Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qtyasorsu

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fél perc, de olyan intenzív, hogy a könnyed kicsordul bele. Bazinagy sárkány, élőhalott király, nyúlák kamasz Stark-gyerek, gonosz Ramsay, ifjú Ned Stark, vak Arya, csata, kardozás, depresszió. Jó lesz ez az évad. Április 26-ig már csak 30-at kell aludni.   ..
Szóval itt az ideje, hogy elkezdjétek. Még csak a nyolcadik résznél tart, de simán az egyik legjobb újonc a mezőnyben.Érdekes a Blindspot, mert kiszámítható, rohadt nagy lufikat durrogtat úgy, hogy szerintem a készítők se' tudják mit akarnak, de Jaimie Alexander simán viszi a…..
Fehér ruha, harangzúgás, galambok, "boldogan-éltek-míg-meg-nem-haltak". Ez a kötelező mesei elem, vágod? És a nők bekajálják. Tudom, mert egyszer még én is meginogtam hogy márpedig nekem esküvő KELL, de azóta sikeresen kipihentem magamból ezt a téveszmét. Millió pro és kontra,…..
Elég régóta várom már, hogy végre valaki a sok hamburgeres és texmex után végre tisztességes, magyaros street foodot csináljon. Végre eljött! Hiába jó kaja a hamburger, a gourmet burgeres téma annyira unalmas már, hogy még szidni se igazán érdemes. Volt pár próbálkozás…..
qtyasorsu 2015.09.06 11:58:27
@jog-ász: "egyébként jó lenne már olyan helyekről is olvasni(nem csak itt)ahol nem újra értelemezik a magyaros kajákat, hanem meg tudják úgy csinálni mintha nagyanyám főzte volna..mert szerintem ez a nagy kunszt."

+10000 Ennyi,mindenki újragondol átértelmez,modernizál stb..Én nem vagyok ellensége ezeknek a dolgoknak,de a gyerekkor ízeit már nem lehet fellelni.
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
Subba Pedig lett volna megoldás! 2015.07.14 12:08:33
Robi rátépte  a szemünk a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb megoldásra:   Kár, hogy már késő :( ..
qtyasorsu 2015.07.14 14:36:52
Subba Hétfő! 2015.07.13 08:41:47
De kellemetlen B)..
qtyasorsu 2015.07.13 09:04:30
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
qtyasorsu 2015.06.22 12:19:28
@HgGina: Ez hogy jön ahhoz amit írtam? Kóservágást(marha) meg -nagy valószínűséggel-közelebbről láttam mint itt bárki.Vidéki lévén a disznó,csirke stb. vágásokat nem kell bemutatni. Nem is erről van szó,hanem azt gondolom hogy szerintem a lehetőségekhez mérten a leghumánusabban kellene egy állatot megölni,ha már válogathatunk a módszerekben. Az hogy ki,mit,miért eszik egyáltalán nem érdekel.
qtyasorsu 2015.06.22 12:39:21
@Lépegető Eszkalátor: Nem ,nem értettelek félre.Szerintem egyről beszélünk,mert én is azt írtam hogy ha már megvan az a képességünk hogy megválogathatjuk az ölés módját,akkor válasszuk a lehetőségekhez képest a leghumánusabbat. A nagyanyám azt tartotta leghumánusabbnak hogy lecsapja a fejét baltával a csirkének,pulykának.Nincs ezzel gondom heti,havi szinten vágok disznót,igen most már kábítással.És nem élvezem,ez csak egy munka amit meg kell csinálni,igaz nem is moralizálok rajta,de azt is megértem aki nem ebben nőtt fel,őt máshogy érint egy sima disznóvágás is.
qtyasorsu 2015.06.22 12:46:42
Aldo kritikáját is olvashatjátok. Gaben kritikáját itt olvashatjátok. Eszem ágában sem volt megnézni a 2015-ös dinókat. Miért is? Mert 20 évvel ezelőtt akkor élmény volt az első rész, hogy tudtam, nincs az a CGI parádé, ami a nyomába tudna érni. És a harmadik rész után…..
Deres alatt Ramsay és húszfős szabadcsapata eredményes volt, annak ellenére, hogy a logika és az észérvek (na jó, a Trónok harcán belül uralkodók nem) azt diktálják, hogy egy maroknyi partizán nem tud nagy kárt tenni egy kibaszott hadseregben, de igen, tud, felgyújtanak pár…..
