Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tícsör

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ehhez hasonló címek árasztották el a sajtót, sokakat kétségbe ejtve a sztár egészségi állapotát illetően. Az igazság azonban csupán annyi, hogy Nicholson elhagyja a mozi világát, nem láthatjuk többet a filmvásznon.  A 76 éves színész nemrégiben így nyilatkozott a…..
Tícsör 2013.09.25 14:41:13
@Bobby Newmark: ugye az sem gond, hogy esetleg a Te cikked nem igaz.....? A biztonság kedvéért holnap rácsörgök Jack-re:-D
Tegnap publikálta a Forbes szokásos, minden évben megjelenő listáját a 400 leggazdagabb amerikaiaról. A listát ismét Bill Gates nyitja, a második helyen Warren Buffet, akinek a neve sokak számára ismerős. Már kisgyerekként kitűntek külenleges adottságai a befektetések…..
Tícsör 2013.09.18 08:39:16
@...elmúlik...: szerintem jó a cikk, nálam ötös (na jó, négyötöd:-). Gördülékeny, nem hosszú, nem rövid, kitűnő a témaválasztás, átfogó de lényegretörő és beletesz egy apró saját gondolatot is. És ott a leheletnyi szenzációhajhászás is, nem is a cikkben, csak az ajánlóban. Bárcsak csak ennyi ferdítés lenne minden magyar újságíró tollában....!