Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Terzimalukko

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv!   Hiányoztok! Hiányzik a Szaturnusz. Hiányzik, hogy figyelnek rám, hogy törődnek velem. Hiányzik, hogy ha felteszek egy kérdést, akkor válaszolnak rá. Itt nem válaszol senki. Ha mégis, akkor az bizonyosan hazugság. De legalábbis az igazság elhallgatása. Itt a Földön…..
Terzimalukko 2016.04.11 00:02:06
@Timár Ágnes: jajjjj, lemaradtam... A nő még mindig tetszik. Nem tudja. Legalább is tőlem nem. Pontosabban verbálisan nem adtam tudtára. Olvasom tovább. Puszi.
A régi agyagbányából Moszkva térré avanzsált közlekedési csomópont felújítása folyamatosan napirenden van. A választási időszak kedvenc témája szokott lenni, mert sajátos elhelyezkedése miatt három polgármesterjelölt is tudott kampányolni a rendbetétel időszerűségével. A…..
A kistarcsai negyvenes goás rendesen odabasz a stílusnak, (meg a tapétának azzal a díszcsíkkal), kreatív, életigenlő, bolond, EREDETI, minden. De szerintem csak szar papírt kapott anno. Nade, idézném: "MŰVÉSZLELKŰ STÍLUS TERVEZŐ VAGYOK. KÜLÖNLEGES SPORT-DANCE RUHÁK ÉS EGYÉB…..
Az úgy volt, hogy a házasember ösztönöm megsúgta: ha szombaton két gyerekkel felvértezve elmegyünk gigantikus játszószőnyegért a kék-sárga áruházba, akkor aznap már nem jutunk ki a Hungaroringre. Ez a fajta ösztön előbb-utóbb mindenkiben kialakul és százból százszor bejön,…..