Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foreigner

41 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy lakást szerettünk volna kiadni. Csak így egyszerűen. Egy rendes, becsületes bérlőnek. Mondjuk hosszú távra, hogy ne kelljen havonta meghirdetni. Két nagy szoba, galéria, a hozzá való helyiségek, mint fürdőszoba, konyha, előszoba, jó állapotban, szép házban, rendes, csendes…..
foreigner 2011.12.19 00:18:30
Vigyázat! Eszméletlen ötlet következik! Férfiak! Ha ez beválik, akkor itt a megoldás az összes vásárlás kibekkelésére! Nincs több ácsorgás a női ruhaboltok próbafülkéi előtt, nincs több malmozás a szépségápolási kellékek előtt amíg kedvesünk púdert választ magának,…..
2perc Fültágítós szivatás 2011.04.11 20:33:00
Szeretnél nagyon menő pólót nyerni? Likeolj minket facebookon! ;) --->..
2perc Na, ez durva 2011.09.04 12:33:00
foreigner 2011.09.09 22:21:04
  Fogyókúra mellett is vígan fogyasztható. Napi 20 torta ajánlott. Egyébként le a kalappal még az előtt is, aki normál méretben el tudja ezeket készíteni. Így meg aztán főleg.....
Egy otthonszülésnek szükséges, de nem elégséges feltétele az, hogy valaki otthon akar szülni. Az otthonszülés szándéka fennállhat már a terhesség első percétől kezdve, de "tervezett otthonszülésről" csak a 37. hét után lehet beszélni: az csak a terhesség legvégén dől el,…..
Kicsit meglepő. Prücsök ugye 2009* 1999 októberétől van nálam, és nyarától ismerem. Akkor se volt már kölyök. Szóval 10,5 éve ismerem, ergo legalább 11 éves, szóval nem fiatal.Az eredményei azonban kitűnőek :))) Se a májának, se a veséjének, semmijének semmi baja, pedig…..
A nők semmivel sem elégedettek magukkal kapcsolatban, miért pont odalent lenne más a helyzet. Évtizedek óta próbálnak javítani legintimebb testrészükön, sokszor kárt okozva ezzel. Íme a top 6 muff hülyeség. (forrás: Alternet)1. Intim dezodor. Már a hetvenes években küzdött a…..
foreigner 2010.02.04 17:44:51
@automatonaliza: Nincs ideg a hüvelybejáratnál??? Atyaég! Ez akkora butaság, hogy el sem hiszem, hogy komolyan írtad.
Egyébként Te a Bartholin-mirigyről beszélsz, nem a G-pontról, az ugyanis nem mirigy.

@Scala: Aki hisz a homeopátiában, ne csodálkozzon, ha a pasik nem tartják egyenrangúnak.
Csöngettek. Ilonka néni volt, szorosan a nyomában ott toporgott a férje.- Jajj, drága Mérnök úr! Segítsen már, az uram mindenáron kelep akar lenni.- Nem kelep, celeb! - torkolta le Ernő bácsi szigorúan.- Jó, de annak semmi értelme! - replikázott Ilonka néni.- Hűha - gondoltam…..
tvblog Fenyegetik Joshi Bharatot 2009.09.24 18:33:00
Öntsünk tiszta vizet a pohárba: nem nézem rendszeresen Joshi Bharatot, inkább csak részleteket kapok el a műsorból. Viszont ezek láttán sosem értem a habzószájú véleménynyilvánítókat, akik valószínűleg nem nézik a talkshow-t (vagy nézik, hogy utálkozzanak, mint Howard Stern…..
 Nemrég írtam a tanárverésekről egy posztot, s meglepett, hogy a viszonylag kevés hozzászóló közül többen is megemlítették, hogy őket bizony a tanárok verték diákkorukban. Én nem gondoltam, hogy ez ilyen általános jelenség volt, merthogy engem is jó párszor megvertek, de…..
foreigner 2008.12.14 16:04:23
Krisz hozzászólásához írnék.

