Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minyimányi Monyó (törölt)

0 bejegyzést írt és 231 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már több alkalommal foglalkoztunk a szegénység magyarországi alakulásával. A gyermekszegénységről szóló blogunkban már jeleztük, hogy a kormányzat által korábban hangoztatott cél, az alulról nyitott, széles középosztály helyett polarizációt figyelhetünk…..
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.18 23:11:13
@morbiczer: Én eddig általányt fizettem a fűtésre,ami 13990 ft volt havonta.
Most jött egy levél a Főtávtól,hogy a rezsicsökkentés jegyében a számlám 14100 ft lesz havonta.
Mi a kurva anyátokról beszéltek itt rezsicsökkentésről bazzeg?
Hazugság az egész úgy ahogy van!
Rohadt baszadék hazugság!
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.18 23:15:30
@Zakk: Itt,ebben az országban előbb hagynák éhen dögleni a tömegeket,mint sem élelmiszer segélyt kérjenek bárhonnan.
Mert hogy jönne az ki,hogy Európa közepén éheznek a tömegek,jobban mint Afrikába?????
Ha tudnék angolul vagy németül,teleírnám az egész kibaszott internetet,az összes kurva külföldi fórumját az igazsággal,képekkel megspékelve!
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.18 23:19:10
@fehérfarkas: Legszívesebben lesikítanám a hülye fejedet te dupla hülye a köbön!
SOHA nem volt cél ebben az országban az,hogy a belső fogyasztást élénkítsék,SOHA!
Ez így volt az elmúlt rendszerben is és most is így van!
Belső fogyasztás csak a jóléti államok kiváltsága!
Ez a sárfészek csak a csicska kiszolgáló személyzet itt!
Ez az igazság!
Itt nem kell hogy fogyasszanak,csak dolgozzanak és azt is ha lehet INGYEN!
Mert a jelenlegi bérek nem nevezhetők fizetésnek a legnagyobb jóindulattal sem!
5 órára fogdába zártak egy rokkantnyugdíjast, mert az érvényes bérletén el volt mosodva a pecsét: Néhány megállóval úticélja előtt BKK ellenőrök szálltak fel a járműre, és utasunktól is kérték a menetjegyet illetve a bérletet. A 61 éves nő elővette a tárcáját, és…..
Az alábbi lépések elméletileg lehetővé teszik, hogy egy ázsiai (indiai) elefánt hibrid gyapjas mamutot szüljön, s más hibridekkel való visszakeresztezésen keresztül létrejöjjön egy olyan állat, amely már nagyon hasonlít a kihalt faj egyedeire. De amíg ez valóra válhat, számos…..
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.18 07:24:42
Az atlatszo.hu információi szerint október 10-én 5 afrikai menedékkérő kezdett éhségsztrájkba a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal békéscsabai Menekültügyi Őrzött Befogadó Központjában. A fogvatartottakhoz később 55-en csatlakoztak, azt követelve, hogy börtönszerű…..
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.17 09:24:28
A TASZ jelenti No comment 2013.10.16 10:19:12
Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) jóváhagyta az észt bíróságok döntését a Delfi v. Észtország ügyben, ami arról szólt, hogy ki felel jogilag az internetes kommentekért. A szólásszabadság barátai szomorúan olvasták az ítéletet...
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.17 09:17:56
Furdancs Blog Fura polcok 2013.10.15 09:54:57
Merüljünk el a polcok világában! Ma már olvashattatok a rendkívül izgalmas polctartókról. Posztunkban leginkább a különböző fajtájú és diszkréciójú megoldásokat vettük sorra. A polcok világa azonban nem ér itt véget. Ez az alapvető tárolóalkalmatosság, bármennyire is…..
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.17 09:14:12
A munkaerő kölcsönző cégek trükközéséről számos horror történet jelent már meg a sajtóban. Most egy ilyen cég áldozata próbál segítséget kérni Kedves Zugügyvéd,  "2011. március elsejétől dolgozom takarítóként az heves megyei  székhelyű D.…..
