Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás Lászlók

20 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
A héten lett 30 éves a világ legjobb kommandós sci-fije, Arnold Schwarzenegger 1987-es Ragadozója. A filmbéli raszta csillagharcos ugyan sosem lett olyan népszerű űrszörny, mint péniszfejű nagytestvére, a Nyolcadik utas, de maga a brand még ma is épp eléggé fényesen csillog ahhoz, hogy Ridley Scott…..
KHIBU HIKER GÁZFŐZŐIM! 2016.02.09 22:07:59
Hosszabb-rövidebb túrák során is jól esik egy kis meleg ételt vagy italt fogyasztani, bár nem mindig van lehetőség a tűzrakáshoz ezért nem árt ha tartunk valami főző alkalmatosságot a táskánkban. Sokféle alternatíva van és mindegyiknek van előnye hátránya de az én választásom eddig mindig a…..
Az Egyesült Államok külügyi tárcája a megbízott szóvivőn, Mark Toneren keresztül az alábbi közleményt adta ki. A magyar kormányt a nagy presztízsű budapesti székhelyű amerikai egyetem működését ellehetetlenítő  javaslat visszavonására kérő petíciót március 31-ig közel 20 ezren írtk alá...
Ez a poszt egy hirtelen ötletből született. Kávéfőző vásárlás előtt állok. Korábban egy szivattyús gépem volt, erről (illetve a javítási kísérletekről) írtam is itt többször már. Azóta volt mindenféle kölcsön, használt masina, de most épp nincs egy se, és kéne…..
A Járókelő egyik bejelentője hívta fel a figyelmet a Kőbánya alsó vasútállomáson uralkodó állapotokra. A választ még mindig várjuk a MÁV-tól, milyen lépéseket tesznek majd a helyzet megoldására. Kőbánya alsó vasútállomás, egy viszonylag nagy forgalmú csomópont ehhez képest azonban - túl azon,…..
A palántanevelés kapcsán gyakran felvetődik az a gondolat: mi a fenének vesződjek vele, mikor a piacon mindent meg lehet venni? A gyakorlat engem többször meggyőzött, hogy ez nem teljesen igaz, megjegyezve azt is mindjárt, hogy egy igazi biokertésznek ez nem vesződség, hisz csaknem ugyanolyan…..
Tamás Lászlók 2016.02.04 17:19:07
Idén lesz 25 éves a .hu tartomány - lassan indult be, de a hazai piac sajátosságaival együtt mostanra épp oly pezsgő, mint a nemzetközi, bár persze kisebb nagyságrendekkel operál. Honnan indultunk? A világ legelső .com domainneve, a symbolics.com éppen néhány napja lett harminc…..
Hazánkban még mindig rengetegen nem tudják, a tartalommarketingnek milyen szerep jut a stratégiában, milyen célra alkalmas a leginkább, és főleg, hogyan kell értőn használni. Ezért most bemutatjuk, milyen hibákat követhetsz el. Mi a tartalommarketig célja? SEO szempontból nézve…..
A tartalommarketingről való értekezést megszakítva ismét a domainekről beszélünk egy kicsit. Meg szeretnénk ugyanis mutatni, hogyan lehet valaki milliomos (akár milliárdos) egyszerűen azzal, ha tömegével regisztrál domainneveket. Egyetlen domain értéke is hatalmas lehet adott…..
Egy céges blogot nem hagyhatsz parlagon heverni, állandóan frissítened kell, méghozzá úgy, hogy azzal elérd a célközönséged, felkeltsd a figyelmüket. De hogyan töltheted fel tartalommal, ha kifogysz az ötletekből? Nem csak a felhasználók, a botok is a friss, releváns tartalmat…..
Ahhoz, hogy eladd magad a neten, minden szempontból tökéletes jelenlétre van szükséged. De miért fontos, hogy profi szövegeid legyenek? Miért van szükség külön emberre ezek elkészítéséhez? Képzeld el, hogy a vállalatod egy személy. Egy üzletember, aki saját magát akarja…..
