Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Zsolt E.

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan, aki a 2018-as választásokat szeretné megnyerni, az már most kezdjen el zsánerszobor-ötleteken gondolkodni, mert úgy tűnik, néhány ilyen állításával teljesen le lehet venni a népet a lábáról. Elképesztően sok, és elképesztően lelkes ember gyűlt össze ugyanis a Falk…..
Ismét lemerülünk a magyar bulvár legaljára, csak hogy önnek, kedves olvasó, semmiképp ne kelljen. A rémesen lerobbant VV Szandika az RTL-ről a TV2-re nyergelt, úgy látszik, az egyik levetett realitysztárjai a másikon még futhatnak egy lazább kört. A csalánszájáról, felfújt…..
A közvéleménykutatók továbbra is következetesen a Fidesz nagy előnyét mutatják ki, akár kétharmados győzelmet is lehetségesnek tartanak. Arról egyébként kevesen beszélnek, hogy mi lenne, ha a Fidesz csak kicsit nyerne, ha az előnye éppen csak akkora lenne, hogy ne legyen…..
Stumpf vs Révész. Avagy a magyar jobboldal és baloldal hangulata, állapota 2014 tavaszán. Forrás: patricia-franchini tumblr (ez pedig az eredeti műsor)...
Nagy Zsolt E. 2014.03.08 13:38:03
Március 4-i dátummal a Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség engedélyt adott a benyújtott, a Római-partra tervezett mobil gát hatásait vizsgáló Környezeti Hatástanulmány-ra (KHT). Könnyen lehet, hogy ezzel elhárult a legfontosabb akadály a…..
Nagy Zsolt E. 2014.03.07 15:56:32
Amíg Simon Gábor vagyonkájának történetét lassan lassan előássák a homályból, addig a túloldalon hiába minden erőfeszítés, a közmilliárdokból szépen kikövéredő Orbán haver, Mészáros Lőrinc összekapart vagyonkájától kuss van. Pedig a felcsúti gázszerelő…..
Nagy Zsolt E. 2014.03.07 14:34:07
Szinte már mesébe illő az elmúlt hónapok azon eseménysora, mely a napnál is világosabban mutat rá a jelenlegi kormánypárt és szavazótáborának elképesztő morális sekélyességére. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Fidesztől nem áll távol a különböző eszmerendszerek…..
Nagy Zsolt E. 2014.03.07 13:41:58
Február Március 4-én színes forgatag volt Mohács főterén, hiszen ez a nap volt a busó temetés napja. A városban 42 busó kör van, összesen több, mint 1100 taggal. A dolog érdekessége, hogy a legnagyobb busó kör vezetője sváb. A világörökség részét képező busó…..
Szerdán elkezdődött a budapesti bérbringa-hálózat állomásainak építése. A dokkolótelepítés több helyen indult egyszerre. A VI. kerületben, az Andrássy út és a Körönd környékén, valamint a Nagykörúton is szerelnek. A munkákat nehezíti, hogy - bár előre kiplakátolták -…..
Nagy Zsolt E. 2014.03.05 16:06:10
@Yumurdzsak: eu pénzből megy,úgyhogy megkímélheted a népet a kórházas/éhező gyerekes/állatmenhelyes kommenttől

@dumdidum42: cigányék jó esélyjel megpróbálják majd begyűjteni,az tuti
  Ma reggel a Nyugati téren akcióztunk. Az atv.hu riporterének elmondtam, azért tettük ki a molinót, hogy felhívjuk a figyelmet arra, a nagypártok csak egymást savazzák és gumicsontokat dobálnak, miközben valódi tartalma a kampányuknak nincs, a hétköznapi emberek problémái,…..
Nagy Zsolt E. 2014.02.27 18:35:40
@miva?: Nem nagyon izgat,hogy mit hisz- vagy nem hisz el egy narkós,pedofiliát,buzulást,devianciát,ingyenélést promotáló pártocska seggnyalója.
