Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beengedő vilma (törölt)

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyászos látképpel vesszük fel az első évad végén elejtett fonalat. A nagyváros utcáin kóbor kutyák eszik a halottakat, azok meg más halottakat öszögetnek lágy halálhörgés kíséretében. Rick a távbeszélő készüléken tájékoztatja az első évad első részében feltűnt…..
beengedő vilma (törölt) 2014.03.05 14:56:55
@Angoltanár 38: azér ez inkább pénzkérdés tudod? minél később veszel meg egy évadot, annál olcsóbb...ha nem bírod kivárni, töltsd le.
Össze-vissza ugrálunk az időben és a kihallgatások elérkeznek a lényegi részükhöz. A nyomozók eljutnak Ledoux-hoz és látszólag megoldják a gyilkosságot, de a kihallgatók kérdései egészen más irányt vesznek. Mi történt a Ledoux ügy után Martyval és Rusttal? Mit akarnak a…..
Gyurcsány Ferenc bedobott egy témát az egyházak finanszírozásával kapcsolatban. Ez önmagában nem lenne érdekes, mert pártja már annak is örülhet, ha a parlamentbe bejut, azonban a témát felkapta Brendel Mátyás és úgy neki esett, mint dühös kutya a lábtörlőnek nagyon jó…..
beengedő vilma (törölt) 2013.12.10 10:36:49
@beengedő vilma: milyen mária?
beengedő vilma (törölt) 2013.12.10 10:48:06
@politikailagnemkorrekt: nem én akarom megmondnai, hanem az anya döntése kell legyen! nehogy már az állam vagy az egyház beleszóljon ki mit csinál a testével!! na az lenne a nácizmus!
beengedő vilma (törölt) 2013.12.10 11:01:16
@politikailagnemkorrekt:

csökött agyad inkább neked lehet a stílusod miatt.
valószínűleg elborította vér a dühtől, ami tipikusan gyűlölködő embereknél szokás, akik képetelenek elfogadni, hogy mások, másként gondolkodnak. mindig csak rá akarják erőltetni a saját véleményüket a környezetükre.
fogadd el, hogy emberibb dolog hagyni másokat dönteni még az abortuszról is.
A vasárnapi Döntés ilyen volt: Négyen maradtak az utolsó Döntésre az X-Faktorban, és ha agyonvernek egy Voice-Bibliával, akkor sem tudnám megmondani, ki érdemelné meg a jövő heti finálét, amiben viszont egy csaj már tuti lesz, ugye. Mindez persze lényegtelen, mármint az, hogy én…..
Iránról a legtöbben csak a hírekben hallunk, és általában elég ijesztő (vagy ijesztőnek szánt) dolgokat. Pedig az egykori Perzsia olajban gazdag, változatos ország, rengeteg pozitívummal – derül ki Viktória mai írásából, aki persze a negatívumokat sem hallgatja el, mert…..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
beengedő vilma (törölt) 2013.12.05 14:18:55
@CheetahRabbit: nem sixxben forrong a gyűlölet, hanem a jobboldalon cigányozó, zsidózó, komcsizókban...
beengedő vilma (törölt) 2013.12.05 14:38:04
@beloke: elkeseritő és egyben vicces, hogy mennyi álszenteskedő ember nem tud poénra venni dolgokat.
beengedő vilma (törölt) 2013.12.05 15:45:12
@beloke: ha nem érted a viccet, hiába magyarázzuk...egyszerűen csak röhögünk az egész magyar közéleten. és légy erős: nem csak a kormányon, hanem az ellenzéken is ugyanúgy, pártatlanul.
Láthattuk egy elképesztő animgifen hogyan változott Buda vára az elmúlt néhány száz évben, de vajon milyen volt a Mátyás korában? Amikor ez volt az Itálián kívüli reneszánsz fellegvára? Néhány fiatal gondolt egyet és megrajzolta, majd filmre vitte. A trailer itt az Urbanistán…..
Rettentő kínos lehetett népnemzeti keresztyén köztévésnek lenni tegnapelőtt reggel kilenc előtt nem sokkal, ugyanis egy háromperces szegmensben a Coming Out című filmet kellett promózni a csatorna Ma Reggel című műsorában. Kellett, hiszen a producere az a Kálomista Gábor, akinek a…..
Elvek. Fennkölten hangzó és jól eladható szlogen, hogy az elvek számítanak leginkább, hiszen azok adják egy civilizált társadalom tartását, ideológiai megalapozottságát, hogy mit tart követendő értéknek, és melyek azok a magartások, amelyeket ki kell gyomlálnia. Amolyan…..
beengedő vilma (törölt) 2013.11.28 14:58:58
@Alal: látod észre sem vettem az aláíráést, mégis kiéreztem a cikkből a tömény feminizmust
E poszt élesítésével egy időben mutatják be a Design Terminálban a Graphifesten, milyen is lesz a BKK új metró-(M), HÉV- (H) és dunaihajó- (D) logója. Pontosabban, hogy melyik pályamű nyert. Mivel én is ott ültem a zsűriben, kedves Urbanista-olvasók elsőként ismerhetitek meg a…..
Vízfej. Koszfészek. Bunkók. Fenti minősítések előszeretettel kerülnek elő, ha Budapestet kívülről szemléli valaki. Tény, hogy a város nem tökéletes. Tény, hogy a lakói sem azok. De Budapest ettől függetlenül csodálatos. Nem kívánom azonban a Halászbástyától a Galilei…..
beengedő vilma (törölt) 2013.11.19 14:20:28
@¿Qué tapas hay?:
"Viszont a gazdasági teljesítmény lakosságarányosan nagyobb, mint a központi régión kívül."

