Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hollauer Tibor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
Hollauer Tibor 2014.02.14 11:59:30
@Kalmár: 1. Az ország a '90-es évektől a multik és a bankok pénzéből tudott kimászni a csávából. Anélkül itt Albánia lenne. 10 év óta az EU pénzével is hasonló a helyzet. Indítsunk háborút a multik, a bankok és az EU ellen, aztán haljunk éhen. Jó program.
2. Nincs olyan szegény ország, amelynek ne lenne egy vékony, dőzsölő elitje.(Lásd Bosznia). Ezek aztán fossák az ilyen kommenteket, mert nekik létkérdés, hogy minden maradjon változatlan, akármekkora is a nyomor ennek következtében. Egyébként kritizálni, leplet lerántani kockázatos, ezt kormányunk már többször értésére adta az ilyesmikre vetemedőknek. Kormánysegget nyalni nem az. Nyugodtan megtehetné álnév mögé bújás nélkül is. Akkor talán valami súlya is lenne annak, amit mond.
Hollauer Tibor 2014.02.14 12:11:49
@Bánik Eduárd: Üdv a nevüket felvállalók kis létszámú klubjában. Javaslom, hogy:
- Csak olyan helyeken kommenteljünk, ahol mindenki vállalja a nevét
- Csak azoknak válaszoljunk, akik névvel kommentelnek.
Szerintem az álnév használat és a hozzászólások szinvonala között lényegi a korreláció.
Tegnap éjjel a főváros több pontján furcsa, megmagyarázhatatlan, mennydörgésszerű, mély robajlásokat, robbanásokat lehetett hallani, többek között ott, ahol éppen ezt írom, Zuglóban is. Reggelre persze megszületett a "hivatalos" magyarázat: az egészet egy tűzijáték okozta, amit egy dunai hajóról…..
Hollauer Tibor 2014.02.02 15:39:30
@Magyarország jobban teljesít: Így igaz. Mi Ürömben kaptuk fel rá a fejünket. Inkább hasonlított 5-6 vadászgép Bp. Feletti körözésére, mint tűzijáték zajára. Mondom ezt pár tucat aug. 20-i tűzijáték tapasztalatával a hátam mögött. Azok évtizedek alatt egyszer sem jártak ilyen hanghatással. De nem kétséges, hogy ez is tűzijáték volt, csak most másképp fújt a szél. ( Csak nem fogok hülyét csinálni magamból...)
Hollauer Tibor 2014.02.02 17:54:47
@petivagyok: Petikém, neked van igazad, de látod az álneves ufók megpróbálnak terelni! Legalább mi, normálisak ne hagyjuk magunkat megtéveszteni! Tibi.
Helyzetjelentés Afriká az Európai Unióból. A szegénység növekedésére figyelmeztet az európai munkaképes korú lakosság körében az Európai Bizottság kedden közzétett jelentése.    A brüsszeli testület közleménye szerint ez a gazdasági válság…..
Hollauer Tibor 2014.01.25 17:23:09
@apanna: Teljes mértékben igazad van. Pár napja beszéltem egy jelentős pénzügyi alap munkatársával, és megkérdeztem, miért nem fektetnek amegújuló energia ágazatba, ami évtizedekre új konjunktúrát és rengeteg új munkahelyet jelenthetne. Azt mondta azért, mert az ügyfeleik szarnak ezekre a dolgokra, és 20-30% hasznot várnak el évente, amegújulókkal elérhető 8-10% hidegen hagyja őket.
Amikor a néhány száz munkahelyet teremtő paksi beruházásra 10-12 milliárd euró értékben bő harminc évre elköteleződik a magyar kormány jogosan merül fel a kérdés: vajon végzett-e összehasonlító tanulmányokat a paksi bővítés és egy hasonló léptékű, a zöld gazdaság…..
Hollauer Tibor 2014.01.23 21:20:09
@Permian: Egy ilyen szakmai blogon az álláspontját névvel vállaló szerző mondanivalójához miért kell álnévvel hozzászólni?! Mi az a rohadtul titkolandó dolog, ami miatt nem tudhatjuk, hogy ki az, aki "kikéri magának..."?
Ahhoz képest, hogy milyen kevesen nézték, és milyen szar lett, a Marslakók című sorozatot kiemelten fontos projektnek tekinti az Átlátszó, Bodoky Tamás egykori indexes kollégánk oknyomozó hírportálja. Érthető persze a lelkesedés, a bíróság ugyanis kérésükre nyilvánosságra…..
Hollauer Tibor 2014.01.16 13:09:03
@Patreides: Mondjuk a Jáksó akkor lenne f...a gyerek, ha beszerkesztettné ezt a cikket a heti hetesbe...
Hollauer Tibor 2014.01.16 15:33:38
@TH: Basszus, én is láttam már 1 milliárd feletti,számlatömbös kézzel írt számlát...dehát jogos is, minek az a sok flanc, számlázóprogram, meg hasonlók, ha úgyis megy a bicnic.
Példátlan gyorsasággal indult meg a NAV ügyben a nyomozás. Igaz nem az ügyet kirobbantó Horváth András bejelentése alapján. A hatalomnak ma Magyarországon nem az a fontos, hogy egyes kivételezettek ne tömhessék degeszre a zsebeiket a közösből. Nem az a fontos, hogy felszámolják…..
Hollauer Tibor 2013.12.20 12:21:23
@MACISAJT: Maga egyszerűen egy hazaáruló, azok közé tartozik, akiknek semmit nem számít ennek az országnak a jövője. Ha van ebből közvetlen haszna, ha nincs.