Saját otthonában lőtték fejbe hétfőn a török tehetségkutató 19 éves sztárját, a kurd származású Mutlu Kayát, írja a BBC. Az énekesnő a Guardian szerint kritikus állapotban van. Mutlu Kaya az ország északkeleti délkeleti részén fekvő Diyarbakir tartományban lakott,…..
qtyasorsu 2015.05.19 15:48:12
A Waldorf,Babos-káposztás,Lecsó,és Libamáj krémleveseim után, (láthatod a blogomban) még egy krémleves ami szintén megállja ám a helyét ennek a sorozatnak következő tagjaként. KORHELY HALÁSZLÉ HARCSA POGÁCSÁVAL,SAVANYÍTOTT FEKETE TÖLCSÉRGOMBÁVAL. A vegyes halászlét…..
qtyasorsu 2015.04.18 14:42:27
A köztévé félmilliárdért beszerzett Quantel Enterprise sQ adáslebonyolító rendszeréhez a szerződésben foglaltaknak megfelelően járt a support is, így eljött pár angol, hogy a beszerelésben, betanításban segédkezzen. Úgy tudjuk, hogy az angol szakemberek a beszerelésre és a…..
Vendég vadászként a Bükkbe kaptam meghívást és Diana kegyelméből terítékre hoztam egy szarvas ünőt.... Zúgjon Neki az erdő odaát! Mint elejtőt,megillettet a belsőség mint vadászrész....Azonnal egy recepten törtem a fejem,annál is inkább,mivel kaptam egy muflon májat is…..
Beszéljünk kicsit az okosórákról. Tim Cook is ezt tette nemrégiben a Goldman Sachs Internet és Technológia konferenciáján, ahol egy hosszú exkluzív interjú keretében sok minden más mellett végre beszélt kicsit az Apple Watchról is, hiszen tavaly szeptember eleje óta még mindig…..
Miközben a szocialisták a közvélemény-kutatásokban ugyanott állnak, ahol négy évvel ezelőtt, a Jobbik ez idő alatt megduplázta támogatottságát. TÓTH Csaba kollégánk öt olyan érvet szedett össze, amelyek magyarázhatják a Jobbik erősödését. Kapcsolódó…..
A nálunk a Viasat műsorán látható sorozat eddig sem panaszkodhatott a nézettségére, de a rekordnézettségű Super Bowl után rátett egy lapáttal arra is: a teljes lakosságban 13,5-ös ratinget tudott, és 26,5 millió nézőt hozott az NBC-nek. A kereskedelmi célcsoportban elért…..
Olyan már volt, hogy valaki házhoz menjen a (khm) pofonért, de hogy házhoz hívja - hát, az ritka. Pedig a Merkel-látogatás Orbán nemzetközi presztízsét volt hivatva emelni, illetve inkább elszigeteltségét enyhíteni. Szeptember óta könyörögtek a német kancellárért, noha…..
Ma, január 27-én lett pontosan hetven éve, hogy az auschwitzi haláltábor kapui végleg kinyíltak. A holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapjává nyilvánított napon a 2005-ben elfogadott ENSZ-határozat alapján arra a mintegy hatmillió zsidó, roma, homoszexuális, testi és…..
Nem tudom eldönteni, hogy a minden szintet alul múló dilettantizmus áll az útdíjas botrány hátterében, vagy egyszerűen tényleg ennyire le akarja húzni a kormány a népet. Úgy néz ki, a fiúk a teherautók számára már kötelező használatarányos rendszert akarják kiterjeszteni a…..
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
qtyasorsu 2014.12.04 14:01:39
VV Zsuzsa, a Kiskun tévé azóta kegyvesztett(?) bemondója lett az első versenyző a Való Világ idei évadában, akit a lakók a legváltozatosabb, de leginkább a megízhatatlansága, kétszínűségre és a vélt vagy valós szexuális kisugárzással való visszaélésre hivatkozó…..
qtyasorsu 2014.12.01 14:05:20
@trafikos önkormányzati képviselő: Teljesen egyetértek veled,Lilu nagyon irritáló,azt vártam mikor küldi el a picsába valaki tegnap.
Tényleg elég jól összeválogatták a szereplőket,eddig bejön ez a széria.
Azt szerette volna megtudni az RTL Klub Híradója, hogy ugyan mi a pöcsre költenek el egy évben 80 milliárd forintot a közmédiában, mert hát ha csak a nézettséget tekintjük, a teljes lakosságban 3., 18-49-ben 5. helyezést ennek a töredékéből is lehet ám hozni különösebb…..