-na-na...csak azért nagyobb mert a cégek irodái büdöspesten vannak, ha a konkrét termelést nézzük, akkor nem éri el a lakosságarányos kb. 20 %-ot sem...

egy vidéki értelmiséginek(akár budapestre költözött akár nem) bpest igenis a bunkók mocskos-szmogos városa marad.
vidékről leköltözött pesti ismerősöm mondja mikor hazajár: "vidéken pestinek hívnak, pesten parasztnak...seholsem érzem jól magam.."
A harmincharmadik emeleten szürcsölöm a frissen főzött zöld teát. Szól a Tankcsapda, hirtelen ez került a kezem ügyébe, hogy felpörgessen. Felismerések éjszakája ez: nemrég tapasztaltam meg, milyen az, amikor gombnyomásra meleg vízsugár veszi célba a csupasz seggemet, rájöttem,…..
beengedő vilma (törölt) 2013.11.19 12:13:40
@Csalfa Romeo: nem hiányzik a japán autókból a stílus, csak más.
te gondolom alfa rajongó vagy...nekem például abszolút nem tetszenek az alfák...viszont imádom a hondákat-nissanokat... tudod ízlések és pofonok
beengedő vilma (törölt) 2013.11.19 12:15:26
@ommm: a szálló por koncentrácijába nagy százalékkal beszállnak a dízelesek is, nem kell szépíteni!