Hónapok óta nem találsz magadnak munkát? Elmúltál 40? Kezded feladni? Vannak ezzel így mások is. A leggyakrabban az a baj, hogy akik 40 fölött veszítik el a munkájukat, vagy csak éppen ebben a korban kénytelenek új munkahelyet keresni, vagy új karriert építeni elfelejtik, hogy…..
Tisztelt Blog !  Szabálytalanságokra szeretném felhívni a figyelmüket Heves megyében található ruhaválogató céggel kapcsolatban. Az az épület hamar átmelegszik és ha nincs légmozgás  szinte elviselhetetlen a hőség. Kevés zuhanyzó van és még azt sem lehet használni.…..
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.16 07:46:35
A lomizás betiltásának nincs olyan olvasata, ami kicsit is jó fényt vetne a szabályalkotóra. A szándék egyértelműnek tűnik, némely sznob fostorony nem bírta elviselni, hogy egy évben két napot találkozzon olyan emberekkel, akiknek a látványa zavarja a kényes szemét. Ennyi elég…..
A rezsicsökkentés áramkikötéscunamit eredményezett, ami cserébe torlódásokat okoz az ügyfélszolgálaton. Naiv ügyfél több mint másfél órája várt, amikor behívták az utána érkező angol úriembert: A történet előzményei: elfelejtettem befizetni egy elműs számlát, az…..
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.15 07:19:50
@horex: Kurvára nem szabadna az ilyen szolgáltató cégeknek nyereségorientáltnak lenniük.Mint ahogy az egészségügynek sem a profitra kell hajtania,mert nem azért találták ki,hanem azért,hogy az embereket kiszolgálja.
Az eurózóna közvetlen csődveszélye elhárult, amit közgazdászok átmeneti egyensúlynak neveznek, Soros György azonban úgy látja, hogy ez inkább egy rémálom.A magyar származású milliárdos befektető úgy érzi, hogy az eurózóna csakis akkor maradhat fenn, ha folytatja…..
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.14 23:04:39
@bankvezér: Pedig nagyon is van min aggódni!
De Soros papa valamit elfelejt,mégpedig azt,hogy a Ny-Eunak egyáltalán nem célja az hogy a csicskanép periféria és a görögök felemelkedjenek.
És mivel nem célja így nem is tesz érte semmit.
És mivel nem tesz érte semmit,az fog bekövetkezni amit Soros papa megjósolt.
Nem bír ki a periféria ilyen terheket és állott vizet még évtizedekig.
Hogy mit jelent a "nem bírja ki" azt rábízom a fantáziádra.
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.14 23:08:01
@citzen: Talán kezdhetnék rögtön a közös bankokkal és azok közös szabályozásával.Majd folytathatnák a többivel szépen fokozatosan,mint nyugdíjkorhatár,minimálbérezés,egészségügy,oktatás,adók.Ezeknek a reformja.Majd ha mind ez megvan,akkor talán lehetne az egész Eunak egy darab költségvetése és parlamentje.
Most, hogy a lebegőben van az USA (szerintem valószinűtlen) csődje, talán érdemes utánanézni, hogy kiknek fájhat a feje az esetleges fizetésképtelenség miatt.    Az összesen 16.8 billió dollár értékű amerikai tartozom neked cetlik tulajdonosai: (A négyzetek mérete…..
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.14 07:34:03
Kevves Urajimék!Eléggé sokat beszégettünk a kocsmába jaz öreg Sanyiékka este, mer néztük közbe a tévét, ugyhogy mikó aztán éjfélkó ledőtem, nem es csodákozok, hogy meggyötörtek a rémlátások. Mer álmot láttam mámma éjje. Emondom mijet, hakarod, hanem.Vót ámomba egy…..