No viszon' látás.
Nagy Zsolt E. 2014.02.27 18:56:52
@miva?: @csak egy néző: Bla-bla.Olcsó,erőtlen személyeskedés...Én is simán zsidózhattam volna kedves "rabbijelölt" tagotokat...
Miért nem arról beszélgetünk,hogy miért promozzátok a drogozást,élősködést,pedofiliát vagy buzulást?
Nagy Zsolt E. 2014.02.27 19:10:01
@miva?: Az lehet az oka,hogy nem mindenki degenerált párti narkós.Az lehet az oka,hogy a normális ember elitéli az élősködést és a drogos söpredéket.Az lehet az oka,hogy a pedofilok imádása nem túl "mainstream".
Econovum-napot tartunk ma, úgy tűnik. Két kolléga már írt egy alapos cikket a diplomagyár képzési rendszeréről, és máris itt az újabb ügy. Tegnap mutatta be a 444 Dobronyi Tamás "klasztermenedzsert," a Jobbik pro bono gazdasági tanácsadóját. Dobronyi doktori végzettségével…..
Újabb kedves gesztust tett a Kormány a hajléktalan emberek felé; íme a börtönszálló...
Nagy Zsolt E. 2014.02.27 17:29:14
@Hátrányos helyzetű kaviár: Persze az sokkal jobb,ha más ember ablaka alatt szarik,hugyozik és üvölt részegen egész éjjel.Az olyan européer és jogállami.Védjük a devianciát,ne pedig az adófizetőt.Libsi logika..
Nagy Zsolt E. 2014.02.27 17:42:28
@álfirkász: Miért is kellene?Nekem nem büdös a munka.Tudom,hogy a bal-libsi értékrend alapja az élősködés és ingyenélés,de azért legyen egy határ
Nagy Zsolt E. 2014.02.27 18:11:27
@álfirkász: Te is olyan kurva nagy "szakember" lehetsz mint a többi libsi :D Azért mert már láttál csöves,még kurvára nem értesz a dolgokhoz.Javaslom fogadj be párat magadhoz
A kormányzati ciklus végére eljött az az idő, hogy mindenki learassa, amit vetett. Az unortodoxia pápájának is van mit aratnia, mi pedig itt a Ténytárnál úgy ujjongunk, mint a játékos kis tigrisek, hiszen Matolcsy Györgyről írni mindig hálás feladat. Bár a miniszterelnök…..
Nagy Zsolt E. 2014.02.27 15:36:38
@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Több tucatnyi országban nem zuhant a gdp -9%-ot.Ez csak az elmeroggyant ba-libsi "szakembereknek" lehet köszönni akik 100%-ban a német gazdaságtól tetták függővá az országot.Aztán habzó pofával vonyítanak,hogyha +2%-on van a gdp.Lol söprdedék libsik :D
A Tárki legfrissebb mérése szerint ugyan magasan vezet, de személyzeti frontos foszlásnak indult a kormánypárt. Előbb Papcsák esett át 160 valahogy lett millión, aminek eredetéről Simon módra nem kívánta tájékoztatni a közt, majd Rogán ordított teli szájjal, hogy MI FOLYIK ITT…..
Így szól Hajós András jelmondata, akit dobozba zárnak az új műsorában, ezért azt a címet kapta, hogy Hajós a dobozban. Az nem világos, hogy ilyen vallomásos rész lesz minden epizód elején, vagy csak a premier miatt kaptunk betekintést a szomorú középkorú férfi mindennapjaiba,…..
A Bors egy cikkbe mindent beletett, amitől gyönyörű a magyar bulváripar, van benne kváziceleb (Berki), testépítés+pöcsös kép, herezacskót vasaltató ember, kolbász, baktérium, botox és egy plasztikai sebész, dr. Tizedes, aki a heréket csak lazán golyózza. És akkor az url-ről…..
