Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsanna Lévay

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Voltál már úgy, hogy nem tudtad ébren vagy-e vagy álmodsz?” – kérdezi Neo, a Mátrix című film hőse. Ez a film, melyben az emberi tudat számára mesterséges világot alkotnak. Olyan világot, amellyel eltakarják szeme elől az igazságot!Én jó ideje úgy érzem, hogy itt…..
Jobbegyenes Morális szex 2014.06.24 13:47:17
Az ember fia néha komolyan elgondolkodik azon, most azonnal pakolja be az asszonyt a kocsiba és a lehető legnagyobb sebességgel húzzon le az első vízpartra pecázni, fröccsözni, vagy lángost enni a létező legnagyobb távolságra a magyar belpolitikától, de hát a szabi még messze, meg…..
Azt se nagyon gondoltuk volna még pár hónapja, hogy egyszer Tarlós főpolgi tűnik majd egy vitában kultúrembernek. De most ott tartunk, hogy szombati közleményében szinte sírva könyörög, hogy vegyék már komolyan a hármas metró bajait, ne vonják már el az uniós forrásokat a…..
Zsuzsanna Lévay 2014.06.15 14:23:58
@Én, Claudius: Ön viszont jobbos ellenére is egy nagy tudatlan agymosott balfasz.
Amikor megszületett az a nemzedék, amelyhez én is tartozom, a világból már kiveszett az aggyal és szívvel is bíró lényeknek kijáró gyámolítás. Az előző nemzedékek romboló munkája oda vezetett, hogy a világ, amelybe beleszülettünk, ne adhasson többé biztonságot vallási…..
Zsuzsanna Lévay 2014.06.09 18:46:04
Elég gané dolog az, amikor a médiamunkást úgy baszarintják ki melóhelyéről, hogy már elköszönni se tud a rajongóktól. De ez egy igen-igen-igen kemény világ, az esélyét sem szabad megadni, hogy emberünk búcsú helyett még verbálisan jól picsán rúgja volt munkáltatóját…..
        Prinz Dániel az átlatszóoktatás.hu-n írta meg a legtisztességesebben, hogy mi történt. Tóth Zoltán egykori államtitkárt (Orbán Viktornak is volt államtitkára 1998 és 1999 között), választási szakértőt megbízott előadóként alkalmazta az ELTE. Tegnap dr. Pesti…..
Kísért az MSZP 2002-es kampányszlogenje: Több pénzt az embereknek!  Ha csak erről a két plakátról szerezhetne infót az választópolgár a Jobbikról és az Együtt-PM-ről, azt is hihetné, hogy minimális a különbség a két párt filozófiája között. Hisz ugyanazzal…..
Van aki a kolbászát, van aki a tojásait mutogatja: a politikusok számára a Húsvét kötelező alkalom a facebook posztolásra, illetve irdatlan méretű sonkával való pózerkedésre. Vezető politikusaink facebookos húsvéti jókívánságait szedtük össze. Orbán Viktor híres…..
Zsuzsanna Lévay 2014.04.21 17:23:16
@béla a görög: Teljes egyetértésem. Hányingert kapok tőle.
Turbófokozatra kapcsolt a fideszes torzítómező: a tegnapi napon két olyan hír is napvilágot látott a nemfideszes sajtóban, amelyből egyértelműen látszik: a kampány hevében a kormányzat már a sajtószabadság látszatára sem ad.  Az egyik eset Rogáné, akinek a rugalmas falainak…..
Zsuzsanna Lévay 2014.04.02 22:40:56
@házelnök: Csak nem azt közlik hogy semjén is részt vesz vona mellett a Pride-on ? Mert neki is ott a helye.
Már többeknek feltűnt, hogy Orbán Viktor és vezetőtársai jártukban-keltükben jobb esetben csak politikai, rosszabb esetben végzetes szerencsétlenségeket hoznak a velük találkozó politikusokra. Az Orbán-átok legújabb áldozata Robert Fico, aki csütörtökön még gyanútlanul átadott Orbánnal egy el sem…..
Zsuzsanna Lévay 2014.03.30 20:58:45
@9mmPara: Sajnos te ezek szerint túlélted !
Ennyi boldog arcot tán még sose láttunk szépséges fővárosunkban. A frissen megnyitott négyes metróban lelkesen szemlélődő, fotózó tömeg, tényleg csak egy jó kis szökőkutas gruppenszex hiányzik. A Gellért téri állomás überfasza, mondjuk megőszülsz, mire kijutsz: két…..
Zsuzsanna Lévay 2014.03.29 13:00:09
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: A törpe adta át méghozzá nagyon büszkén. Tehát ez a fidesznyikek teljesítménye!
Welsz Tamás halálának körülményeiről semmit nem tudunk. Vagy éppen ellenkezőleg, tudunk mindent, ha a neve alatt futó beszélgetéseket olvassuk, csak el kell dönteni melyik variáció áll hozzánk közelebb: - A pintérpribékek közé beépült szocialista alvó sejt végzett vele,…..
Zsuzsanna Lévay 2014.03.24 22:22:19
@kedves okos honfitársaim: Lapít az egész mocskos maffiózó orbán banda is mint szar a fűben. Annyi a bűnük hogy évekig lehetne vizsgálni őket. Te is egy fidesznyik pincepatkány vagy. Ott a helyed a birkamenetben.
Hiába akarunk mi minden reggel román vért inni, a románok pedig ugyanezt a magyarok vérével, a helyzet az, hogy mindannyian a ciános vizet fogjuk kapni. Évek óta fújom, hogy abba kéne hagyni ezt a „román elnyomás”, „román megszállás alatt élünk” stb. szöveget. Röhejes,…..