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.13 22:11:02
A Telegraph-beli Orbán-interjúról az MTI / hetivalasz.hu / telegraph.co.uk alapján. „Ahogy öregszem, hajlamosabb vagyok szkeptikusabb lenni. Az értékeket fontosabbnak tartom, mint a pénzt." Jelentése: eddig többre becsültem a pénzt az értékeknél (bármit jelentsenek is ezek), de…..
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.13 08:17:53
Nem egészen két hete, a Kínaiak megesznek bennünket című bejegyzésben arra célozgattam, hogy a kínaiak már nem feltétlenül bíznak a nyugat-európai, és az amerikai fizetési ígérvényekben. Legalábbis erre utal, hogy az állami alapkezelők egyre nyilvánvalóbban diverzifikálják…..
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.13 07:56:13
 Tisztelt MT!  A barátom miatt írok, mert kicsit el vagyok keseredve. Nem akarom hosszúra nyújtani a sztorit, de elég sokat tanult, és mégsem talált munkát két évig. Most elhelyezkedett biztonsági őrként egy építkezésen. „Szürkén foglakoztatják”. Állítólag 350…..
„Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk” – ismerős ez az idézet szerintem mindenkinek (A Tanú). Viszont a magyar narancsról szóló kultikus mondatnak semmi köze nem lesz a 2014-es magyarországi gazdasági csodához. Történelmi gazdasági boom van kilátásban, ami a Fidesz…..
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.12 23:17:58
@gipsz.jakab:
8 év
8:1
2014:1/8-ad
Hogy mennyi??? Fiatalember! No ne vicceljen! 1200 Forint??? Nézze mink kisnyugdíjasok vagyunk, lehet hogy maguknak ez nem nagy péz, de nekünk kibírhatatlan, mink szegény emberek vagyunk. Nagyonszépen kérem, a maguk cégének biztos sok péze van, majd kigazdálkodják, én aszt nem fizetem…..
Az amerikai republikánus párt tavalyelőtti (végül Barack Obamával szemben elbukott) elnökjelöltjének, Mitt Romneynak már a kampányban is sokszor szemére vetették gazdagságát. A politikus jelenleg is a sebeit nyalogatja, de ez nem akadályozta meg abban, hogy közel 9 millió…..
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.10 14:39:42
Idén februárban még azt hihettük egy röpke pillanatig, fellélegezhetünk - legalábbis Cséfalvay Zoltán kijelentése alapján, miszerint "az adórendszer elnyerte végleges formáját, egy olyan adórendszer alakult ki a foglalkoztatást és a jövedelmeket terhelő…..
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.09 21:39:44
@szabodenesnk: A luxus autó sötétített üvege mögül,nem látszik a véres valóság.
Subba Bezzeg Svájcban! 2013.10.07 10:25:42
Ott olyan jól megy mindenkinek, hogy ilyen szinten szórják a pénzt: Ezzel a 37 millió forintot érő rakománnyal meg azért tüntettek, hogy minden 18 éven felüli svájci állampolgárnak alanyi jogon járjon havi 2500 frank, azaz cirka 600 ezer forint.  Aki viszont ennél is…..
Már az is fárasztó, ha végiggondoljuk, hányféle módon bátorítja államunk a bűnözőket, nemhogy szembeszállna velük. Közhely, hogy a rendőrök tömegesen hagyják el a hivatásukat, mert elegük lesz abból, hogy hiába dolgoznak erejükön felül, magasztos és elvont elvekre…..
Már az óvodában megtanultuk, hogy nem szép dolog a gyengébbet bántani. Lehetséges, hogy ezt csak bizonyos óvodákban tanítják, és azokban, ahová a T. képviselő urak és hölgyek anno jártak, más szabályok voltak érvényben? ..
Minyimányi Monyó (törölt) 2013.10.08 19:53:58
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Téged kellene kényszer kezelni egy pár elektródával és 380 V-al.