Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EZsolti

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Isten családja az élő Isten gyülekezete, az igazság oszlopa és alapja." (1. Tim. 3:15 - GW fordítás) Arra kaptál elhívást, hogy tartozz egy közösséghez és ne csak higgy! Még a tökéletes és bűntelen Édenben is azt mondta Isten: "Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok…..
"És mi nem pártolunk el tőled. Tarts életben bennünket, és mi segítségül hívjuk nevedet!" (Zsoltárok 80:18) A levegővétel azon kevés funkciók közé tartozik a testedben, amelyeket önkéntelenül hajtasz végre - de ezt is teheted akár figyelmesen is. Amikor arra figyelsz, hogy…..
 "Őbenne van - az ő vére által - a mi megváltásunk, bűneink bocsánata is; kegyelme gazdagságából." (Efézus 1:7, GWT fordítás) A történelem során sok vallási tanító volt, akik nagyon sok jó dolgot mondtak,  de ami megkülönbözteti őket és Jézust az az, hogy Jézus…..
"Valljátok meg azért egymásnak bűneiteket, és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok." (Jakab 5:16, LB fordítás) Az első lépés a megbocsátáshoz vezető úton, hogy beismered a bűnösségedet. Ezután pedig fel kell vállalnod a felelősséget a bűneidért. Mi a…..
„...röviden írtam, bátorítva titeket és bizonyságot téve arról, 
hogy az az Isten igazi kegyelme, amelyben álltok.” (1 Péter 5,12b NLT fordítás) Sok buktató van az élet maratonján. De tekintet nélkül arra, hogy épp min mész keresztül,
 számíthatsz Isten megtartó…..
"Ne félj, hanem szólj, és ne hallgass." ApCsel 18:9 (UF) Ha valaha is volt egy olyan üzenet, amelyre szüksége van a mai társadalomnak, akkor ez az: "Ne félj, hanem szólj, és ne hallgass" ApCsel 18:9 (UF). Egy olyan világban, amely tele van ötletekkel, és egy olyan hitekkel teli…..
"A bölcs, érett embert az értelméről ismerik. Minél kedvesebbek a szavai, annál megnyerőbb" (Péld 16:21 TEV fordítás) Észrevetted már, milyen sok nehéz természetű ember él a világban? Volt már arra késztetésed, hogy neked foglalkoznod kellene velük? Tudod mik azok az…..
"Azoknak pedig, akik e világban gazdagok, parancsold meg, hogy ne legyenek gőgösek, és ne a bizonytalan gazdagságban reménykedjenek, hanem Istenben, aki megélhetésünkre mindent megad nekünk." (1Tim 6,17 NCV fordítás) A teremtésben egyedül az ember aggódik. A növények vagy az…..
"A jótéteményben pedig meg ne restüljünk, mert a maga idejében aratunk, ha el nem lankadunk." (Gal 6,9) Minden farmer tudja, hogy amit az egyik évszakban vet, azt a következőben fogja learatni. Tavasszal ültetünk és ősszel betakarítunk. Az út, amelyet éppen most választasz,…..
Maradjatok összeköttetésben, hogy gyümölcsöt teremjetek! "Maradjatok énbennem, és én tibennetek. Ahogyan a szőlővessző nem teremhet gyümölcsöt magától, ha nem marad a szőlőtőn, úgy ti sem, ha nem maradtok énbennem." (Jn 15,4) Mielőtt Jézus a keresztre ment, azt mondta a…..