Alig került föl a netre, a kormányváltás kampányfilmjét máris jó néhány kritika érte. Leginkább azért bírálják, mert hosszú – egyhangú, unalmas –, ráadásul mindemellett inkább melankolikus és szomorkás, mint szavazásra mozgósító. A hír24 választási oldalán Tóth…..
Zsuzsanna Lévay 2014.03.19 11:47:37
@PAPÓ38: Románis nektek való hely a fidesznyikek és a jobbikosok számára. orbánt ott legalább megfingatnák.
Emlékszem Victor Ponta sértésnek érezte hogy orbánhoz merik hasonlítani, és igaza is volt. orbánhoz fogható mocskos politikus még nem volt széles e hazában.
Kicsi vagyok, székre állok, onnan egy nagyot kiálltok, hátha végre egy kibaszott nagy szürke bikának látszok! De pszt! Figyeljetek jól, ti kiválasztottai a nernek, megsúgom nem csak a választási törvény lejtését, de még a csillagok állását is mi rendeztük el:   Cuki nem?…..
Zsuzsanna Lévay 2014.03.18 18:51:56
@Csekkliszt#10: Hát te nem tudtad ? Pedig ez már jó ideje köztudott róla.
Ha majd a kölök felnő és megkérdi, Apa, mi a rücskös faszér gyalázza mindenki a nemrég megbukott Orbán-rezsimet, egy dátumot fogok a figyelmébe ajánlani. Ide skubi skac, ha gyorsan át akarod látni, ugorjunk vissza 2014-be, egészen pontosan március 13. a megfelelő céldátum. Azon…..
Zsuzsanna Lévay 2014.03.16 11:11:37
@nemigenértem: orbán sosem volt jó politikus csak egy hazug hataloméhes felcsúti gyökér. Ha neked a felcsúti kappanhangú csüngőhasú a kedvenced és még politikusnak is tartod ezt a gyáva férget akkor menj az orbán oldalra nyalni. Putyin meg jól megszopatta a hülyét. Putyin nem véletlenül terített a titkos szerződésből. Ezek a mocskok hiába titkosították minden kiderült. Ócska pincepatkány az egész fidesznyik bagázs.
Zsuzsanna Lévay 2014.03.16 11:27:03
@Diorella Queen: @♔bаtyu♔: Nekünk nem mondja meg senki hogy kire kell szavaznunk. Mi az eszünk és a szívünk szerint szavazunk. Nem úgy mint az elbutított fidesznyik birkák akiknél hatalmas a fejekben a sötétség.
A batyu nevezetű pincepatkánynak meg üzenem hogy ők mennek a kukába,mert odavalók. Szemét hazug maffiózó banda. Ezek nem hogy még 4 évet de egy percet sem érdemelnek. Még az élettől sem.
Amikor két évvel ezelőtt Orbán váratlanul azzal állt elő, hogy nemzetközi puccskísérlet zajlott ellene, és abban a CNN is benne volt, mindenki csodálkozva nézett, hogy ezt most honnan rántotta elő. Nekem akkor volt egy - félig-meddig viccnek szánt - ötletem, amit itt a blogon…..
Zsuzsanna Lévay 2014.03.07 07:27:27
@Nils. H: Hát az tragédia lenne az egész ország számára. A narancsbolsik esze teljesen elment.
Egyre jobban kedvelem én ezt a Ferit. Sokan és sok helyen leírták már, hogy a baloldal "elmúltnégyéves" útkeresésének legnagyobb nyertese és mestertrollja Ferenc.  Van aki már a hajóhídon látja, szerintem meg egyszerűen felkapaszkodott a kínálkozó lehetőségek hátára és…..
Zsuzsanna Lévay 2014.02.20 19:38:08
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A jobboldalét. Pedig nekünk ebből a rémálomból amit orbáncék művelnek 4 éve már nagyon elegünk van. A média a jobboldalé, de mi teszünk arra a sok mocsokra amit az Összefogásra akarnak kenni. Pedig a fidesznél annyi mocsok van hogy felsorolni sem lehet. Persze a buzeráns poltpéter mindent megakadályoz hogy kitudódjanak.
Örülünk, Vincent? Lejt a pálya 2014.02.18 21:56:37
A közvélemény-kutatók szerint a Fidesz jelentős előnnyel vág neki a 2014. áprilisi országgyűlési választásnak. „Úgy fair, hogy a választások előtt több mint egy évvel minden részletszabályt mindenki pontosan ismerhessen” — mondta 2012 júliusában Orbán Viktor, de aztán…..
Zsuzsanna Lévay 2014.02.19 11:14:42
@f.domino1: Mi azt reméljük hogy ti húztok el innen de örökre. Vissza se nézzetek. Menjetek az elmebeteg vezéretekkel Kínába. Ott nektek még túl jó is lenne, de legalább elvtársaitok között lennétek.
Érdekes jelenség alakult ki Fletó tegnapi évértékelője alatt/után: az élő közvetítés megszakadása miatt az ATV faszbúkján kitört a forradalom, és Ferenc hívei verbálisan "seggbe dugdozást" helyeztek kilátásba, mire Somogyi Zoltán műsorvezető finoman szólva is…..
Zsuzsanna Lévay 2014.02.17 09:36:01
@É2I: A buzi te vagy agymosott birka. Visszamehetnél az akolba bégetni és az elmebeteg orbánc seggét nyalni.
Én mint kívülálló azt láttam nem is egyszer hogy az ATV riporterei Gyurcsány és DK ellenesek. Somogyi csak ne háborodjon fel, amióta a betelefonálós műsort ő meg az az Emília vezeti szar lett a műsor vezetése.
A Gyurcsány beszéd egyébként nagyon jó volt és ült is a mocskos jobboldalon. Az ATV pedig nézzen jobban magába.
Zsuzsanna Lévay 2014.02.17 09:41:01
@♔batyu♔: Csökkenti miután 30 %-al megemelte.

