Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benn Húr

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Coming out: imádtam fára mászni. Meg mászókázni. Később kötélre mászni már nem annyira, rúdra meg kevésbé, Fütyi bá viszont nagyon szerette volna, ha a combomról az összes bőr lejön, így kénytelen voltam a tornaórán ilyesmivel is foglalkozni. Mindezt csak azért, mert nem akarom azt sugallni, hogy a…..
Benn Húr 2017.10.17 10:34:25
@sixx: Magam sem tudom, igazad van, de nekem ebből a majd' három órából kb. ennyi maradt meg.
Nem reklámot szeretnék csinálni a Telenornak, de kishazánkban ők az elsők, akik 2017-et írtak a telekommunikációban. Mondom úgy, hogy 10 éve Telekomos vagyok...  Akármennyire is cink, de amikor a Telenor új csomagjának reklámját láttam a tv-ben, megkönnyeztem, vagyis tényleg könnyes lett a szemem.…..
Benn Húr 2017.06.23 15:17:48
@zuhanorepulesss: Kozárd, Nógrád megye, a völgyek között 142,21 fel-, 49,32 Mb letöltés volt eddig a max Hello Datával.
Ma kicsit megint rendhagyó lesz a válogatás. A téma a Szovjetunió, de az ötvenes évek végétől A posztsztálinista időszakból eljutunk a kommunista birodalom végóráiig, érdekes képekkel és kivételesen kicsit viccesebben. Ja és a Fekete Péntek itt is vasárnapig tart, úgyhogy most 10%-kal több képet…..
Benn Húr 2016.11.28 10:41:35
@slowmotion: Tyereskova és Nyikolajev hosszú ideig éltek házasságban, kommunista sztárpár voltak.
1976. június 5., szombat. Az USA Idaho államának Teton nevű, 81 mérföld hosszú folyója áttöri az épülő gátat, és hatalmas pusztítást végez a területen. A katasztrófában 11 ember veszítette életét. Mai visszaemlékezésünk ezt az eseményt járja körbe...
Egy dolgot szoktak látványosan elfelejteni a tévés kreatívok: attól, hogy valaki ún. közepesen híres köcsög, még nem biztos, hogy vicces, az pedig korántsem tuti, hogy ha a párja is bekerül egy műsorba, akkor ő is vicces lesz. Ezért veszélyes műfaj a celebpáros vetélkedő, és többek között ezért sem…..
  Ugyan már nem Jakupcsek Gabriella vezeti a Ridikült, de annak 2015 szeptember 15-i, Őszintén a depresszióról című adásában még ő ült a műsorvezetői székben, akkor amikor Keresztesi Mária színész, Karafiáth Orsolya költő, Nógrádi Csilla klinikai szakpszichológus, és Payer Imre beszélt a…..
Úgy tűnik idővel országgyűlési képviselőnknek (László Tamás fidesz) is romlani tud a hallása, hiszen saját hangjától nem volt képes meghallani több mint 300 szülő határozott állásfoglalását: Nem adjuk a Neptunt! A Neptun Iskolához sok emlék fűz minket. Sok barátság,…..
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
Sérült Fordot kaptam az olaszoktól, időben szóltam, mégis lehúzták a kártyámról a pénzt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Benn Húr 2013.09.17 09:50:03
Gyakorlott autóbérlőként nekem sem sikerült elkerülnöm az átverést. Az elmúlt évben Európa több országában kellett autót bérelnem. Mindig elővigyázatos voltam, az átadáskor fotókat és ha nagyon szükséges volt, videofelvételt készítettem az autókról. Nem is volt semmi problémám soha, míg meg nem érkeztem Ciprusra.
"Törzsügyfélként" az arguscarhire.com-on foglaltam egy autót augusztus 1-től 10-ig. A visszaigazolás alapján a Dollar Thrifty-t dobta a gép. Előleg letéve. A repülőtérről egy isten háta mögötti helyre vittek, egy koszos, murvás telephelyre. Itt a hitelkártyámmal kifizettem a fennmaradó 190€ bérleti díjat, majd 10 napon keresztül nem is láttuk egymást. Érdekes módon nem zároltak egy centet sem, amin el is csodálkoztam egy kicsit. Az utolsó napon sikerült is visszatalálni hozzájuk, az autót simán visszavették, semmi probléma nem volt vele. Kedvesen el is búcsúztak, puszi, mosolygás, transzfer a reptérre, majd haza. Na, ekkor jött a meglepi! Interneten bankolgatok és mit látok, augusztus elsején egy Auto Michaels nevezetű cég lekapta a 190€-t, majd augusztus 4-én további 150€-t. Úgy, hogy nem volt zárolt összeg, a közelben sem voltam, sima kártyás vásárlásként! Természetesen, azonnal megkerestem a bankomat, és az arguscarhire-t is. Csudamód, az argus rövid időn belül válaszolt, miszerint megkeresték az autókölcsönző céget, ahol azt nyilatkozták, hogy ők csak 190€-t vettek le, nem tudnak a 4-i 150-ről. Újabb levél, hogy a hitelszámlám viszont nem ezt mutatja, intézkedjenek a 150 visszautalásáról. Pár nappal ezelőtt újabb levél érkezett, azt hittem, eldobom az agyam! Ja, mondják, mégis levettünk 150 ajrót, idézem: Thrifty and they have advised that on the 4th of August, unfortunately, the keys got locked inside the car and Road Assistance was required. Thrifty has advised that the team who assist you at the time had to drive from a different city and the issue took a considerable amount of time. They have confirmed that the charge of 150 EUR was due to this incident (see invoice attached).
Na, erre varrjál gombot ecsém. Természetesen, nem történt semmi, augusztus 4-én is vidáman használtuk az autót a saját kulcsával. A kulcs akkor volt az autón belül, amikor mi is. Az talált, hogy egy másik városban voltunk, de nem volt nehéz rájönni, hiszen a szerződéskor kérték a ciprusi tartózkodási helyünket. A „számlát” , ha egyáltalán ennek lehet nevezni, akit érdekel, itt megtekintheti:
img208.imageshack.us/img208/282/foky.jpg .
A legmegdöbbentőbb pedig az, hogy úgy használta a cég a kártyát, hogy zárolás nem történt, a kártya nálam volt, ők meg sok-sok kilométerre tőlem. Én még folytatom az ügyet és nem hagyom annyiban. A banknál, illetve a kártyatársaságnál még folyamatban van, az arguscarhire meg kap egy levelet még, és többet feléjük sem nézek. De ezt javasolnám másoknak is.