Többször írta, hogy akit vertek, az maga sem képes anélkül gyermeket nevelni, hiszen nem tudja hogyan kell. Ezt vissza kell utasítanom.

Régen sokat foglalkoztam gyermekekkel, hiszen középiskolában óraadóként, egy alapítványnál pedig nehéz sorsú gyermekek mentoraként dolgoztam évekig és a testvéreimnek összesen 5 gyermeke van, akik sokat voltak velem. Most például egész nyáron nyaralt kettő közülük. Soha, egyiket sem ütöttem meg, eszembe sem jutott, pedig néha elég nehéz helyzeteket kellett megoldani. A legdurvább nevelési módszerem az volt, mikor némelyiknek elmagyaráztam, hogy értékelje, hogy ne ütöm meg, mert ha nem viselkedik, akkor mehet az anyjához.

Most hatodik hónapos várandós vagyok és már az elején kifejtettem az apának, hogy egyetlen egyszer sem ütheti meg a lányomat. El sem tudom képzelni, hogy valaha kezet emeljek egy gyenge, védtelen, rám szoruló teremtésre. Azt gondolom, hogy értelmes magyarázattal felfogja ő is (a saját szintjén), hogy mit miért szabad és mért nem. Eddig bejött.

Pedig ütöttek engem is. Iskolát is váltottam egy szadista biológiatanár miatt (akinek az apja életét mellékesen az édesanyám mentette meg). Rettegtem az orosztanártól és felsőben az osztályfőnöktől is. Szüleim afféle régimódi stílusban neveltek, így otthon is kaptam néha. Volt, hogy az agresszió leengedése miatt, volt, hogy "jogosan", mégis imádom őket. Ha mindenkinek ilyen szülei lennének, jobb lenne a világ.

Gyermekként önbizalomhiányos, béna, ügyetlen, félénk kislány voltam telve félelmekkel. Mára szerencsére kinőttem, de még ma is szívesen megfojtanám egy kanál vízben azt a három 'tanárt', aki megkeserítette a gyermekkoromat.

De nem fogok megütni soha gyermeket. (Felnőttet se, de ez nem ide tartozik.) Elképzelhetetlennek és elfogadhatatlannak tartom bármilyen erősségben, bármilyen formában és bármilyen okból is.

A verés, az agresszió agressziót szül és így nincs létjogosultsága civilizált emberek között. Aki pedig a tetejében egy védtelen gyermeket üt, az nem való se tanárnak, se szülőnek. Így gondolom.

Elnézést a hosszúságért.
Többen állítják, hogy nem létezik 1 Ft-os jegy. Az alábbiakból azért kiderül, ha mindenben követjük a lokosztos alapelveket, utazhatunk nevetségesen olcsó repülőjeggyel. A példában a végösszeg 0.01 euro egy januári Bréma-Budapest…..
foreigner 2008.11.25 11:34:17
Szerencsére az alábbi incidensnek nem én voltam az áldozata, csupán szemtanúja voltam. Egy ismerősöm leinvitált vidékre egy hétvégére és jöttek a haverjai is, akiket előzőleg nem ismertem. Nem egy értelmiségi társaság, de amíg józanok voltak, egész kedvesnek, normálisnak…..
mind the gap Bevezető 2008.04.09 00:15:00
1968-ban a londoni metró vezetői megunták, hogy folyton figyelmeztetniük kell az utasokat a szerelvény és a peron közti résre. Ez a rés amúgy annak köszönhető, hogy sok állomás nem egyenes, hanem íves (az egyik leglátványosabb példa erre a Central line Bank nevű megállója).…..
Napjaink Dohánymentes világnap 2008.05.31 00:00:00
Napjaink Hősök napja 2008.05.29 00:00:00
Napjaink A kihívás napja 2008.05.28 00:00:00
Napjaink Nemzetközi tejnap 2008.05.27 00:00:00
Napjaink Nemzetközi gyermeknap 2008.05.25 00:00:00