Subject: Fwd: Fw: GázÁR

Rezsicsökkentés? Parasztvakítás!

Így lehet hülyíteni az agymosottakat!

1 m3 gáz ára áfával együtt:

2010. február hónapban 121 Ft (még Bajnai kormánya idején)

2011. február 151 Ft (már Orbán kormánya idején) (hoppá-hoppá)

2012. 154 Ft (Orbán kormánya) (újra hoppá-hoppá)

2013. 137 Ft (Orbán kormánya) hurrá, hurrá !!!

"2014. harcba szállunk a Magyar Csapattal, és egy újabb hatalmas győzelemmel – amiért hálás szavazatainkat várják az állítólagos csökkentők – talán „leérjük” Bajnai 121 Ft/m3 piszkos, mocskos, szemét gázárát."

Örvendjünk, de azért az sem árt, ha nem vagyunk nagyon hülyék. Aki nem hiszi, nézze meg a számláit, amiket 5 évig meg kell őrizni. Mellesleg a gáz világpiaci ára - ami minket is érint - az elmúlt évben JELENTŐSEN ( kb. 20 %-kal) csökkent. Mi magyarok is olcsóbban kapjuk, ezért lehet csökkenteni, mint már hónapokkal korábban szinte egész Európában.

Kinek is legyünk hálásak ezek után? Csak nem Putyinnak? A GAZPROM-nak?

Nos lehet számolgatni, hónapokat, éveket összehasonlítani, és egy kicsit gondolkodni... HOGY AKKOR MOST MIRŐL BESZÉLÜNK? - ahogy itt errefelé mondják.
A davosi Világgazdasági Fórum résztvevőitől azt kérte, hogy: "Arra kérlek benneteket: biztosítsátok, hogy a javak szolgálják, ne uralják az emberiséget” És a hír, ami csak érintőlegesen kötődik a témához: Újra elrendelték a letartóztatását Nunzio Scarano…..
Zsuzsanna Lévay 2014.01.22 19:00:49
@tisztapista: Ugyanezt orbánnak és bandájának is el lehet mondani.
A kormany.hu nem sokat gondolkozott azon, hogy rezsicsökkentő fórumok esetleg fideszes pártfórumok és az erről készült videóknak talán nem a kormányzati portálon van a helyük, ugyanis kitettek egy 64 perces videót a tegnapi óbudai rezsicsökkentő fórumról, ahol a két népszerű…..
Zsuzsanna Lévay 2014.01.22 17:23:52
@Algopirin: Nem te jobbos barom, mert ez a szar dilettáns kormány sokkal szarabbul csinál mindent amihez hozzányúl. Az ország eladósítása, kifosztása pedig általuk most is folyamatban van. Ezek a férgek csak lepusztítják az országot. A rezsicsökkentés parasztvakítás. Már csak az agymosottak hisznek benne. Te meg vedd be a gyógyszered hátha attól egy kicsit is normálisabb leszel.
Zsuzsanna Lévay 2014.01.22 17:26:22
@Meridian74: Fel van ismerve a Hókuszpók orsós és a maffia bandája a fos !!! Ezt minden normális ember tudja aki elmegy majd szavazni április 6.-án. A fityisz szemináriumodon erről nem volt szó seggnyaló ?
Zsuzsanna Lévay 2014.01.22 17:29:35
@// Gery Greyhound: Minket normálisokat nem kell megfizetni mint titeket akik seggnyalással vagytok elfoglalva és viszonzásképp még esetleg bevesznek a birkamenetbe.