Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noresz999

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eva feladja karrierjét és szakmai ambícióit, hogy életet adjon Kevinnek. Az anya és gyermeke közti viszony már a kezdetektől bonyolultan alakul. Mikor Kevin tizenöt éves lesz, egy egészen elképesztő és az egész közösség számára feledhetetlen dolgot művel. Eva saját…..
MovieMánia Hamlet (1996) 2013.12.05 17:50:09
Hamlet meg akarja bosszulni apja meggyilkolását, és az a célja, hogy királyként elfoglalja jogosan megérdemelt helyét a trónon. De vajon elvezeti-e gyanúja apja gyilkosához? És saját kezével kell-e bosszút állnia? Kenneth Branagh Hamletje 4 órás(?!), első hallásra…..
Különös ajándékot kap öccsétől 48. születésnapjára, a nagy hatalmú dúsgazdag bankár, Van Orton. Részt vehet egy játékban, amely azt ígéri, hogy megszínesíti szürke napjait. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy a játszma az életéért folyik. Bevallom nagyon szeretem…..
Frank-nek birtokában van egy rejtélyes puzzle doboz, melyben az érzéki extázist ígérő szellemek lakoznak. Miután a dobozt kinyitja, a férfi szétszaggatott testének véres maradványai borítják a padlót. Egy idő múlva Frank bátyja Larry, annak felesége Julia és lánya Kirsty,…..
MovieMánia Carlito útja 2013.09.21 13:00:56
Legendás alak tér vissza a spanyol Harlembe. De az utca már nem a régi, és Carlito sem az. Az öt év börtön alatt sokat tanult, le akarja zárni a múltat és új életet kezdeni szerelmével. Legjobb barátja csak egy apró szívességet kér tőle... 10 évvel A sebhelyesarcú…..
MovieMánia Elysium - Zárt világ 2013.09.16 21:30:55
Odalenn nehéz az élet. A Föld a jövőben túlzsúfolt, romba dőlt, mocskos és veszélyes hely lesz. Aki teheti, inkább felköltözik az Elysium biztonságos, rendezett és békés világába - egy hatalmas mesterséges holdra, melyet kiváltságos lakói gondosan védenek a lentiektől. Ha az…..