Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz.J

46 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ELÉGVOLT! Eddig és NE TOVÁBB! 2013.02.01 10:47:20
Többször írtam már arról, hogy elég volt, de eljött az a pillanat, amikor ki kell mondani: EDDIG ÉS NE TOVÁBB!..
Sokáig tűrtünk, sokáig mondtuk azt, hogy oké, ez még így rendben. De betelt a pohár! ELÉG VOLT! MOST MÁR ELÉG!..
ELÉGVOLT! Miért tűrtük eddig? 2013.01.29 10:58:00
Miért? Miért? A kérdés költői, nem kell megválaszolni......
Ideje észhez térnünk. Ki kell mondanunk, hogy ENNYI VOLT. Nem mehetnek így tovább a dolgok!..
ELÉGVOLT! Elég volt! 2013.01.28 09:41:55
Nem mehet ez így tovább, ahogy eddig ment. Egyszerűen nem mehet így tovább. Elég volt ebből!..
Az alábbi videóban - melyen Gigi és Jerzy beszélget a kapcsolatukról - a lány több mozdulata is arra utal, hogy nem őszinte. Találós kérdés: melyik a leginkább árulkodó jel (ami a legfeltűnőbb)? - Remélem, kitalálják a kedves olvasók. Ha nem, holnap…..
"Mixo: A Való Világ 4-ben melyik játékos nyeri Ön szerint a versenyt?T.P: Ezt még nagyon korai előrejelezni, tudniillik a valóságshow elemzés kicsit olyan, mint az időjárás-előrejelzés: körülbelül két hétig „látunk előre”. De nem szeretném kikerülni a…..
Az elmúlt időszakban rengeteg levelet kaptam, amelyben arra kértek, hogy folytassam az elemzést. Hozzáteszem: a blogon szereplő e-mailt kizárólag erre a blogra készítettem, így amikor befejeztem az elemzést, nem is néztem többször. Csak most, sok idő elteltével, így utólag is…..
Elnézését kérem minden olvasómnak azért, hogy egy jó ideje nem jelentkeztem elemzéssel. Többé nem is fogok, ez az utolsó bejegyzésem.Azért hagyom abba ennek a blognak az írását, mert a Való Világ 4 már régóta nem ún. zárt helyszínű (closed scene) valóságshow. A formátumot…..
A tegnapelőtti bejegyzésemben arról értekeztem, hogy Alekosz kezdi kinőni a bohócruhát, s a tegnapi adás alapján úgy tűnik, a folyamat még látványosabbá vált.Továbbra is meggyőződésem, hogy Olivér - a legutóbbi párbaját követően - tudatosan hagyott alább provokátori…..
A villába utolsóként beköltöző Ildi ugródeszkának használná a valóságshow-t annak érdekében, hogy a műsorban való szereplés után a médiában helyezkedhessen el. Legalábbis ezek a tervei a tordasi lánynak, ahogy ez egy beköltözése előtt vele készített interjúból is…..
Többen is kérdezték tőlem az elmúlt időszakban, hogy mennyire tartom őszintének Olivér barátságát Alekosz felé. Az egyszerű válasz az, hogy annak tartom, függetlenül attól, hogy korábban már kifejtettem: Olivér - akár egy show műsorvezetője - felismerte Alekosz bizonyos…..
Az elmúlt napokban jelentős események a villán belül nem igazán történtek azóta, hogy Ildi Évát hívta ki párbajra. Az erőviszonyok alakulását tekintve ugyanakkor nem elhanyagolható tény, hogy a „villatársadalom” két nagy csoportra szakadt. Korábban ehhez hasonló…..
Hamarosan új bejegyzéssel jelentkezem. ..
A villában gyakran az égvilágon semmi sem történik, a játékosok mégis sokszor hajba kapnak egymással. Nem ritkán egészen lényegtelen dolgokon. A nézők gyakran értetlenül állnak e konfliktusok előtt, azt gondolván: mi a fenének balhéznak ezek össze? Pedig a jelenség…..