Nagy Zsolt E. 2014.02.27 14:38:48
„Kossuth Lajos azt üzente, Elfogyott a regimentje. Ha még egyszer, azt üzeni, Mindnyájunknak el kell menni! Éljen a magyar szabadság, Éljen a haza!” (Kossuth-nóta - 1849)   …Valóban „mindnyájunknak el kell menni” az Összefogásra szavazni? Valóban ez lenne „A Magyar…..
Nagy Zsolt E. 2014.02.23 16:05:38
@Existimator: Ez tuti igaz,mert bemondták a szektások az atvn és azok nem hazudnak!Lásd. "nem lesz gáz ár emelés"
Fideszfigyelő Viszlát Viktor! 2014.02.22 22:20:15
Megbukott az ukrán elnök, aki az Európától elfordulva, az orosz ajánlatot fogadta el. Viktor Janukovics példája tanulságos lehet Orbán számára is. Hiába tűntek fásultnak az ukránok, hiába volt megosztott az ellenzék, hiába a tűnt stabilnak a rezsim. Ennél a látványos…..
Nagy Zsolt E. 2014.02.23 10:50:23
@toportyánzsóti: Ukrajnában a helyi jobbik(még szélsőjobberebb) nyert épp.Persze az atv csak orbáozni fog :D

Kijevi városháza az elfoglalás után : imgur.com/AKznuKN

imgur.com/znA5PVx
imgur.com/xUwgihN
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
Nagy Zsolt E. 2014.02.22 15:24:35
@enpera: Milyen börtönről beszélsz?
Nagy Zsolt E. 2014.02.22 15:56:57
@tobeor: Így van,ez is a fidesz műve!Személyesen Orbán kényszerítette rá az bankot hogy bemocskolhassa a szegény,ártatlan,mindenki álltal kedvelt (0,1%-os) szdszt !!
Jaj, de izgulok, hogy mi lesz a pálinkaszabadságharc vége: megszűnik-e a szeszipari rezsicsöki vagy győznek a kurucok. Azért nagy reményeket nem kell fűzni a dologhoz, az új bagázs szépen elkezdheti radírozgatni az eu-szabályokat sértő passzusokat. Félreértés ne essék, a vita nem…..
Nagy Zsolt E. 2014.02.22 15:30:37
@Anarchista Nyárspolgár: Elárulod,hogy mi a FASZT adózzon az után amit a kertben megtermel és otthon elkészít saját használatra?Adózik az energia,víz,stb után alapból.
Nagy Zsolt E. 2014.02.22 15:52:33
@ob.szerver: Jah,azért vannak tömve alkesz komcsi nyuggerekkel az mszmp és degenerált-koalíció gyűlések :D Szanyi-kapitány magában elpusztít annyi páleszt,mint egy kisseb faul tíz év alatt :D
A KARD Horváth András igazsága 2014.02.21 16:21:32
Polt Péter legfőbb ügyész Schiffer András és Vágó Gábor LMP-képviselők kérdésére elmondta: "Horváth András feljelentése nyomán hivatali visszaélés, adócsalás és csalás gyanúját keltő adatok merültek fel". A képviselők azt firtatták, hogy a Horváth András által…..
Nagy Zsolt E. 2014.02.22 12:03:53
@csak egy néző: Akkor most mivan?:D Nyaljátok tovább a multik seggét,mert ők ugye a beszület bajnokai,meg européer,meg demokrácia :D Ezt hogy fojátok eladni az egybites bölcsészeknek meg a nyuggerek :D CBAban nem vásárolok,mert 2006 óta angliában élek,de köszi a tippet :D
Nagy Zsolt E. 2014.02.22 14:52:11
@csak egy néző: Tehát akkor Horvát hazudik?Vagy mi? :D Csak nem egy hazug patkányt védtek?Most akkor a multi jó vagy nem jó? Hogy fogjátok ezt előadni az atvs agyamputáltaknak? :D