Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vendégszerzők

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A most következő írás az elmúlt 15 év eseményeit öleli fel.A cselekmények valós időben történtek.” Sokak számára megosztó, de mindenképpen televíziótörténeti alkotásról van szó, amikor megemlítjük a 24 című dráma és akció sorozatot. A 9 évadot (8 teljes és egy „fél” évadot) megélt sorozat…..
 Az idei év természetesen nem csak magyar fronton volt viszonylag erős, hanem az import tartalmakat tekintve is. Sok pozitív élménnyel, néznivalóval és igazi meglepetésekkel is gazdagodtam 2014 folyamán. Ezekből könnyű, de azért valamilyen szinten nehéz is volt összeállítani egy…..
 Részben könnyű, részben pedig igencsak nehéz fába vágtam a fejszémet, amikor az idei évből kellett rangsorolnom és egyáltalán összegyűjtenem tíz olyan hazai műsort, ami egy ehhez hasonló listára felférhet. A feladat nem is sikerült maradéktalanul, tulajdonképpen csak nyolc…..
 Amikor idén nyáron tudomásomra jutott, hogy a gyerekcsatornaként funkcionáló M2 képernyőre tűzi a Rolie Polie Olie című, kanadai-amerikai rajzfilmsorozatot, akkor nosztalgikus érzés lett úrrá rajtam. 1999 és 2006 között rendszeres program volt számomra a Minimax nézése. Azért…..
Az egykori A+ csatorna csak az első 52 részét adta le, de a Viasat az összes rész leadását tervezi. Viszont az új változat kb. 90%-ban megegyezik az eredeti magyar szinkronnal. Posta Viktor elég keveset szerepel az elején, a szinkronmintában konkrétan fel sem tűnt. Ez az amerikai…..
 Nem. Vagyis attól függ, kit kérdezünk meg. Kalmár Csaba január 12-én az origon publikált egy cikket, ami elég felszínes lett, ennek ellenére is sok hozzászólót vonzott. Az iromány arról szólt, hogy vannak az USA-ban bombasiker sorozatok, amit nálunk a kutya sem néz, meg…..
Az alcím akár ez is lehetne: miért terjedt el a retek klub és trévékettő elnevezés a köznyelvben?  A múltkori ORTT-ről szóló cikkem finoman szólva is elég megosztóra sikeredett, ami talán nem is baj, mert legalább kiderült: ebben az országban tényleg semmiben sincs…..
„Van egy ország, ahol álmomban jártam: Magyarország.”  Énekelte Oláh Ibolya Magyarország című dalában. Ha jobban belegondolunk ilyen ország, mint a mienk, még egy a Földön sincs. Ilyen dolgok, amik idehaza előfordulhatnak, másnak maximum a legrosszabb rémálmaiban vagy…..
"Ó, SuperTV2, mért vagy te SuperTV2?Tagadd meg az atyád, neved hajítsd el,S ha nem teszed meg, esküdj édesemméÉs nem leszek RTL II én se többé.Csak a neved ellenségem, csak az:- Te önmagad vagy és nem a TV2.Mi az a TV2? Se nézettség, se minőség,Se kar, se arc, se más efféle…..
 Pontosan egy évvel ezelőtt, 2012. október 1-jén elindult Magyarország újabb általános szórakoztató csatornája, az RTL-csoporthoz tartozó RTLII. A tavalyi év nagy része a csatorna körüli kampányról, műsorairól, sorozatkínálatáról szólt. Sokak szemében óriási…..
 Ma 17:00-kor bemutatkozik a Viasat6 képernyőjén a Texas királyai című animációs sorozat 13. – egyben utolsó – évada. Önmagában a 13 évad is óriási teljesítmény, de ha hozzávesszük azt a tényt is, hogy a mai premierrész már a 236. a sorban, akkor még…..