Nem kell különösebb elemző-és jóstehetség ahhoz, hogy lássuk: a következő párbaj vesztese várhatóan a nézők körében amúgy is meglehetősen gyenge legitimációjú Ildi lesz, akit Zsuzsa kizárása után – internetes szavazás eredményeképpen - küldtek be a házba.Ildi…..
Vannak, akik szerint a Villa történései unalmasak. Ezzel a véleménnyel nem igazán lehet vitatkozni, főleg nem azokkal szemben, akik a külföldi valóságshow-khoz (pl. Survivor US) szoktak. A hasonló amerikai műsorokhoz képest kevésbé tűnik professzionálisnak a VV, de igazságtalan…..
Erre most bukkantam rá, ajánlom figyelmébe mindenkinek...
A legutóbbi napokban Olivér visszatérése és Gina vergődése (végül kiköltözése) volt a legnagyobb hatással a villa életére. Mindkét eseménynek voltak és vélhetően lesznek következményei a belső erőviszonyokat illetően.Gina kiköltözésével sikerült megszakítani egy…..
Gina távozásával fontos szakaszába ért a show. A játékosok felfogták, hogy ez valóban egy kemény játék és nemcsak másokkal, de önmagukkal is meg kell küzdeniük. Kijózanodtak.Talán néhány olvasóm emlékszik arra, amikor Olivér – éppen Jerzynek és Giginek…..
Laci, Miló, Szabolcs. Mi a közös bennük? Mindannyian a Való Világ valamelyik előző szériájának nyertesei. Ezen kívül külsőleg egytől egyig szép, vonzó, megnyerő emberek – de legalábbis nem lehet rájuk fogni, hogy rondák lennének. Így igazolhatják azt a vélekedést is,…..
Mandiner blog A káromkodás joga 2011.01.03 07:01:00
„S dúlt hiteknek kicsoda állít káromkodásból katedrálist?” Nagy László: Ki viszi át a szerelmet?   A morgás joga után a káromkodás jogával is meg kell ismerkednünk, úgy tűnik. A csúnya beszéd a szólás- és művészi szabadság sajátos eseteként vetődik…..
Sz.J 2011.01.03 08:57:19
@Walter Melone: Egyetértek. Ez egy nagyon gyenge poszt, tele ostobaságokkal.
Bejött a papírforma: Olivér került ki győztesen a párbajról, de a különbség a két játékos között nem volt túl jelentős.Továbbra is meggyőződésem, hogy az RTL Klub nem manipulálta az sms-szavazást technikailag (ezzel ugyanis a show formátumába rúgnának bele, ami nem…..
Miközben még a villán belül is sokan (különösen Laci és Éva) gondolják úgy, hogy Olivér a legnagyobb manipulátor közöttük, figyelemreméltó, hogy eddig szinte egyetlen játékostárs sem szúrta ki Olivér "titkos fegyverét", aminek ugyan az égvilágon semmi köze nincs…..
Sz.J 2011.01.01 20:35:12
@CoolBrady: Olivér a kezdetektől fogva biztonsági játékot játszott, a valódi konfliktusokat valójában kerülte. Erről már írtam bővebben itt:
tolgyessypeterelemez.blog.hu/2010/12/28/oliver_zsofija
Sz.J 2011.01.01 20:53:46
@CoolBrady: bár Olivér agyába nem látok (látunk), de ahogy korábban - még a párbajrahívás előtt - írtam, ő két név (Laci és Kristóf) között hezitált és valóban tart attól, hogy a nézők szemében esetleg kevésbé lesz szimpatikus, hogy Kristófot választotta - merthogy így esetleg gyávának tartják.
Sz.J 2011.01.02 09:43:55
@török gábor: örülök, hogy vette a fáradtságot, érdemes :)