban? Akinek nem tetszik, annak ott vannak a tehetségkutatók.
thor80 2015.01.23 23:10:32
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mi köze a kormányellenességnek Erdélyhez?!
Tavaly a Comment:com elsőként írta meg, hogy egyetlen magyar tévécsatorna sem volt képes műsorra tűzni az ünnepek kötelező kellékét, a Reszkessetek, betörők!-et. A tragikus hír hallatán akkor azonnal megalakult a Petíció a 2013-as karácsonyi Reszkessetek…..
Két részre bontott műsorhoz kettészedett hogyvót dukál - asszem ezt az ősi albán kertévés mondást egy Tirana melletti barlang falára felvésve találták régészek a századelőn, mi meg nem vitatkozunk vele. Lilut a Nagy Eseményre egy combtőig (azért nem írom, hogy pináig, mert…..
Az MTVA is elmondta az álláspontját arról a médiatörténeti eseményről, amely az MTV szombat esti Híradójában történt. Ne várjon senki meglepetést, az MTVA semmi kivetnivalót nem talált abban, hogy a műsorvezető tények említése nélkül jegyezte meg meg nem nevezett…..
Tegnap este elhunyt Bajor Imre színművész, akinek a halála minden számottevő sajtófelületen kiemelten szerepelt, legyen szó a Tényekről, az Echo TV híradójáról vagy akár az MTI-ről. Egyedül a Hír TV és az M1 érezte úgy, hogy a színész halálhíre nem fér el a kormány…..
thor80 2014.08.07 16:41:39
Az animációs sorozatból ugyan egy részt nem láttam eddig, de a trailer alapján azt mondom, szimpatikusnak tűnik, különösen az utolsó pár kocka, ami láttán a monitorra köptem a kávét. A Comedy igen találóan Maci Laci - felnőtteknek szlogennel tolja a sorozatot, ami egy nemzeti…..
Évtizedek óta igyekeznek a labdarúgást igazi tömegsporttá tenni az USA-ban, de hiába igazolták le annak idején Pelét a New York Cosmosba, hiába rendeztek vb-t 1994-ben (aminek átlagos nézőszáma 68 991 volt, a legmagasabb evör) és rebootolták a MLS-t, a foci továbbra is a lányok…..
Lilu van, feketében, lófarokkal a fején (hátul, perverz állatok, HÁTUL), és szokásos vidámságával jeleni, hogy két bula lesz a döntőben, mert Debil nekifeszül Traktorosnak holnap. ha most nagyon geci akarnék lenni, és általában az akarok lenni, akkor aszondom, hogy el is lehetne…..
Nem ez volt a legmozgalmasabb epizód evör, na. Bencus nyit, piros pulcsiban, ami nem áll neki túl jól. Nekem sem, de én is leszarom, Liverpool-mezben fognak temetni. A 100. napi bulit látjuk az első szegmensben, és most megállnék egy kicsit, mert ezek attól, hogy egy ember beáll egy…..
Nekem bejön ez a sok golyó. A sajtóközleményből idézünk: A változás a svéd Modern Times Group médiacsoport tulajdonában lévő televíziós csatorna logója mellett a színvilágot és a vállalati honlapot is érinti. Az új dizájn házon belül készült: a VIASAT3 a dán…..
A tegnapi összefoglaló túl sok internetaranyat nem hozott magával. Még finoman ismerkednek egymással a villa lakói, még nem merik trú emberek módjára face to face elküldeni egymást a halál faszára, még nincs hova taktikázniuk, még nincs idióta feladatokkal telibe vert tematikus…..