de már nem sokáig, mert ha tovább szigorodnak az emissziós törvények, már nem fogja megérni dízel autókat gyártani...
„Az atomenergia olcsó, az atomenergia kell!” Nagyjából ezzel az egyszerű jelszóval kívánják a döntéshozók és lobbisták megmagyarázni, hogy miért kell itthon hónapokon belül elindítani az új atomerőművi kapacitások létesítését, kiírni a tendereket. Csakhogy a történet…..
beengedő vilma (törölt) 2013.10.31 09:06:06
Tegnap a DeDi szavazóbázisos elemzését olvasva fölmerült bennem néhány gondolat. Magyari Péter szerint történt a baloldalon két kísérlet megtalálni és visszaédesgetni ezt az egymillió szavazót, de - nyilvánvalóan - eddig nem jártak sikerrel.  Először is itt van nekünk…..
no emisszió Railjet-etikett 2013.10.29 09:15:52
Budapestről immáron környezetbarát módon, ráadásul európai színvonalon, elfogadható árakon utazhatunk számos osztrák, német, svájci, sőt átszállással olasz, spanyol és francia nagyvárosba is vonattal az örvendetesen bővülő Railjet vonathálózatnak köszönhetően. A…..
 "Faszomat!" — kiáltotta Szirtes Ági a Portugálban, és felborult a biciklijével. Félelmetes darab. Ül az ember a szünetben a nézőtéren, egyszer csak kiül Csuja Imre a színpadra, magányosan rendezgeti a söröket a díszletben. És akkor nem tudod, hogy hol vagy, bent-e vagy…..
beengedő vilma (törölt) 2013.10.25 09:13:58
Amikor a hadsereg vert helyzetben merészkedik csatába, szervezettsége, anyagi lehetőségei, taktikai tudása messze alatta marad az ellenfélének... Amikor a katona ruhája lyukas, a bakancsa beázik, a fegyvere öreg és elhasznált, amikor a mellette állók arcán a félelmet és a…..
Az ellenzék elveszített egy nem-reprezentatív közvéleménykutatást Baján, miután néhány hasonlót már szintén elveszített vagy megnyert. Nem is ez a probléma. Még csak az sem túl nagy probléma, hogy végignézve azokon, akik fel fognak kapaszkodni a közös színpadra október…..
Mi is csak most, másnap délelőtt vettük észre, hogy az Űbersőn és Vunderszexi tegnapi nyitó adásában nemcsak prosztósággal töltött humorbombonokat sikerült a közönségbe hajigálni, hanem egy vaskos kegyeletsértés is belefért a nyolcegyes holland szopórollerről szóló…..
beengedő vilma (törölt) 2013.10.14 15:20:18
@mizant21: te is egy tahó vagy , pajtás mint a műsorvezetők.
Most, ahogy Doncsev András Pityinger-ügyi államtitkár és Karácsony Gergely vitáját néztem, elgondolkodtam azon, hogy mi is a helyzet a PM-mel. Karácsony Gergely azt kérdezte a félrebeszélő kormánypárti politikustól, hogy „ez most mi volt?” A PM jelenlegi helyzetét…..
beengedő vilma (törölt) 2013.10.09 12:49:05
@iii: "Sajnos, változott a helyzet nagymértékben 2010 óta. Gyurcsány akármekkorát is hibázott, ő kutyafasza az orbáni romboláshoz képest, tehát igen, még Gyurcsánnyal is érdemes összefogni - ha egyszer jelentős számú szavazótömeg áll mögötte - hogy Orbánt leváltsuk. Ez az, amit a maradék LMP nem fogadott el - lelkük rajta. A konzervatívoknak, jobboldaliaknak, ha van egy kis becsület még bennük, nekik is rá kell döbbenniük erre: Orbán leváltásában minden demokratának egyet kell érteni."

tudod vannak emberek, akinek vannak elveik, céljaik. és légy erős Orbán leváltása nem lehet cél addig, amíg nincs határozott koncepciód, hogy mit akarsz csinálni utána.
Márpedig ma az LMP-n és a Jobbikon kívül senkinek nincs koncepciója. Az egész E14-PM-DK egy szerencsétlen bagázs, aki csak kritizál, de azt is nagyon vérszegényen, ok-okozat következtetés nélkül.
Én is szeretném, ha Orbán megbukna, de nem szeretném ezt az összefogást a helyén látni, mert csak rosszabb lenne. Ezek még beszélni sem tudnak, csak hergelni, csinálni nem csinálnának semmit.
Úgyhogy én inkább szavazok a „lelkük rajta” LMP-re, akiknek ugyan nincs esélyük egymagukban, de legalább vannak elveik. Mert tudod a pártok elvek nélkül csak hatalomra éhes trógerek.

Vagy nem szavazok senkire.
Néhány hete egy nemcsak fociról szóló világbajnoki selejtezőn meghallgathattuk Románia nemzeti himnuszát, amit teli torokból énekelt, zengett, üvöltött több tízezer ember a bukaresti nemzeti stadionban. Ez a himnusz történelmietlen, önmagán jóval túlmutat és úgy vélem, hogy…..
A szeptemberi NAP FOTÓJA rovatunkban a témánk a film és a mozi. Rengeteg érdekes képet láthattatok Facebook oldalunkon, de ígéretünkhöz hűen ebben a hónapban a blogunkon is megpróbálunk hasonló tematikájú bejegyzéseket készíteni. A híres filmek werkfotóit bemutató posztunkban…..
beengedő vilma (törölt) 2013.10.01 07:28:05
Tegnap óta zajlik Rákay Philip egymilliárd forintos rémálma, a csujogatós, pendelyes, erőspistás hagyományőrzés szellemében készült monstre Itthon vagy - Magyarország szeretlek!, majd meglátjuk, milyen nézettséget bírt hozni. Na jó, csak hülyéskedünk, a statisztikai…..
beengedő vilma (törölt) 2013.09.30 07:21:35
@MACISAJT: senki nem bántj az aeredetit, te se bántsd az újat, csak amiatt mert új és más...