Ahhoz, hogy megfelelő összetételű, aktív célközönséget vonzz blogodra, folyamatosan frissítened kell – és az sem mindegy, hogy milyen tartalommal teszed ezt. Egy céges, szakmai blog esetén sem kell aggódnod, nincs túlságosan megkötve a kezed. Előző rész: Hogyan szerez neked…..
Megígértük, hogy megosztjuk veletek azt, amit a közösségi médiáról tanultunk – egy sor blogposztban, melyek közül ez itt az első. A szakmai, céges blogokról fogunk először is értekezni, s legelőször azt mondjuk el, miért jó neked, ha rendelkezel egy ilyennel. Egy szakmai blog…..
Egy vállalkozás, foglalkozzon bármivel is, aligha engedheti meg magának, hogy ne legyen jelen az interneten. Néhány éve - vagy inkább évtizede - még voltak hatékonyabb módjai is a reklámozásnak, ma azonban a közösségi média az egyik legjövedelmezőbb lehetőséget nyújtja. A…..
Amikor egy közösségi oldalon akarsz kampányolni, okosan meg kell tervezned, hogy mivel akarod felkelteni célközönséged figyelmét – és biztos lehetsz abban, hogy ha csak a cégedről posztolsz, az senkit sem fog érdekelni. Kézenfekvő lenne persze ajánlatokkal, termékekkel,…..
Weboldalad forgalmának egy része értelemszerűen annak népszerűsítéséből származik – hirdetésekből, organikus módon közösségi oldalakról, más oldalakon elhelyezett hivatkozásokból. Ha viszont ügyesen keresőoptimalizálsz, rengeteg látogatót hozhatnak neked egyszerűen a…..
A DNSSEC hitelesítés azt igazolja, hogy egy adott domaintartományban jogosan van jelen a lekért domain, és végül nem egy kártékony weboldalon kötünk majd ki, hanem valóban ott, ahová "indultunk". A védelem nélküli domainek számos kockázatnak vannak kitéve. Minden évben egyre…..
Sokan hiszik, hogy az e-mail az online marketing halott praktikái közé tartozik - pedig ez koránt sincs így, csak tudni kell megfelelően használni ezt az eszközt, és ismerni közönségedet. Mint minden esetben, az e-mailek kiküldése előtt is az a legfontosabb, hogy tudd, kiknek megy a…..
2015-ben egy igen jelentős változás következett be a magyar domaincímek regisztrációja terén, amelyre sok éve várt már a szakma. Mostantól elektronikus úton is igényelhetünk .hu-s címeket. Némileg abszurdnak tűnik, de a .hu domaintérben mindeddig nem lehetett tisztán…..
Míg egy egyszerű domain regisztrációja néhány ezer forintba kerül csak, a nemzetközi piacon vannak olyan címek is, amelyek milliárdokért cserélnek gazdát. Mi tehet egy egyszerű betűkombinációt ilyen elképesztően értékessé? Ha valaki hajlandó százmilliós vagy akár…..
Rengeteget hallani mostanában azt, hogy a legújabb honlapoknak már reszponzívnak kell lenniük, így válthatják ki igazán a felhasználók tetszését. Mi is írtunk már ilyet, de meg még nem magyaráztuk. Most eljött ennek is az ideje. A reszponzív dizájn lényege, hogy biztosítsa…..
Ha weboldalt indítunk, nem csak annak népszerűvé tételére, de védelmére is gondolnunk kell. Az adathalászat napjainkban az egyik olyan támadási mód, amely ellen mindenképpen védekeznünk kell - de szerencsére egy igen egyszerű és hatékony módszer áll rendelkezésünkre. Ez…..
Ha azt akarod, hogy látogatóid az oldaladon maradjanak, átkattintsanak más tartalmaidra, később vissza is térjenek, akkor az oldalt úgy kell kialakítanod, hogy kényelmesen kiigazodhassanak rajta. Egyszerű és könnyen kezelhető weboldalra lesz szükséged, amely nem ejt zavarba…..
Nos tehát, eljutottunk odáig, hogy valóban elkezdjük megvalósítani a honlapot – már eddig sem volt rövid az út, de ha belevágtok a honlapkészítésbe, magatok is látni fogjátok, hogy nem lehet kevesebb fáradtsággal megúszni. Sok ösvény visz sok célhoz, de aki megpróbálja…..